Home / ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010 / Πρόκριση για Κίνα δώρο από… Αφρική!

Πρόκριση για Κίνα δώρο από… Αφρική!

Το Πουέρτο Ρίκο έκανε χαρακίρι καθώς δεν μπόρεσε να κερδίσει την Ακτή Ελεφαντοστού και οι Κινέζοι πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντομπάσκετ! Οι Αφρικανοί έφτασαν μια ανάσα από την απίστευτη πρόκριση, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς ήθελαν νίκη με 13 πόντους και 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος κέρδιζαν με 12. Τελικά, το τρίποντο του Χουέρτας που έγραψε το τελικό 88-79, απλά απέκλεισε και τις δύο ομάδες, δίνοντας την πρόκριση στην Κίνα.

 
Οι τρεις ομάδες ισοβαθμούν στην 4η θέση του ομίλου με 1 νίκη (οι Κινέζοι έχουν ένα ματς λιγότερο). Οι Κινέζοι κέρδισαν με 10 πόντους την Ακτή Ελεφαντοστού και έχασαν με 8 από το Πουέρτο Ρίκο. Το Πουέρτο Ρίκο κέρδισε με 8 πόντους την Κίνα και έχασε με 9 από την Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ οι Αφρικανοί έχασαν με 10 από την Κίνα και κέρδισαν με 9 το Πουέρτο Ρίκο.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι έχουν 1-1 νίκες στην τριπλή ισοβαθμία και μετράει η διαφορά πόντων. Η Κίνα έχει +2, το Πουέρτο Ρίκο έχει -1 και η Ακτή Ελεφαντοστού -1 επίσης. Οι Κινέζοι, λοιπόν, έχουν προκριθεί ακόμη κι αν χάσουν το βράδυ από τους Τούρκους, σε ένα αδιάφορο παιχνίδι.

Η Κίνα στους «16» θα αντιμετωπίσει τη Λιθουανία.

About nikolask11

Check Also

Οι καλύτερες φάσεις του Μουντομπάσκετ!

Το Age of Basketball αποχαιρετά το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με δύο βίντεο. Οι συντελεστές του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *