Home / ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2010 / Ημιτελικοί: Ντουράντ λαμπρός τους οδηγεί

Ημιτελικοί: Ντουράντ λαμπρός τους οδηγεί

Οι ημιτελικοί ολοκληρώθηκαν και ο κόσμος ετοιμάζεται να υποδεχθεί το νέο πρωταθλητή του. Το Age of Basketball παρουσιάζει την καλύτερη εξάδα των ημιτελικών, λαμβάνοντας υπόψη τα συνήθη: μπόνους συμμετοχής-νίκης, ranking, χρόνο συμμετοχής και κατάταξη της αντιπάλου στη λίστα της FIBA.

Το βράδυ του Σαββάτου ξεχώρισε ξανά ο Κέβιν Ντουράντ που σκόραρε με τρόπο εντυπωσιακό και έδειξε την κλάση συγκεντρώνοντας 112.8 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του Age of Basketball.

 Ας δούμε κατά σειρά τους καλύτερους:  

Κέβιν Ντουράντ (38π., 9ρ., 2 ασ., 9/13 δ., 5/12 τρ., 5/5 β.): Σκόρερ μεγάλης κλάσης. Και σήμερα «πυροβόλησε» αλύπητα από παντού. Δείχνει και χαρακτήρα μεγάλου παίκτη αφού έχει τη διάθεση να πάρει πάνω του την ομάδα του στα κρίσιμα και το καταφέρνει με απόλυτη επιτυχία.

Λαμάρ Όντομ (13π., 10ρ., 3τ., 6/10 δ., 1/3 β.): Τον βοήθησε το σχήμα της Λιθουανίας και έκανε θραύση. Καθοριστικά ριμπάουντ, πόντοι και τάπες. Έδειξε την εμπειρία του κάνοντας τώρα το καλύτερό του ματς στο τουρνουά.

Κερέμ Τουντζερί (12π., 5ασ., 4κλ., 3/3 δ., 2/4 τρ.): Εκπληκτικός, σε μια πληθωρική εμφάνιση, γέμισε τη στατιστική του. Και πάνω απ’ όλα βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή για να βάλει το καλάθι της ιστορικής νίκης.

Χέντο Τούρκογλου (16π., 2ρ., 3/7 δ., 3/7 τρ.1/4 β.): Ο ηγέτης της φανταστικής Τουρκίας. Μεγάλα σουτ και μεγάλες στιγμές. Και φυσικά αυτός που πήγε να πάρει την μπάλα απ’ την τελευταία επαναφορά και την έσπρωξε στον Τουντζερί.

Μάρκο Κέσελι (18π., 7ρ., 1/2 δ., 4/7 τρ., 4/5 β.): Δείχνει ότι έχει εκπληκτικό χέρι. Με το σουτ του και κάποια ριμπάουντ κράτησε όρθια τη Σερβία σε αρκετές στιγμές.

Μίλος Τεόντοσιτς (13π., 11ασ., 6ρ., 1/3 δ., 3/7 τρ., 2/2 β.): Στιγμές πλέι-μέικερ μεγάλης κλάσης. Και μόνο ο αριθμός των 11 ασίστ με 1 λάθος σε αγώνα τέτοιας κρισιμότητας, καταδεικνύουν το καθαρό μυαλό μέσα σε έναν αγώνα-πανικό.

About nikolask11

Check Also

Οι καλύτερες φάσεις του Μουντομπάσκετ!

Το Age of Basketball αποχαιρετά το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με δύο βίντεο. Οι συντελεστές του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *