Home / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ / Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 3η αγωνιστική

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 3η αγωνιστική

Καμία αλλαγή στην κορυφή μετά και την 3η αγωνιστική στο διαγωνισμό του Age of Basketball, στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας. Ο Join Me παραμένει στην κορυφή σε όλες τις κατηγορίες, όμως αυτή την εβδομάδα δεν μπόρεσε να έχει την καλύτερη ομάδα της αγωνιστικής και να πάρει έτσι το κουπόνι για την κλήρωση στο τέλος της χρονιάς για το δώρο έκπληξη.

Το κουπόνι της 3ης αγωνιστικής πήγε στην danielle (περσινή νικήτρια των ασίστ), η οποία με την ομάδα της «Shutter Island» συγκέντρωσε 162.3 πόντους και είχε την καλύτερη ομάδα της αγωνιστικής. Έτσι… άρχισε να ανακατεύεται η τράπουλα και στα κουπόνια για το δώρο έκπληξη!

Στο ranking, η κατάσταση έμεινε αμετάβλητη, με τον Join Me να ενισχύει αρκετά τη θέση του. Η ομάδα «Out Of My Way» παραμένει 1η με 484.5 πόντους, ανεβάζοντας τη διαφορά της από τον δεύτερο χρήστη στους 70 πόντους (από τους 50 που ήταν). Και λέω από τον 2ο χρήστη και όχι από τον 2ο στην κατάταξη, γιατί ο Join Me ως τώρα… κάνει την πλάκα του. Έχει τις 6 πρώτες ομάδες στο ranking της λίγκας και, ας μη γελιόμαστε, νιώθει πολύ σίγουρος για τον εαυτό του. Ως τώρα όλα πάνε καλά για τον παίκτη που προηγείται και δεν έχει λόγο να νιώσει ότι κάτι θα αλλάξει στο άμεσο μέλλον. Στην 7η θέση είναι ο Kong, ενώ 8ος είναι ο Keratsinio και 9ος ο areneses.

Στις ασίστ, η κορυφή ανήκει ακόμα στον Join Me και την «Assist Me», που έχει 92 ασίστ ως τώρα. Όμως, 5 παίκτες ακολουθούν από κοντά. Ο laker6 με την «Sheffield Expendables» πέρασε 2ος με 8 ασίστ διαφορά από την κορυφή (η διαφορά την περασμένη εβδομάδα ήταν 9 ασίστ), ο areneses είναι 3ος, ενώ astuaussi και Kong ακολουθούν λίγο πιο μακριά, πίσω από τον omc.

Ο Join Me παραμένει πρώτος και στα ριμπάουντ με την ομάδα «Out Of My Way», που έχει 177 «σκουπίδια». Η annet είναι 2η με την «Two Door» και 165 ριμπάουντ, ενώ ο Kong και η «Kong-rebs2» ανέβηκε 3ος περνώντας… τη δικιά του 3η της περασμένης αγωνιστικής, αφού πήρε 52 ριμπάουντ. Λέτε να «ξύπνησε» πάλι το θηρίο και ο Kong να παρασύρει τους πάντες και φέτος; Η κατάσταση, πάντως, παραμένει ρευστή κι εδώ, αφού περισσότερες από 15 ομάδες απέχουν λίγο από την κορυφή.

Ο Join Me με αυτές τις επιδόσεις του είναι 1ος σε ολόκληρη την Ελλάδα σε ασίστ και ριμπάουντ (με την annet να είναι 2η στα ριμπάουντ), ενώ είναι 2ος στο ranking στην Ελλάδα, καταδεικνύοντας και φέτος το υψηλό επίπεδο της λίγκας.

Κουπόνια συμμετοχής στην κλήρωση:
Αγωνιστική 1η:
Join Me
Αγωνιστική 2η: Join Me
Αγωνιστική 3η: danielle

About nikolask11

Check Also

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – Οι νικητές!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Age of Basketball στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας για το 2010-11. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *