Home / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ / AoB Διαγωνισμοί: Οι μεγάλοι νικητές!

AoB Διαγωνισμοί: Οι μεγάλοι νικητές!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαρτίου 2009

Είναι γεγονός! Μετά από μαραθώνιο 4,5 μηνών έχουμε νικητές! Η annet και ο Anthos είναι οι δύο πρωταθλητές του Age of Basketball στο fantasy challenge αυτή τη χρονιά. Ο Anthos επιστρέφει στην κορυφή, εκεί που ήταν και πέρσι, αλλά σε… διαφορετικό πρωτάθλημα, αφού φέτος είναι ο νικητής του Age of Basketball Champion! Είναι εκείνος που επικράτησε όλων στην πρόκληση του blog μας, εκείνος που άντεξε τον όμιλο τη best-of-3 σειρά και τα νοκ άουτ για να φτάσει στην κούπα και την υπογεγραμμένη φανέλα του Κώστα Καϊμακόγλου! Εκείνος που ζήτησε πλέον να τον αποκαλούμε «Δάσκαλο»! Ε, δύο χρονιές στη σειρά δεν είναι και μικρό επίτευγμα! Πάντως, στον τελικό ο pollodiablo έφτασε μια ανάσα από την πρωτιά, αφού έχασε μόλις με 2.1 πόντους διαφορά (121.5-119.4)!

Όμως, το colpo grosso της χρονιάς έκανε η annet με την ομάδα της miracle (2.327,5 πόντοι συνολικά)! «Θαύμα» όνομα και πράγμα, αφού κατάφερε στο private league στις 16 αγωνιστικές να βρεθεί μόνο μια φορά στην κορυφή. Όμως… τη σωστή φορά. Kong (2ος με 2.318,6) και pollodiablo (3ος με 2.303,5) νόμιζαν ότι έπαιζαν μεταξύ τους για την κούπα την τελευταία αγωνιστική, αλλά η annet μπόρεσε και ανέτρεψε 62.2 πόντους διαφορά στον τελευταίο αγώνα και με τους 204.3 που συγκέντρωσε πήρε την 6η θέση σε όλο το fantasy τη συγκεκριμένη αγωνιστική, ενώ πήρε και την 1η θέση στο private league του Age of Basketball. Μαζί με την πρωτιά, την… έκπληξη και το σεβασμό όλων, πήρε και τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας, προσφορά του Sportarena.gr.

Όμως, annet και Anthos δεν είναι οι μόνοι νικητές. Στο Age of Basketball Champion, ο Anthos κερδίζει μια υπογεγραμμένη φανέλα του Κώστα Καϊμακόγλου του Αμαρουσίου, ο pollodiablo ένα μπλουζάκι Age of Basketball και ο Patissia7 ένα wallpaper της επιλογής του (από την Ευρωλίγκα) στη δική του ανάλυση. Ο μικρός τελικός ήταν ακόμη πιο κλειστός με τον pol01 να χάνει για… 0.7 μόλις!

Στο private league η annet κέρδισε μια φανέλα της Εθνικής Ελλάδας (χωρίς όνομα) προσφορά του Sportarena.gr, ο Kong ένα μπλουζάκι Age of Basketball και ο pollodiablo ένα wallpaper της επιλογής του (από την Ευρωλίγκα) στη δική του ανάλυση.

Σημαντικό: Προφανώς, όπως είχαμε γράψει από την προηγούμενη εβδομάδα και είχαμε αναφέρει στην προκήρυξη του διαγωνισμού, ο pollodiablo δεν μπορεί να πάρει δύο δώρα. Άρα, θα πρέπει να επιλέξει. Αν επιλέξει το μπλουζάκι, τότε το wallpaper θα πάει στην 4η νικήτρια του private league d.kassari, ενώ αν επιλέξει το wallpaper, τότε το μπλουζάκι θα κερδίσει ο Patissia7 και ο pol01 θα πάρει το wallpaper, από το AoB Champion. Ο pollodiablo ήδη έχει εκφράσει προτίμηση για το μπλουζάκι (άρα η d.kassari θα πάρει το wallpaper), αλλά θα ερωτηθεί κι επισήμως.

Σημείωση προς τους νικητές: Το Age of Basketball θα επικοινωνήσει τις επόμενες ημέρες με όλους τους νικητές να τους κοινοποιήσει κι επισήμως τη νίκη τους, να τους ρωτήσει αν αποδέχονται το δώρο που κέρδισαν, αλλά και για να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες αποστολής των δώρων. Αν μέχρι τη Δευτέρα δεν έχετε λάβει e-mail, παρακαλώ επικοινωνήστε εσείς με εμάς, καθώς προφανώς θα έχει υπάρξει πρόβλημα στην αποστολή του μηνύματος.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή στους δύο διαγωνισμούς που ελπίζουμε να σας κράτησαν καλή συντροφιά και φέτος! Ευελπιστούμε να είμαστε εδώ και του χρόνου και όλοι μαζί να διασκεδάσουμε ξανά. Μείνετε συντονισμένοι στην Εποχή του Μπάσκετ!

About nikolask11

Check Also

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – Οι νικητές!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Age of Basketball στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας για το 2010-11. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *