Home / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ / Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 4η αγωνιστική

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 4η αγωνιστική

Καταιγιστική ήταν η 4η αγωνιστική στο διαγωνισμό του Age of Basketball στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας. Μπορεί ο Join Me να παραμένει στην κορυφή και να αυξάνει συνεχώς τη διαφορά του από τους άλλους, αλλά στις ασίστ είχαμε αλλαγή σκυτάλης, ενώ και στα ριμπάουντ η κατάσταση θυμίζει… τα περσινά. Επίσης, είχαμε νέο παίκτη με την καλύτερη ομάδα της αγωνιστικής, άρα πλέον υπάρχει κι άλλη συμμετοχή στην κλήρωση στο τέλος της χρονιάς για το δώρο έκπληξη.

 
Το κουπόνι της 4ης αγωνιστικής πήγε στον Anthos_Cy και την ομάδα «Larnaka Immortals 6», που συγκέντρωσε 208.5 βαθμούς (τους περισσότερους που έχει πάρει ως τώρα ομάδα στο private league σε μια αγωνιστική), κέρδισε την πρωτιά στη δική μας αγωνιστική (και βγήκε 3ος σε όλη την Ευρωλίγκα) και μπαίνει στην κλήρωση στο τέλος της χρονιάς.

Στο ranking, ο Join Me συνεχίζει την τρελή κούρσα του, που τον έχει φέρει στην 4η θέση ολόκληρης της Ευρώπης. Η ομάδα του «Out Of my Way» είναι 1η με 630.7 βαθμούς, 90 περισσότερους από τον επόμενο παίκτη, που είναι ο laker6 και με την ομάδα «limokontoroi» έχει 539.3 βαθμούς. Ο laker6 είναι στην 7η θέση, καθώς οι 6 πρώτες θέσεις καλύπτονται ακόμα από τον Join Me με 6 διαφορετικές ομάδες, αλλά ο laker6 ανεβαίνει, αφού την περασμένη εβδομάδα δεν ήταν καν στις πρώτες 9 θέσεις.

Στις ασίστ είχαμε αλλαγή στην κορυφή αυτή την αγωνιστική. Μετά από 3 αγωνιστικές κυριαρχίας του Join Me με την ομάδα «Assist Me», ο laker6 πέρασε μπροστά, καθώς η ομάδα του «Sheffield Expendables» έχει πλέον 119 ασίστ δίνοντας 35 αυτή την εβδομάδα! Έτσι, προηγείται πια με 8 ασίστ διαφορά (ανέτρεψε 16 ολόκληρες ασίστ σε μια αγωνιστική). Ο Join Me έπεσε στη 2η θέση, ενώ 3ος είναι ο omc με την «A Poseidon» που έχει 103 ασίστ. Βεβαίως, από κοντά ακολουθούν κι άλλοι, όπως ο areneses και ο Kong.

Στα ριμπάουντ μπορεί να μην είχαμε αλλαγή στην κορυφή, μπορεί να έμεινε στα ίδια περίπου η διαφορά του πρώτου από τον δεύτερο, αλλά όσοι ήταν στον περσινό διαγωνισμό αρχίζουν να έχουν déjà vu. O Join Me είναι 1ος με 224 ριμπάουντ που έχει η ομάδα του «Out Of My Way», αλλά πλέον στη 2η θέση είναι ο Kong με την «Kong-rebs2» και 213 ριμπάουντ. Ο Kong ανέτρεψε 20 ριμπάουντ διαφορά αυτή την αγωνιστική με τα 57 που πήρε και έφτασε την annet και την «Two Door» στη 2η θέση, πλησιάζοντας στην κορυφή. Απ’ ότι φαίνεται θα έχουμε σκληρή μάχη, ιδίως αν αναλογιστούμε ότι ο Join Me πρέπει (αναγκαστικά κάποια στιγμή) να επιλέξει αν η «Out of My Way» θα συνεχίσει στα ριμπάουντ ή το ranking.

Κουπόνια συμμετοχής στην κλήρωση:
Αγωνιστική 1η: Join Me
Αγωνιστική 2η: Join Me
Αγωνιστική 3η: danielle
Αγωνιστική 4η: Anthos_Cy

About nikolask11

Check Also

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – Οι νικητές!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Age of Basketball στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας για το 2010-11. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *