Home / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ / Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 6η αγωνιστική

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 6η αγωνιστική

Πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας (6η συνολικά) και ο Join Me «εκνευρισμένος» απ’ όσους σήκωσαν κεφάλι τις περασμένες εβδομάδες είπε να στείλει ηχηρό μήνυμα. Και το έκανε με το σκορ της αγωνιστικής. Επίσης, παραμένει πρώτος και άνετος στο ranking, ενώ και στις ασίστ έφτασε ξανά στην κορυφή.

Ο Join Me με την «Ano Glyfada BC» έκανε 213.1 αυτή την εβδομάδα, παίρνοντας έτσι το 6ο κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση για το δώρο έκπληξη στο τέλος της χρονιάς. Αυτό είναι το 3ο κουπόνι που παίρνει ο Join Me φέτος, αυξάνοντας ήδη πολύ τις πιθανότητές του για να κληρωθεί το όνομά του στο τέλος.

Στο ranking ο Join Me διαθέτει μια από τις καλύτερες ομάδες γενικά σε όλη την Ευρώπη και δεν απειλείται καν με την «Out Of My Way» να έχει 920.4 πόντους. Μετά την καταπληκτική αγωνιστική της «Ano Glyfada BC» ο Join Me έχει τις πρώτες 7 ομάδες στο ranking, με τον laker6 να ακολουθεί στην 8η θέση 93 πόντους πιο πίσω (μείωσε λίγο την απόστασή του από την κορυφή). Μια ανάσα πιο πίσω του βρίσκεται ο pol01 και είναι ξεκάθαρο ότι οι δύο παίκτες θέλουν να μείνουν κοντά μήπως και μπορέσουν να κάνουν την ανατροπή στις ανακατατάξεις πριν το Top-16.

Στις ασίστ έχουμε πλέον συγκατοίκηση στην κορυφή, με τον laker6 και τη «Sheffield Expendables» να ισοβαθμεί με τον JoinMe και την «Assist Me» στις 165 σύνολο. Ο omc είναι 7 ασίστ μακριά από την κορυφή στην 3η θέση (μείωσε 2 ασίστ), ενώ ο Kong πέρασε στην 4η θέση πάνω από την περσινή νικήτρια Danielle, τον astuaussi και τον areneses.

Στα ριμπάουντ, όποιος πει ότι δεν το είχε δει να έρχεται ή ότι δεν το είχαμε… προαναγγείλει θα πει ψέματα. Ο Kong πέρασε μόνος 1ος στην κορυφή, παίρνοντας 3 περισσότερα από την annet. Έτσι η «Kong-rebs2» είναι στα 325 έναντι 324 της «Two Door» της annet. Ο Join Me με την «Out Of My Way» ακολουθεί 3ος με 313, αλλά ο Kong έχει την 4η και την 5η ομάδα πολύ κοντά του, ενώ ο omc είναι 6ος.

Ας δούμε και πάλι πριν κλείσουμε πού είναι οι ομάδες του πρωταθλήματός μας στο σύνολο των ομάδων στην Ελλάδα: Kong και annet έχουν τις δύο πρώτες ομάδες στην Ελλάδα στα ριμπάουντ. Join Me και laker6 έχουν τις δύο πρώτες ομάδες στην Ελλάδα στις ασίστ και ο Join Me είναι 3ος στην Ελλάδα στο ranking. Και φέτος το επίπεδο της λίγκας του Age of Basketball είναι απίστευτα υψηλό με την αφρόκρεμα των παικτών της χώρας να συμμετέχουν.

Κουπόνια συμμετοχής στην κλήρωση:
Αγωνιστική 1η:
Join Me
Αγωνιστική 2η: Join Me
Αγωνιστική 3η: danielle
Αγωνιστική 4η: Anthos_Cy
Αγωνιστική 5η: soulis
Αγωνιστική 6η: Join Me

About nikolask11

Check Also

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – Οι νικητές!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Age of Basketball στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας για το 2010-11. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *