Home / ΛΟΙΠΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ / Όταν η εξέδρα παίρνει… φωτιά!

Όταν η εξέδρα παίρνει… φωτιά!

Το σόου των οπαδών στις εξέδρες πολλές φορές κλέβει την παράσταση κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Εκτός από τα… κέρματα και τα μπουκάλια υπάρχει κι άλλο σόου, όπως το ξεκίνημα των αγώνων στο Αλεξάνδρειο (και πολλές άλλες στιγμές στα ελληνικά γήπεδα) ή οι μπάντες στα γήπεδα της Μάλαγα και της Κάχα Λαμποράλ, για να επισημάνουμε ενδεικτικά τρία παραδείγματα ή τα όσα “τρελά” δείχνει το εκπληκτικό βίντεο του άρθρου.

Οι «υγιώς σκεπτόμενοι οπαδοί» (υπάρχουν και τέτοιοι και στα μέρη μας και, βεβαίως, παντού), μπορεί να είναι… άλλη «φυλή» από τους «υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους», αλλά εξίσου σημαντικοί για τον αθλητισμό. Το σόου στις εξέδρες δεν είναι προνόμιο των προηγμένων μπασκετικά χωρών.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει κάτι σπάνιο (την ώρα μάλιστα που αρχικά ο αγώνας παιζόταν κανονικά!), κάτι που σχεδόν ποτέ δεν βλέπουμε σε κλειστό γήπεδο… για προφανείς λόγους (οι πυρσοί στο κλειστό κάνουν την ατμόσφαιρα αφόρητη). Βέβαια… κανείς δεν θα ήθελε να είναι παίκτης στο κλειστό αυτό μετά την παράσταση των οπαδών, αλλά ως εικόνα «από μακριά» μπορούμε να τη θαυμάσουμε ή να σκεφτούμε όσους… καημένους ήταν εκείνη την ώρα στο κλειστό και προσπαθούσαν να ανασάνουν! Δυστυχώς, δεν έλειψαν και οι κροτίδες στο παρκέ, που έκαναν την εικόνα λίγο πιο άσχημη.

Ο λόγος για τους Ultras Ahlawy που είναι οι οργανωμένοι οπαδοί της αιγυπτιακής ομάδας Al Ahly. Στο ματς με την Al Geish Army (ή Al Gish Army) οι ultras της Al Ahly άφησαν το στίγμα τους. Δείτε το βιντεάκι και θα καταλάβετε. Για την ιστορία η Al Ahly κέρδισε το ματς με 66-58.

Για το βίντεο ευχαριστούμε θερμά τους συντελεστές του Radical Fans United που μας το έστειλαν.

About nikolask11

Check Also

Κλέιζα: «Το σκέφτομαι για το Μουντομπάσκετ»

Ο Λίνας Κλέιζα μίλησε στην ιστοσελίδα lrytas για την πρώτη του σεζόν στη Φενέρμπαχτσε, για …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *