Home / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ / Διαγωνισμός Euroleague 2007-08!

Διαγωνισμός Euroleague 2007-08!

Δημοσιεύτηκε στις 3 Οκτωβρίου 2007

Θέλετε να τεστάρετε τις γνώσεις σας ως σκάουτερ ταλέντων και απόδοσης, να διαλέξετε τους αγαπημένους σας παίκτες και να τους δείτε να σας οδηγούν στην κορυφή; Μπείτε στην παρέα μας και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Age of Basketball!

Σήμερα, πριν ασχοληθούμε με τα αγωνιστικά (στο παρακάτω άρθρο) είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο πρώτος διαγωνισμός του Age of Basketball με πραγματικά δώρα είναι γεγονός! Πρόκειται για το fantasy challenge της Ευρωλίγκας και τη δημιουργία «ιδιωτικής λίγκας» σε αυτό. Ας το εξηγήσουμε στα γρήγορα για όσους δεν το έχουν δοκιμάσει πιο παλιά:

Στην Ευρωλίγκα στη σελίδα του fantasy, μπορείς να λάβεις μέρος σε ένα πρωτάθλημα, στο οποίο διαλέγεις 1-5 ομάδες, που η καθεμία έχει από 10 παίκτες (έχεις δικαίωμα αλλαγής 3 παικτών την αγωνιστική). Τα στοιχεία του καθενός δεν δημοσιοποιούνται, παρά μόνο το όνομα που έχει επιλέξει να έχουν οι ομάδες του. Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνεις βαθμούς με βάση το σύστημα ranking της Ευρωλίγκας(πόντοι+ριμπάουντ+ασίστ+τάπες+κλεψίματα-άστοχα σουτ-λάθη-φάουλ-τάπες που δέχθηκε ο παίκτης) και στο τέλος αυτός που έχει τους πιο πολλούς βαθμούς κερδίζει. Έτσι απλά και ξεκάθαρα, καθώς όλοι μπορούν να δουν τους πρώτους και πόση απόσταση έχουν από αυτούς. Δεν μπορεί ο ένας παίκτης να δει την ομάδα του άλλου, παρά μόνο τις δικές του ομάδες. (περισσότερες πληροφορίες σε αυτό το link)

Μέσα στο fantasy League υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν «ιδιωτικά πρωταθλήματα» (ένα από αυτά θα είναι και το δικό μας). Σε αυτά συμμετέχεις μόνο με πρόσκληση (από εμάς) και ταυτόχρονα μπορείς να συναγωνίζεσαι για τα δώρα του «ιδιωτικού πρωταθλήματος» στο οποίο συμμετέχεις, αλλά και εκείνα της Ευρωλίγκας!

Τα δώρα μας θα είναι μπασκετικά και όχι πολύ μεγάλα ακόμη. Ο διαγωνισμός αυτός θα λειτουργήσει περισσότερο ως πιλότος για τον πολύ μεγάλο διαγωνισμό που ετοιμάζει το Age of Basketball με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του (την ερχόμενη άνοιξη).

Οι λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό έχουν ήδη σταλεί στα μέλη του Age of Basketball. Για να μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στον διαγωνισμό, αρκεί να εγγραφείτε στο blog (ΔΩΡΕΑΝ), στέλνοντας ένα e-mail στο ageofbasketball@gmail.com και στο email αυτό να αναφέρετε ότι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβετε μέρος είναι να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας, αλλιώς δεν θα μπορεί να γίνει η αποστολή των δώρων σας, εφόσον κερδίσετε. Εννοείται ότι τα στοιχεία σας δεν θα δημοσιευτούν, δεν θα τα μάθει άλλο μέλος και θα ενημερώνεστε με email από εμάς. Αυτό που θέλουμε από εσάς, εφόσον θέλετε να μπείτε στην παρέα του διαγωνισμού, είναι μέχρι τις 10 Οκτωβρίου (όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο) να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντάς μας το e-mail.

Το Age of Basketball διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τον διαγωνισμό πριν από την έναρξή του, εφόσον δεν υπάρχουν αρκετές αιτήσεις συμμετοχής.

Η ομάδα του Age of Basketball

About nikolask11

Check Also

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – Οι νικητές!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Age of Basketball στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας για το 2010-11. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *