Home / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ / Χειμώνας σημαίνει… Διαγωνισμοί Age of Basketball!

Χειμώνας σημαίνει… Διαγωνισμοί Age of Basketball!

Δημοσιεύτηκε στις 4 Οκτωβρίου 2009

Όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια, το Age of Basketball ανακοινώνει και φέτος το διαγωνισμό Age of Basketball Fantasy Challenge σε συνεργασία με την Ευρωλίγκα και οι δημιουργοί του (Νίκος και Αντώνης Κουσούλης) σας καλούν να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε αυτόν. Μαζί με τον πρώτο διαγωνισμό θα επανέλθει και το Age of Basketball Champion, η δική μας Ευρωλίγκα, που θεωρούμε επιτυχημένη στην πρώτη της παρουσία πέρσι.

Ο λόγος που τις τελευταίες ημέρες υπήρχε δημοσκόπηση για το αν θέλετε να συμμετέχετε είναι ότι φέτος ο χρόνος των συντελεστών θα είναι ιδιαίτερα πιεσμένος μιας και το Age of Basketball θα αναβαθμιστεί, οπότε αν δεν υπήρχε ενδιαφέρον δεν θα γινόταν ο διαγωνισμός. Ο διαγωνισμός «fantasy challenge» θα γίνει, ενώ για τον Age of Basketball Champion ισχύει ό,τι και πέρσι: πρέπει να συμπληρωθούν ορισμένες συμμετοχές για να ξεκινήσει.

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Θυμίζουμε ότι κάθε παίκτης του διαγωνισμού μπορεί να συμμετάσχει με μία διεύθυνση e-mail, που σημαίνει έως και 10 ομάδες. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο ageofbasketball@gmail.com ώστε να σας στείλουμε το username και το password του private league του Age of Basketball στην Ευρωλίγκα για να εγγραφείτε εκεί. Φυσικά και απαιτείται εγγραφή στο διαγωνισμό της Ευρωλίγκας, αλλά τα στοιχεία που θα δώσετε εκεί δεν είναι προσβάσιμα σε μας.

ΑΛΛΑΓΕΣ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ
Φέτος, το Age of Basketball League θα έχει νικητή σε τρεις κατηγορίες: το σύνολο των βαθμών, όπως και κάθε χρόνο, τα ριμπάουντ και τις ασίστ. Αυτό δεν είναι δεσμευτικό ως προς το πώς θα φτιάξετε τις ομάδες σας, αλλά δίνει περισσότερες ευκαιρίες για νίκη.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ – ΠΩΣ ΠΑΙΖΩ;
Όλοι οι κανόνες του διαγωνισμού της Ευρωλίγκας και του πώς να παίξετε υπάρχουν στο σάιτ της, σε αυτό το link, αλλά για τους… καινούργιους της παρέας λέμε ότι όλοι οι παίκτες που παίζουν στην Ευρωλίγκα έχουν μια τιμή και για να φτιάξεις μια ομάδα επιλέγεις 10 παίκτες. Ανάλογα με το ranking του κάθε παίκτη την εκάστοτε αγωνιστική μετρούν και οι πόντοι της ομάδας (αθροίζεται το ranking όλων). Ό,τι απορίες έχετε είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, αλλά τα λέει αναλυτικά και η Ευρωλίγκα.

Το Age of Basketball Champion είναι λίγο διαφορετικό, καθώς εκεί δεν μετρά το σύνολο πόντων, αλλά οι πόντοι κάθε αγωνιστικής, με τις ομάδες να αγωνίζονται «head-to-head» σε δική μας βάση δεδομένων με τα στοιχεία φυσικά της Ευρωλίγκας. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό αυτό θα πρέπει να δηλώσετε μία από τις 10 ομάδες σας (πριν αρχίσουν οι αγώνες) η οποία βεβαίως θα παίρνει ταυτόχρονα μέρος και στο fantasy challenge. Δείτε εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Age of Basketball Champion για να καταλάβετε… τι παίζει.

Σε αυτό το άρθρο μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για τους δύο διαγωνισμούς.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι και τις 19 Οκτωβρίου του 2009, δηλαδή πριν την έναρξη της 1ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Μην ξεχνάτε να στέλνετε το ονοματεπώνυμό σας για να πάρετε τον κωδικό. Όταν εγγραφείτε στην Ευρωλίγκα, τότε μας στέλνετε το username σας (ΟΧΙ το password) για να ξέρουμε… ποιος είναι ποιος και δηλώνετε ποια από τις ομάδες σας (είπαμε έχετε δικαίωμα για 1 έως 10 ομάδες) θα συμμετάσχει εκτός από τον κεντρικό διαγωνισμό και στο Age of Basketball Champion.

Τα δώρα των διαγωνισμών θα ανακοινωθούν προσεχώς. Θα προσπαθήσουμε και φέτος να κάνουμε την υπέρβαση, παρότι η χρονιά έχει άλλες προτεραιότητες (την αναβάθμιση του site).

Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και καλή… μπασκετική εξάρτηση!

About nikolask11

Check Also

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – Οι νικητές!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Age of Basketball στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας για το 2010-11. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *