Home / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ / Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 13η αγωνιστική

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 13η αγωνιστική

Άκρως θεαματική ήταν η 3η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας για τον διαγωνισμό του Age of Basketball στο private league του fanstasy challenge της Ευρωλίγκας. Η επίδοση που πήρε το κουπόνι για την κλήρωση ήταν συνολικά η 3η καλύτερη σε ολόκληρο τον διαγωνισμό και έχασε για λίγο τη γενική πρωτιά στην αγωνιστική!

 
Νέος νικητής εβδομάδας, λοιπόν, ο Kong, ήταν αυτός που με την «Kong-rebs2» έκανε 210.5, μακράν την καλύτερη επίδοση, πήρε το 13ο κουπόνι συμμετοχής για την κλήρωση στο τέλος της χρονιάς για το δώρο έκπληξη του Age of Basketball.

Στο ranking ο Join Me είναι ακόμα πρώτος και προελαύνει ως τη νίκη, με την «Out Of My Way» να περνάει ξανά μπροστά και με 2.036,6 πόντους να νιώθει πως δεν απειλείται. Για σιγουριά υπάρχουν άλλες 5 ομάδες, ενώ στην 7η θέση ο pol01 πέρασε μια ομάδα του Join Me και ουσιαστικά μαζί με την annet και τον soulis είναι οι μόνοι που εξακολουθούν να ελπίζουν ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση στην κορυφή στις 3 τελευταίες αγωνιστικές. Αλλά θα χρειαστούν ρίσκο, πολύ ρίσκο!

Στα ριμπάουντ ο Kong απάντησε με τον πιο θεαματικό τρόπο στην ερώτηση που θέσαμε την περασμένη εβδομάδα για το αν θα έχουμε δράματα στο φινάλε. Η «Kong-rebs2» έχει πλέον 691 ριμπάουντ και είναι 43 ριμπάουντ μπροστά από την annet και την «no less than everything» (29 ήταν η διαφορά τους την περασμένη αγωνιστική) που βρίσκεται στην 3η θέση, και 55 ριμπάουντ μακριά από τον 5ο laker6, που είχε πλησιάσει στα 34 την περασμένη αγωνιστική. 2ος είναι και πάλι ο Kong, ενώ 4η είναι η annet με άλλες ομάδες τους. Ο Kong μοιάζει να προελαύνει σίγουρος νικητής, και μάλιστα είναι 3 ριμπάουντ πίσω από την κορυφή σε όλη την Ευρωλίγκα!

Στις ασίστ ο Join Me δεν πέταξε στα σκουπίδια την ανατροπή της περασμένης εβδομάδας, έχτισε πάνω σε αυτή και ανέβασε τη διαφορά του από τον δεύτερο. Έτσι, η «Assist Me» με 384 ασίστ είναι μπροστά από τους «Sheffield Expendables» του laker6 που έχουν 377 και είναι στη 2η θέση. Τρίτος ο omc, 4ος ο Kong, 5η η περσινή νικήτρια danielle, έχουν πια μόνο θεωρητικές πιθανότητες για νίκη (και ίσως ούτε τέτοιες).

Κουπόνια συμμετοχής στην κλήρωση:
Αγωνιστική 1η
: Join Me
Αγωνιστική 2η: Join Me
Αγωνιστική 3η: danielle
Αγωνιστική 4η: Anthos_Cy
Αγωνιστική 5η: soulis
Αγωνιστική 6η: Join Me
Αγωνιστική 7η: Keratsinio
Αγωνιστική 8η: Join Me
Αγωνιστική 9η: Join Me
Αγωνιστική 10η: laker6
Αγωνιστική 11η: Join Me
Αγωνιστική 12η: astuaussi
Αγωνιστική 13η: Kong

About nikolask11

Check Also

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – Οι νικητές!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Age of Basketball στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας για το 2010-11. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *