Home / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ / Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 12η αγωνιστική

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 12η αγωνιστική

Στη 2η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας είχαμε μεγάλο ντέρμπι στο διαγωνισμό του Age of Basketball, στο private league του fantasy challenge της Ευρωλίγκας. Νέος νικητής για την εβδομάδα που πέρασε, ο οποίος, όμως, κέρδισε για 0.1 την πρώτη θέση, ενώ τρεις παίκτες βρέθηκαν σε απόσταση 1 πόντου στο τέλος της αγωνιστικής!

 
Νέος νικητής εβδομάδας ο astuaussi, που με την ομάδα του «herc 882» έκανε 176.4, την καλύτερη επίδοση της εβδομάδας, 0.1 πάνω από τη danielle. Με την επίδοση αυτή ο astuaussi πήρε το 12ο κουπόνι συμμετοχής για την κλήρωση στο τέλος της χρονιάς για το δώρο έκπληξη του Age of Basketball.

Στο ranking ο Join Me παραμένει πρώτος, όμως είχαμε αλλαγή στην 1η θέση, αφού πλέον η «Terpsithea Suns» προσπέρασε την «Out Of My Way» και με 1.868,9 πόντους οδηγεί αυτή την κούρσα για τη νίκη. Ο Join Me έχει ακόμα τις 7 πρώτες ομάδες, ενώ 8ος είναι ο pol01 με 131 πόντους απόσταση από την κορυφή. Στην 9η θέση είναι η annet και 10ος είναι ο soulis. Όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να… ρισκάρουν πάρα πολύ, καθώς βρίσκονται πάνω από 100 πόντους πίσω από την 8η θέση.

Στα ριμπάουντ ο Kong παραμένει πρώτος με τους «Kong-rebs2» να έχουν 622 ριμπάουντ και να απέχουν 29 ριμπάουντ από την annet που με την «Two Door» είναι στην 3η θέση (2η είναι και πάλι ομάδα του Kong). Όμως, ο laker6 έχει σαλπίσει της σάλπιγγες της αντεπίθεσης, ανατρέποντας 7 ριμπάουντ την τελευταία αγωνιστική και φτάνοντας στα 34 απόσταση από την κορυφή! Λέτε να έχουμε… δράματα στο φινάλε;

Στις ασίστ είχαμε αλλαγή στην κορυφή, με τον Join Me και την «Assist Me» να έχουν 346 ασίστ, να γυρνάνε 7 ασίστ σε μια αγωνιστική και να περνούν με 1 στην κορυφή τον laker6, του οποίου οι «Sheffield Expendables» έχουν 345. Ο omc με την «A Poseidon» είναι στην 3η θέση με 331, μειώνοντας κατά 3 την απόστασή του από την κορυφή. Kong, areneses και danielle ακολουθούν πιο κάτω, αλλά απέχουν αρκετά από την κορυφή.

Κουπόνια συμμετοχής στην κλήρωση:
Αγωνιστική 1η
: Join Me
Αγωνιστική 2η: Join Me
Αγωνιστική 3η: danielle
Αγωνιστική 4η: Anthos_Cy
Αγωνιστική 5η: soulis
Αγωνιστική 6η: Join Me
Αγωνιστική 7η: Keratsinio
Αγωνιστική 8η: Join Me
Αγωνιστική 9η: Join Me
Αγωνιστική 10η: laker6
Αγωνιστική 11η: Join Me
Αγωνιστική 12η: astuaussi

About nikolask11

Check Also

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – Οι νικητές!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Age of Basketball στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας για το 2010-11. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *