Home / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ / Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 16η αγωνιστική

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 16η αγωνιστική

Ολοκληρώθηκε και φέτος το αγωνιστικό μέρος του διαγωνισμού του Age of Basketball στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας. Την 6η αγωνιστική του Top-16, που σήμανε και το τέλος του διαγωνισμού, δεν είχαμε αλλαγές στην κορυφή σε καμία κατηγορία, ενώ το τελευταίο κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση για το δώρο έκπληξη του Age of Basketball (που ανακοινώνουμε σήμερα) το πήρε ο Join Me.

 
Το δώρο έκπληξη του Age of Basketball για τον νικητή εβδομάδας που θα αναδειχτεί από την κλήρωση, είναι ένα βραχιόλι TryMax! Η κλήρωση θα γίνει πριν τους προημιτελικούς της Ευρωλίγκας, θα αναρτηθεί στο σάιτ και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά τον πρώτο προημιτελικό της Ευρωλίγκας στις 23 Μαρτίου. Τότε θα ανακοινωθούν επίσημα όλα τα αποτελέσματα και τα ονόματα των νικητών και μετά το Age of Basketball θα επικοινωνήσει με τους νικητές για την αποστολή των δώρων τους.

Νικητής της τελευταίας εβδομάδας, λοιπόν, ήταν ο Join Me, αφού η ομάδα του «Broken» πήρε 168.8 πόντους και μαζί με αυτούς και την πρώτη θέση την τελευταία αγωνιστική. Έτσι, πήρε το 16ο κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση, το οποίο είναι και το 8ο προσωπικό του, δίνοντάς του 50% πιθανότητες να κερδίσει την κλήρωση.

Στο ranking, ο Join Me τερμάτισε πρώτος, καθώς η «Broken» τελείωσε τη χρονιά με 2.504,9 πόντους, δηλαδή 156,6 ανά αγωνιστική κατά μέσο όρο. Όλοι οι υπόλοιποι βρέθηκαν πολύ μακριά, καθώς ο Join Me είχε τις 5 πρώτες ομάδες. Έτσι, δεύτερος στο διαγωνισμό σύμφωνα με τους κανονισμούς (κάθε παίκτης μπορεί να κερδίσει 1 δώρο), είναι ο pol01, που ήταν 6ος στο σύνολο με 2.326,6 πόντους, δηλαδή 145,4 ανά αγωνιστική.

Στα ριμπάουντ, ο Kong κέρδισε την 1η θέση (και σε ολόκληρη την Ευρωλίγκα!) με την ομάδα του «Kong-rebs2» να κατεβάζει 860 ριμπάουντ συνολικά, δηλαδή 53,8 ανά αγωνιστική. Η «Kong-rebs2» πήρε 67 ριμπάουντ στην τελευταία αγωνιστική, τελειώνοντας θεαματικά τη χρονιά. Επειδή στη δεύτερη θέση ήταν και πάλι ομάδα του Kong, στο διαγωνισμό είναι η annet, της οποίας η «Two Door» μάζεψε συνολικά 801 ριμπάουντ (50,6 μέσο όρο) και τερμάτισε στην τρίτη θέση.

Στις ασίστ, ο Join Me πήρε την 1η θέση, καθώς η «Assist Me» είχε 468 ασίστ (29,3 μέσο όρο), αλλά μιας και είναι πρώτος στο σύνολο δεν θα πάρει δώρο κι εδώ. Έτσι, 1ος είναι ο laker6 που τερμάτισε δεύτερος με τη «Sheffield Expendables» να μοιράζει 460 ασίστ (28,8 ανά αγώνα) και 3ος είναι ο omc με την «A Poseidon» που μοίρασε 452 ασίστ (28,3 μέσο όρο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι νικητές του διαγωνισμού του Age of Basketball σε κάθε κατηγορία (Join Me, Kong και Join Me) είναι 1οι ανάμεσα σε όλους τους παίκτες από Ελλάδα στη συγκεκριμένη κατηγορία, πράγμα που δείχνει πόσο υψηλό ήταν το επίπεδο του διαγωνισμού και φέτος και ότι μάζεψε την αφρόκρεμα των Ελλήνων παικτών.

Κουπόνια συμμετοχής στην κλήρωση:
Αγωνιστική 1η:
Join Me
Αγωνιστική 2η: Join Me
Αγωνιστική 3η: danielle
Αγωνιστική 4η: Anthos_Cy
Αγωνιστική 5η: soulis
Αγωνιστική 6η: Join Me
Αγωνιστική 7η: Keratsinio
Αγωνιστική 8η: Join Me
Αγωνιστική 9η: Join Me
Αγωνιστική 10η: laker6
Αγωνιστική 11η: Join Me
Αγωνιστική 12η: astuaussi
Αγωνιστική 13η: Kong
Αγωνιστική 14η: impegio
Αγωνιστική 15η: Join Me
Αγωνιστική 16η: Join Me

About nikolask11

Check Also

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – Οι νικητές!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Age of Basketball στο fantasy challenge της Ευρωλίγκας για το 2010-11. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *