Home / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ / Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 5η αγωνιστική

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 5η αγωνιστική

Στα μισά της πρώτης φάσης (5η αγωνιστική) φτάσαμε στο διαγωνισμό fantasy challenge του Age of Basketball, με την κατάσταση στο private league να παίρνει «φωτιά». Ασίστ και ριμπάουντ κρέμονται από μια κλωστή, ενώ ο Join Me κρατάει τα ηνία στο ranking, με νέα, όμως, ομάδα να παίρνει τον τίτλο της καλύτερης της αγωνιστικής και να κερδίζει το 5ο κουπόνι εισόδου στην κλήρωση για το δώρο έκπληξη στο τέλος της σεζόν!

 
Συγκεκριμένα, το κουπόνι της 5ης αγωνιστικής πήγε στον soulis, που με την ομάδα soulis 天蝎座 συγκέντρωσε 161.0 πόντους αφήνοντας πίσω όλους τους άλλους παίκτες του διαγωνισμού. Κέρδισε, έτσι, την πρωτιά στην αγωνιστική και μαζί με αυτή το 5ο κουπόνι για την κλήρωση στο τέλος της χρονιάς.

Στο ranking, ο Join Me παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση, έχει ακόμα τις 6 πρώτες ομάδες, αύξησε τη διαφορά του κατά 10 μονάδες από τον laker6, αλλά omc και soulis πλησίασαν αρκετά σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Πάντως, η «Out Of My Way» είναι στην κορυφή με διαφορά 95 πόντων και 762.8 πόντους ως τώρα στο σύνολο.

Στις ασίστ, ο laker6 με τη «Sheffield Expendables» παρέμεινε στην πρώτη θέση με 143 ασίστ μετά από μία μέτρια αγωνιστική (όπου έδωσε 24 ασίστ) την οποία εκμεταλλεύτηκαν οι διώκτες του για να πλησιάσουν. Ο Join Me ξεκίνησε αντεπίθεση και με την «Assist Me» είναι πια στις 3 ασίστ απόσταση, ενώ ο omc παρέμεινε 3ος 9 ασίστ πίσω από τον πρώτο. Στην 4η θέση φιγουράρει η περσινή νικήτρια Danielle, ενώ 5ος είναι ο areneses.

Χαμός στα ριμπάουντ, όπου είχαμε πλήρη ανατροπή σκηνικού με δύο ομάδες να προσπερνούν τον Join Me και την «Out Of My Way». Ο Kong, περσινός νικητής με τρομερή ανατροπή στο τέλος, με την «Kong-rebs2» ανέτρεψε 33 ριμπάουντ σε 2 αγωνιστικές σε σχέση με τον Join Me και πέρασε 2ος με 264, δύο πιο ψηλά από τον Join Me. Πρώτη είναι η annet με την «Two Door» που έχει 266 ριμπάουντ. Δηλαδή 3 ομάδες είναι σε απόσταση 4 ριμπάουντ. Στην 4η και 5η θέση ακολουθούν δύο ακόμα ομάδες του Kong, που μάλλον… το έχει πάρει προσωπικά τις τελευταίες εβδομάδες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στα ριμπάουντ οι 3 πρώτες ομάδες στο private league είναι και οι 3 πρώτες στην Ελλάδα, στις ασίστ οι 3 πρώτες θέσεις στην Ελλάδα ανήκουν σε παίκτες του Age of Basketball (οι δύο είναι στο private league), ενώ στο ranking (χάρη στον Join Me) το private league έχει 3 παρουσίες στην καλύτερη πεντάδα της Ελλάδας.

Κουπόνια συμμετοχής στην κλήρωση:
Αγωνιστική 1η:
Join Me
Αγωνιστική 2η: Join Me
Αγωνιστική 3η: danielle
Αγωνιστική 4η: Anthos_Cy
Αγωνιστική 5η: soulis

About nikolask11

Check Also

Διαγωνισμός Euroleague Age of Basketball – 16η αγωνιστική

Ολοκληρώθηκε και φέτος το αγωνιστικό μέρος του διαγωνισμού του Age of Basketball στο fantasy challenge …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *