Home / ΔΙΑΦΟΡΑ / Συνεχίζουν αήττητοι οι πρωτοπόροι!

Συνεχίζουν αήττητοι οι πρωτοπόροι!

 

Με νίκες συνέχισαν και στη δεύτερη αγωνιστική των «2001» στην Μπασκετούπολη 2011 ο Νικηφόρος και ο Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας και συνεχίζουν να ισοβαθμούν στην κορυφή με 2-0. Ο Νικηφόρος κέρδισε με 50-14 την Ένωση Ιλίου, ενώ ο Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας επικράτησε με 29-19 της Ένωσης Αμφιάλης.

 
Ο Νικηφόρος ήταν καταιγιστικός εναντίον της Ένωσης Ιλίου και καθάρισε τον αγώνα από το πρώτο δεκάλεπτο. Τότε προηγήθηκε με 17-0 παίρνοντας τους πρώτους 7 πόντους του αγώνα από τον Τέκο. Η συνέχεια ήταν ανάλογη, με την Ένωση Ιλίου να προσπαθεί στη δεύτερη περίοδο παίρνοντας σκορ από τον Φλάκα κυρίως, αλλά το ματς να έχει ξεφύγει πια πολύ και να μην μπορεί να γυρίσει. Το 29-8 του ημιχρόνου έγινε 41-8 στην τρίτη περίοδο με τον Τέκο να έχει άλλους 6 πόντους και τον Νικηφόρο να παίρνει σκορ από τουλάχιστον 4 παίκτες σε κάθε δεκάλεπτο. Τελικά, η 4η περίοδος ήταν πιο χαλαρή και το ματς έμεινε στο 50-14.

Για τους νικητές, σκόραραν 11 παίκτες, με τον Τέκο να έχει 14 πόντους, τον Μωλογιάννη 7 και τους Γαβρίλη, Κόντο, Πανουργιά και Βαλσάμη από 4. Από την Ένωση Ιλίου, ο Φλάκας είχε 8 πόντους και ο Κανάβος 4.

Νωρίς κρίθηκε και το άλλο ματς του ομίλου, καθώς ο Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας είχε τον έλεγχο του αγώνα στις τρεις πρώτες περιόδους, όταν κι έχτισε διαφορά απέναντι στην Ένωση Αμφιάλης. Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με 8-1 για τους νικητές, που έθεσαν τον τόνο με καλάθια του Μαράση Τ., ενώ η διαφορά έφτασε σε διψήφια τιμή στη δεύτερη περίοδο (13-3 το ημίχρονο) με τον Δ.Α.Ο. να έχει πάρει σκορ από 5 παίκτες το ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο η Ένωση Αμφιάλης πάλεψε, είδε τον Χειλαδάκη να ανεβαίνει επιθετικά, αλλά η διαφορά δεν μειώθηκε, αντιθέτως έφτασε στους 13 (21-8). Η τελική αντεπίθεση της Ένωσης Αμφιάλης ήρθε στην 4η περίοδο, όπου η διαφορά άρχισε να μειώνεται, αλλά ο Μανωλάτος Τ. ήταν εκεί και κράτησε την ομάδα του μπροστά στο σκορ εκ του ασφαλούς ως το τελικό 29-19.

Από τους νικητές ο Μανωλάτος Τ. είχε 7 πόντους, ενώ ο Μανωλάτος Μ., ο Μαράση Τ., ο Λαζάρου και ο Αναστασιάδης είχαν από 4. Από την Ένωση Αμφιάλης ο Χειλαδάκης είχε 8 πόντους και ο Τοινος 5.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι πρωταγωνιστές:

Ένωση Αμφιάλης – Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας 19-29
(1-8, 3-13, 8-21, 19-29)

Ένωση Αμφιάλης (Πιραζίκης): Χιτρελάρης, Ρούρηος, Κοντοθεωδόρου, Χειλαδάκης Ν. 8, Αθανασίου Α. 2, Ρούσος, Σαμλής, Μουστάκης, Ζαφίρης Γ., Τοινος 5, Παναγιωτόπουλος, Αλεξίου Χ. 2, Σκοριάς 2.

Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας (Μαιχόσογλου): Πρεντάκης Σ., Μαρόπουλος Α. 2, Μπεζάνη Α., Μανωλάτος Τ. 7, Μανωλάτος Α. 4, Μαργιώλος Μ., Μαράση Μ. 2, Κατούφας Δ., Μαράση Τ. 4, Μιχαήλ Δ. 2, Λαζάρου Α. 4, Παπαδόπουλος Γ., Αναστασιάδης Β. 4.

ΝΕΦΟ Νικηφόρος – Ένωση Ιλίου 50-14
(17-0, 29-8, 41-8, 50-14)

ΝΕΦΟ Νικηφόρος (Καμιώτης): Δεάλλης Π. 2, Στεργιόπουλος Γ., Γαβρίλης Β. 4, Μωλογιάννης Θ. 7, Πανουργιάς Σ. 4, Κόντος Γ. 4, Χαλκιόπουλος Β. 4, Μαυροκουκουλάκης Μ. 2, Τέκος Δ. 14, Δημόπουλος Ν. 3, Γκίνος Τ. 2, Βαλσάμης Γ. 4.

Ένωση Ιλίου (Μπαρμπέρης): Φλάκας 8, Τούμπας 2, Λιάσκος, Δημόπουλος, Τσατσαρούνος, Ανδρώνης, Ζέρβας, Ρομπότης, Τσουλάκος, Κακκαβάς, Κανάβος Α. 4.

About nikolask11

Check Also

Αποχαιρετώντας το Ρίο

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ολοκληρώθηκαν και στις δύο εβδομάδες τους ζήσαμε αρκετές συγκινήσεις και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *