Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2010-11 / Το σύστημα των πλέι οφς!

Το σύστημα των πλέι οφς!

 

Ανακοινώθηκε το σύστημα των πλέι οφς του πρωταθλήματος. Μετά την αποχώρηση των δύο ομάδων που αποβλήθηκαν από το πρωτάθλημα, το σύστημα τροποποιήθηκε με απόφαση των διοργανωτών, την οποία στηρίζουμε απόλυτα ως χορηγός επικοινωνίας γιατί εξυπηρετεί το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε το πρωτάθλημα (να φέρει το οργανωμένο μπάσκετ κοντά σε όσο το δυνατόν περισσότερους ερασιτέχνες αθλητές).

Στα πλέι οφς συμμετέχουν και οι 10 ομάδες, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας επιπλέον γύρος πριν τα προημιτελικά! Σε αυτόν συμμετέχουν οι 4 τελευταίες ομάδες της κανονικής περιόδου, ενώ μετά το σύστημα προχωρά «κανονικά» στα γνωστά χιαστί διασταυρώματα ως τον τελικό! Όλα τα παιχνίδια σε όλους τους γύρους είναι νοκ άουτ.

Παρακάτω ακολουθεί το διάγραμμα των πλέι οφς. Τα νούμερα που δηλώνουν αριθμητική σειρά (1ος, 2ος, 3ος, κτλ) αντιστοιχούν στις θέσεις που θα τερματίσει κάθε ομάδα στην κανονική περίοδο, ενώ εκείνα που ακολουθούν τη λέξη «Νικητής» (Νικητής 1, Νικητής 2, κτλ) αναφέρονται στους αντίστοιχους «Αγώνες» (Αγώνας 1, Αγώνας 2, κτλ) του προηγούμενου γύρου.

* (Κάντε «κλικ» στην εικόνα για να ανοίξει σε μεγάλο μέγεθος)
* (Κάντε «δεξί κλικ» και «Άνοιγμα σε νέα καρτέλα» για να ανοίξει σε μεγάλο μέγεθος και να μη φύγετε από το παρόν άρθρο)

About nikolask11

Check Also

Τρίτη θέση για Net! – Τελική κατάταξη

Την 3η θέση στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα κατέκτησαν οι Nothing But Net, μετά τη νίκη τους …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *