Home / ΔΙΑΦΟΡΑ / Στο 4-0 ο Νικηφόρος, ακολουθεί η Αγ. Βαρβάρα

Στο 4-0 ο Νικηφόρος, ακολουθεί η Αγ. Βαρβάρα

 

Τέταρτη νίκη για τον Νικηφόρο, που κέρδισε με 37-10 την Ένωση Ιλίου και έφτασε στο 4-0 στο πρωτάθλημα. Από πίσω του ο Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας ο οποίος επικράτησε της Αμφιάλης με 30-24 για να πάει στο 3-1.

 
Τον έλεγχο σε όλο τον αγώνα είχε ο Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας, αφού προηγήθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο με 10-6. Η Ένωση Αμφιάλης είχε πρόβλημα στην επίθεση, το οποίο δεν λύθηκε ως το ημίχρονο, με αποτέλεσμα να σκοράρει μόνο 2 πόντους στη δεύτερη περίοδο και να κλείσει το πρώτο μέρος στο -8 του 16-8. Οι 6 πόντοι του Μαρόπουλου στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν δώσει το στίγμα της αναμέτρησης για τον Δ.Α.Ο., που δεν απειλήθηκε στη συνέχεια.

Το ματς άνοιξε στην 3η περίοδο, οι δύο ομάδες σκόραραν περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο, αλλά η Αμφιάλη δεν μπορούσε αμυντικά να περιορίσει τον αντίπαλό της και το σκορ πήγε στο 28-16. Ο Δ.Α.Ο. είχε 9 παίκτες να έχουν σκοράρει ως το 30ο λεπτό και το ματς είχε ουσιαστικά τελειώσει. Η Αμφιάλη ήταν καλύτερη στην τελευταία περίοδο, κράτησε τον αντίπαλό της στους 2 πόντους, μείωσε στο -6, αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση για να ηττηθεί με 30-24.

Για τους νικητές ο Μανωλάτος Α. και ο Μαρόπουλος είχαν από 6 πόντους, ο Μανωλάτος Τ. είχε 4 και οι Μιχαήλ, Κατουφας από 3. Για την Αμφιάλη ο Ζαρίφης είχε 8 πόντους και ο Ρούμπος 7.

Από την αρχή καθάρισε το παιχνίδι του με την Ένωση Ιλίου ο Νικηφόρος, με τη διαφορά να εκτοξεύεται στη δεύτερη περίοδο. Το 12-4 του ξεκινήματος έδωσε τον τόνο του ματς με τον Σίμο να βάζει τους τελευταίους 4 πόντους του δεκαλέπτου. Η διαφορά άνοιξε πολύ στη 2η περίοδο, όταν η Ένωση Ιλίου μπόρεσε να βάλει μόλις 1 πόντο, ενώ ο Νικηφόρος έφτασε στους 25 για το 25-5 και το +20. Οι 6 πόντοι του Τέκου και οι 5 του Δεάλη έκαναν τη διαφορά στο ματς που είχε κριθεί.

Η κατάσταση συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι ο Νικηφόρος είχε κατεβάσει στροφές και σκόραρε λιγότερο. Η Ένωση Ιλίου δεν είχε καθόλου σκορ και η τρίτη περίοδος έκλεισε στο 30-6, με τη διαφορά να φτάνει στους 27 πόντους στο 37-10 που ήταν και το τελικό σκορ.

Για τους νικητές ο Τέκος έβαλε 9 πόντους, ο Γκίνος 7 και οι Δεάλης, Σίμος, Πανουργιάς από 5. Από την Ένωση Ιλίου ο Κίτσος είχε 4 πόντους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι πρωταγωνιστές:

Ένωση Αμφιάλης – Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας 24-30
(6-10, 8-16, 16-28, 24-30)

Ένωση Αμφιάλης (Τυρασκης): Αλεξίου Χ. 2, Ρούμπος Θ. 7, Αθανασίου Α. 2, Κοντοθεωδόρου Θ. 2, Χειλαδάκης Ν. 2, Ζανός Δ. 1, Ζαρίφης Γ. 8, Σαρλής Κ., Ντριλάρης Ν., Ρούσσος Γ., Καλομπράτσος Β., Σκαρής Ν.

Δ.Α.Ο. Αγίας Βαρβάρας (Μαιχόζογλου): Πρεντάκης Σ. 2, Μαρόπουλος Α. 6, Μαράση Τ., Μανωλάτος Τ. 4, Μανωλάτος Α. 6, Ναβροζιδιας, Μαράση Μ. 2, Κατούφας Δ. 3, Αναστασιάδης Β. 2, Μιχαήλ Δ. 3, Λαζάρου Α., Παπαδόπουλος Γ. 2.

Ν.Ε.Φ.Ο. Νικηφόρος – Ένωση Ιλίου 37-10
(12-4, 25-5, 30-6, 37-10)

Ν.Ε.Φ.Ο. Νικηφόρος (Καμνιώτης): Δεάλης Π. 5, Σίμος Κ. 5, Γαβρίλης Β. 2, Βαλσάμης Γ. 2, Πανουργιάς Σ. 5, Μεντής Γ. 2, Δημόπουλος Ν., Τσούκας Λ., Τέκος Δ. 9, Χαλκιόπουλος Β., Γκίνος Τ. 7, Μαυροκουκουλάκης Μ.

Ένωση Ιλίου (Μπαρμπέρης): Κανάβος Α. 2, Κίτσος 4, Μπελέκας, Φοντούλης 1, Λιάσκος, Ρομπότης, Δημόπουλος, Φιλιππακόπουλος 2, Τούμπας, Ανδρώνης, Παπαϊωάννου, Φλάκας 1.

About nikolask11

Check Also

Αποχαιρετώντας το Ρίο

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ολοκληρώθηκαν και στις δύο εβδομάδες τους ζήσαμε αρκετές συγκινήσεις και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *