Home / NBA / Η (νέα) γκάφα του Ουέιφερ!

Η (νέα) γκάφα του Ουέιφερ!

Η… αδυναμία του σάιτ στον Βον Ουέιφερ είναι δεδομένη και γνωστή, καθώς ο συμπαθής Βον ήταν το πιο ζεστό «παλτό» που ήρθε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της παρουσίας του στη χώρα ήταν εκτός τόπου και χρόνου, με τις ιστορίες που τον συνόδευαν στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό να είναι πολλές και ξεκαρδιστικές (ποιος μπορεί να ξεχάσει το περιστατικό στη Γαλλία πριν το ματς με την Ορλεάν;).

Φέτος, ο Ουέιφερ βρήκε θέση στο ρόστερ των Σέλτικς, κυρίως για να ξεκουράζει βασικούς ή για να συμπληρώνει κάποια λεπτά συμμετοχής μέσα στη σεζόν. Έχει παίξει σε 57 παιχνίδια ξεκινώντας πεντάδα στο τελευταίο, όταν ο Ντοκ Ρίβερς άρχισε να ξεκουράζει… όλους τους υπόλοιπους.

Εναντίον των Ουίζαρντς οι Σέλτικς έπαιξαν χωρίς Πιρς, Άλεν, Γκαρνέτ, Ρόντο και Σακίλ, με τον Ουέιφερ να παίζει 45 λεπτά (το ματς πήγε παράταση) και να έχει 11 πόντους με 4/12 (0/4 τρίποντα). Και μέσα σε όλα… να μας χαρίζει ένα απίστευτο highlight, δείχνοντας ότι εξακολουθεί να είναι εκτός τόπου και χρόνου και δεν του έφταιγαν… οι ευκαιρίες που δεν πήρε από τον Γιαννάκη (μα πώς είναι δυνατόν να μην το έβαζε; Πώς;).

Παίρνει διάδρομο να καρφώσει, αστοχεί, αρχίζει να πανηγυρίζει θεωρώντας ότι το έβαλε και… τρακάρει πάνω στον Ζερμέν Ο’ Νιλ που είχε πάρει το επιθετικό ριμπάουντ, αναγκάζοντάς τον να κάνει διπλή ντρίμπλα. Και μέσα σε όλα το έκανε και 3 λεπτά πριν το τέλος της παράτασης! Βον σε όλο του το μεγαλείο…

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *