Home / ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2011 / Μπουρούσης: «Λάθος μου τα όσα είπα για εθνική»

Μπουρούσης: «Λάθος μου τα όσα είπα για εθνική»

Ο Γιάννης Μπουρούσης αναγνώρισε το λάθος που έκανε μετά τους τελικούς να πει ότι δεν θα παίξει στην εθνική επειδή ο Ολυμπιακός αδικείται από τη διαιτησία και επειδή η ΕΟΚ δεν τον σέβεται ως παίκτη.

 
Πλέον, άλλαξε ρότα, έθεσε εαυτόν στη διάθεση της εθνικής, αλλά ακόμα είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού του: «Για τη δήλωση που έκανα μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, ότι δεν θα ξαναπαίξω στην εθνική, ήταν λάθος μου, ήμουν φορτισμένος ψυχολογικά. Δεν έπρεπε να μπλέξω την εθνική με τα συλλογικά. Από κει και πέρα επαναλαμβάνω ότι ήταν επίσης λάθος μου που έπαιξα πέρυσι στην Εθνική, ενώ είχα κατάγματα στο μετακάρπιο, ενώ δεν ήμουν 100% έτοιμος. Το πλήρωσα αυτό μέσα στη σεζόν με πολλούς πόνους και ενέσεις για να βγει η χρονιά».

Για το αν θα παίξει φέτος: «Όλοι γνωρίζουν πόσο αγαπάω την εθνική ομάδα. Και επίσης όλοι ξέρουν τι θυσία έκανα πέρσι και αγωνίστηκα με δική μου ευθύνη, παρότι τραυματίας. Φέτος θέλω να παίξω, αλλά δεν πρόκειται να το κάνω εάν δεν είμαι υγιής. Έχω πρόβλημα τραυματισμού και περιμένω τους γιατρούς να μου πουν τι πρέπει να κάνω. Σε μία εβδομάδα θα ξέρουμε εάν θα κάνω εγχείρηση και θα μείνω δυο μήνες εκτός δράσης ή συντηρητική αγωγή».

About nikolask11

Check Also

Κριτική, ξεκατίνιασμα και… ζαχαροπλαστική!

Μπορεί να τελείωσε το Ευρωμπάσκετ, αλλά όπως γίνεται κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν τελειώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *