Home / ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2011 / Στον αέρα η συμμετοχή του Πάρκερ

Στον αέρα η συμμετοχή του Πάρκερ

Ο Τόνι Πάρκερ σπάνια λέει «όχι» στην εθνική Γαλλίας, αλλά φέτος το καλοκαίρι ίσως αναγκαστεί να το κάνει, παρότι ο ίδιος δεν θέλει. Ο λόγος είναι το ενδεχόμενο λοκ άουτ του NBA που θα αφήσει τους Ευρωπαίους NBAερς ανασφάλιστους σε περίπτωση τραυματισμού στο Ευρωμπάσκετ.

Ο Πάρκερ πολύ δύσκολα θα ρισκάρει σε τέτοια περίπτωση τη συμμετοχή του, ενώ και αρκετοί άλλοι παίκτες από το NBA ίσως προτιμήσουν να μην αγωνιστούν. Βέβαια, πάντα υπάρχει η ελπίδα η FIBA να συνάψει συνολική συμφωνία με όλες τις ομοσπονδίες και το NBA για τους Ευρωπαίους παίκτες και να απελευθερώσει τη συμμετοχή τους. Αλλιώς… περιμένουμε διαρροές.

Ο Γάλλος αστέρας δήλωσε σχετικά: «Σε περίπτωση lockout υπάρχει 1% πιθανότητα να αγωνιστώ με τη Γαλλία λόγω ιατρικής ασφάλειας. Αν δεν υπάρχει ασφάλεια, δε θα αγωνιστώ, αφού οι Σπερς είναι το Νο.1 στη λίστα μου. Αν είμαι ασφαλισμένος σίγουρα θα πάω στο Eurobasket. Λένε πως αναζητούν μία συμφωνία με όλες τις ομοσπονδίες. Μακάρι να βρουν έναν τρόπο να μας αφήσουν να παίξουμε. Διαφορετικά θα είναι μεγάλο ρίσκο».

 

About nikolask11

Check Also

Κριτική, ξεκατίνιασμα και… ζαχαροπλαστική!

Μπορεί να τελείωσε το Ευρωμπάσκετ, αλλά όπως γίνεται κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν τελειώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *