Home / ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2011 / «Ερωτηματικό ο Χριάπα»

«Ερωτηματικό ο Χριάπα»

Ικανοποιημένος μοιάζει να είναι ο Ντέιβιντ Μπλατ από το υλικό που έχει στα χέρια του στην προετοιμασία της εθνικής Ρωσίας, παρότι ο Τζ. Ρ. Χόλντεν αποφάσισε να αποσυρθεί από τώρα και να μην ενισχύσει την ομάδα. Μοναδικό θέμα που τον προβληματίζει είναι η κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο Βίκτορ Χριάπα.

Ο Χριάπα έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, αλλά και φέτος και κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα είναι το πόδι του.

«Σιγά-σιγά διαμορφώνεται η εικόνα της ομάδας. Σχεδόν έχω καταλήξει στους παίκτες που θα καλέσω στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας. Το μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Kριάπα. Είναι δύσκολο να ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι το πόδι του. Πάντως σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα που έχω στη διάθεσή μου. Οι περισσότεροι έχουν εμπειρία μεγάλων διοργανώσεων και φυσικά είναι πολύ σημαντική η προσθήκη του Αντρέι Κιριλένκο. Με αυτόν οι δυνατότητες της ομάδας αυξάνονται σημαντικά. Δεν θέλω να σκέφτομαι από τώρα τι θέση θα πάρουμε, αλλά είμαι αισιόδοξος», είπε ο Μπλατ.

 

About nikolask11

Check Also

Κριτική, ξεκατίνιασμα και… ζαχαροπλαστική!

Μπορεί να τελείωσε το Ευρωμπάσκετ, αλλά όπως γίνεται κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν τελειώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *