Home / ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2011 / Μέσα ο Νοβίτσκι, ακολουθεί ο Κάμαν

Μέσα ο Νοβίτσκι, ακολουθεί ο Κάμαν

Μετά από αρκετή σκέψη ο Ντιρκ Νοβίτσκι αποφάσισε ότι δεν μπορεί να πει «όχι» στην αγαπημένη του εθνική ομάδα, παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο δάχτυλο του αριστερού χεριού. Έτσι, ανακοίνωσε πως θα ενισχύσει τη Γερμανία στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας και οι απανταχού μπασκετόφιλοι χαμογέλασαν γιατί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον καλύτερο όλων και αυτό το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο τεράστιος Γερμανός είπε: «Ελπίζω να είμαι υγιής γιατί αν δεν είμαι δεν θα μπορέσω να βοηθήσω ούτε τους προπονητές, ούτε τους συμπαίκτες μου. Εκτός απροόπτου όμως θα είμαι στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες». Για τον Νοβίτσκι δεν τίθεται θέμα λοκ άουτ, καθώς όλοι ξέρουν ότι όποτε μπορεί παίζει στην εθνική, αφήνοντας όλα τα άλλα κατά μέρος. Όσο για το ποιος είναι ο στόχος του, το “δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες” είναι  μάλλον ξεκάθαρο του τι έπεται!

Βεβαίως, τώρα μένει να δούμε τι θα κάνει ο Κρις Κάμαν, που μόλις το Ντάλας πήρε τον τίτλο στο NBA είχε γράψει στο Twitter: «Μπράβο στο Ντάλας για τον τίτλο. Τώρα μένει να μιλήσουμε με τον Ντιρκ για να μου πει αν θα πάμε στο Ευρωμπάσκετ».

Ο Κάμαν σε κάθε περίπτωση λέει ότι αν ο Νοβίτσκι παίξει με την εθνική, θα παίξει κι αυτός. Βέβαια, τώρα με το λοκ άουτ τίθεται το θέμα της ασφάλισης για τον Κάμαν και τα πράγματα ίσως περιπλεχτούν ελαφρώς, αν και οι Γερμανοί λογικά θα βρουν τη λύση, εφόσον το θέλουν οι δύο αστέρες.

 

About nikolask11

Check Also

Κριτική, ξεκατίνιασμα και… ζαχαροπλαστική!

Μπορεί να τελείωσε το Ευρωμπάσκετ, αλλά όπως γίνεται κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν τελειώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *