Home / ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2011 / Σαβάνοβιτς: «Είμαι καλά, στόχος ο τελικός»

Σαβάνοβιτς: «Είμαι καλά, στόχος ο τελικός»

Οι πρόσφατες εξετάσεις που έκανε ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς έδειξαν ότι πάσχει από καρδιακή αρρυθμία με αποτέλεσμα πολλοί να ανησυχήσουν για τον Σέρβο φόργουορντ. Ο ίδιος καθησυχάζει, αλλά λέει κιόλας ότι η Σερβία έχει στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δηλαδή τον τελικό του Ευρωμπάσκετ, μιας και μόνο 2 ομάδες παίρνουν από αυτό την πρόκριση.

Για λάθος μιλά ο Σαβάνοβιτς στην αρχική διάγνωση για αρρυθμία: «Μάλλον έγινε κάποιο λάθος στις πρώτες εξετάσεις. Οι περαιτέρω εξετάσεις που έκανα έδειξαν ότι όλα είναι καλά».

Το Ευρωμπάσκετ είναι ο μεγάλος στόχος της φετινής χρονιάς: «Δεν θα απογοητεύσουμε. Ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και γνωρίζουμε πως για θα υπάρχουν πολλά εμπόδια και η αποστολή δεν θα είναι εύκολη. Παρόλα αυτά όμως, από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, προπονούμαστε για να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να επιτύχουμε τους στόχους μας».

Η προετοιμασία προς το παρόν πηγαίνει πολύ καλά: «Ήρθαμε στην Γερμανία για να δουλέψουμε σκληρά. Αυτό ίσως είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας. Είτε κάνουμε προπόνηση στο γυμναστήριο είτε τρέχουμε, είμαστε συγκεντρωμένοι σε ό,τι μας ζητάει ο προπονητής μας, Ντούσαν Ίβκοβιτς, και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου».

Ο Σαβάνοβιτς είχε μόνο καλά λόγια για τον Νέναντ Κρστιτς, που είναι ο αρχηγός της ομάδας: «Είναι αρχηγός μέσα και έξω από το γήπεδο. Εγώ πάλι, είμαι αρχηγός στην πλάκα και τα γέλια».

 

About nikolask11

Check Also

Κριτική, ξεκατίνιασμα και… ζαχαροπλαστική!

Μπορεί να τελείωσε το Ευρωμπάσκετ, αλλά όπως γίνεται κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν τελειώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *