Home / ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2011 / Κλήθηκε ο Πατ Καλάθης

Κλήθηκε ο Πατ Καλάθης

Μετά το «όχι» του Μαροκεφαλίδη και τον τραυματισμό του Νικ Καλάθη ο Ηλίας Ζούρος κάλεσε στην εθνική τον Πατ Καλάθη.

Ο Πατ Καλάθης τελείωσε μια πολύ καλή σεζόν στην Α1 με τη φανέλα του Κολοσσού, στην οποία ήταν 1ος Έλληνας σκόρερ και ριμπάουντερ του πρωταθλήματος.

Ο Πατ Καλάθης δήλωσε για την κλήση του: «Αν έλεγα πως ήταν παιδικό όνειρο η κλήση μου στην Εθνική Ελλάδας, θα ήμουν ψεύτης. Είναι φοβερό. Μέσα σε τέσσερα χρόνια άλλαξαν πολλά και για μένα και για τον Νικ. Μόνο προς το καλύτερο. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ενθουσιασμένος είμαι από τη στιγμή που με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να έρθω στην Αθήνα. Σίγουρα δεν είναι παιδικό όνειρο, αλλά αποτελεί τεράστια τιμή για μένα και για την οικογένειά μου. Δεν θα μπορούσα να αισθάνομαι πιο… Έλληνας αυτήν τη στιγμή».

Και συνέχισε: «Πήρα τηλέφωνο τον Νικ και του το είπα. Δουλέψαμε και οι δύο σκληρά για να φτάσουμε εδώ και είναι μεγάλη τιμή να παίζεις στην ομάδα του Διαμαντίδη, του Σπανούλη, του Σόφο και όλων αυτών των αστεριών. Σίγουρα η ομάδα θα είναι διαφορετική χωρίς τον Διαμαντίδη. Ακόμη όμως υπάρχει πολύ ταλέντο και νομίζω μεγάλος ενθουσιασμός που θα φορέσουμε τη φανέλα της Εθνικής. Οπότε καλά πράγματα μπορεί να συμβούν. Είναι σίγουρα δύσκολο να τα καταφέρω, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα. Ελπίζω να υπάρχει χώρος για όλους μας και να πείσω τους προπονητές».

 

About nikolask11

Check Also

Κριτική, ξεκατίνιασμα και… ζαχαροπλαστική!

Μπορεί να τελείωσε το Ευρωμπάσκετ, αλλά όπως γίνεται κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν τελειώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *