Home / ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2011 / «Καθάρισε» με την ασφάλιση η Γαλλία – Θέμα με Νοά

«Καθάρισε» με την ασφάλιση η Γαλλία – Θέμα με Νοά

Η Γαλλία ανακοίνωσε ότι ασφάλισε τους παίκτες της ενόψει Ευρωμπάσκετ, οπότε είτε σπάσει το λοκ άουτ ως τότε είτε όχι, οι NBAερς των Γάλλων θα δώσουν το «παρών» στα γήπεδα της Λιθουανίας.

Η ανακοίνωση της γαλλικής ομοσπονδίας έρχεται λίγο μετά τις δηλώσεις των παικτών ότι δεν ξέρουν τι θα γίνει λόγω λοκ άουτ και αν θα παίξουν: «Ήδη πριν την επισημοποίηση του λοκ άουτ στο NBA, η γαλλική ομοσπονδία άρχισε να εργάζεται προς την κατεύθυνση να ασφαλίσει συγκεκριμένους παίκτες, προτείνοντας μια συμφωνία στις ομοσπονδίες τους. Σήμερα μπορούμε να ανακοινώσουμε ότι η ασφαλιστική κάλυψη των παικτών είναι πλήρης».

Μοναδικό θέμα που υπάρχει είναι αυτό του σέντερ των Μπουλς Γιοακίμ Νοά, ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, αλλά βρήκαν ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που είχε υποστεί πριν τρεις μήνες. Έτσι, η γαλλική ομοσπονδία έστειλε τον ατζέντη του παίκτη κι έναν δικό της άνθρωπο στους Μπουλς, για να αποφασιστεί το τι θα γίνει.

Η Ομοσπονδία πρότεινε να ακολουθήσει ο Νοά αποθεραπεία και μετά να ενταχθεί στην ομάδα. Αν οι Μπουλς αρνηθούν τότε η συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ θα είναι πολύ δύσκολη, αλλά οι Γάλλοι ελπίζουν ότι δεν θα έχουν πρόβλημα.

 

About nikolask11

Check Also

Κριτική, ξεκατίνιασμα και… ζαχαροπλαστική!

Μπορεί να τελείωσε το Ευρωμπάσκετ, αλλά όπως γίνεται κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν τελειώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *