Home / ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2011 / Χάνει το Ευρωμπάσκετ ο Σπανούλης

Χάνει το Ευρωμπάσκετ ο Σπανούλης

Άλλο ένα όπλο χάνει η εθνική ομάδα στην προσπάθειά της για διάκριση στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τους πόνους στους προσαγωγούς και επέστρεψε στην Αθήνα για να εξεταστεί και να φανεί τι θα γίνει. Τα νέα ήταν άσχημα, καθώς ο γιατρός της ομάδας, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, τους είπε ότι αν θέλει να ξεπεράσει το πρόβλημα, θα πρέπει να κάνει χειρουργική επέμβαση.

Αυτό σημαίνει ότι ο Σπανούλης δεν θα προλάβει το Ευρωμπάσκετ, καθώς ο χρόνος αποθεραπείας είναι πολύ μεγαλύτερος από το διάστημα που απομένει ως το Ευρωμπάσκετ. Ο Σπανούλης θέλει να κάνει την επέμβαση όσο το δυνατόν συντομότερα για να ξεμπερδεύει με το θέμα, και ο Ζούρος… «τρελαίνεται».

Μετά τους Διαμαντίδη, Παπαλουκά, Τσαρτσαρή, Μαυροκεφαλίδη, Περπέρογλου χάθηκε και ο Σπανούλης, ενώ είναι πιθανό ούτε ο Νικ Καλάθης να προλάβει το Ευρωμπάσκετ! Οι λύσεις λιγοστεύουν για την εθνική και οι πιθανότητες επιτυχίας γίνονται όλο και πιο μικρές. Προς το παρόν δεν έχει εκδηλωθεί διάθεση να κληθεί άλλος παίκτης στην προετοιμασία, αλλά μπορεί να γίνει, καθώς η εθνική στερεύει από επιλογές.

 

About nikolask11

Check Also

Κριτική, ξεκατίνιασμα και… ζαχαροπλαστική!

Μπορεί να τελείωσε το Ευρωμπάσκετ, αλλά όπως γίνεται κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν τελειώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *