Home / ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2011 / Νέο πρόβλημα με Χριάπα

Νέο πρόβλημα με Χριάπα

Πρώτα ήταν ο τραυματισμός του, τώρα είναι η FIBA. Η συμμετοχή του Βίκτορ Χριάπα στο φετινό Ευρωμπάσκετ φαίνεται πως περνά από χίλια κύματα, καθώς και πάλι είναι αμφίβολο το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Αυτή τη φορά υπεύθυνη είναι η Ρωσία και η ασφαλιστική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται, που δεν έχει καταβάλει ακόμα την περσινή ασφάλιση του παίκτη για τη συμμετοχή του με την εθνική. Η ΤΣΣΚΑ θέλει να ασφαλιστεί ο παίκτης και φέτος, η FIBA δεν δέχεται την ασφάλιση αν δεν πληρωθεί η περσινή, οπότε ο Χριάπα είναι στον… «αέρα».

«Στο ζήτημα της ασφάλισης του Χριάπα υπάρχουν δύο παράμετροι: το ποσό που είναι απλήρωτο από την περασμένη σεζόν, που είναι πρόβλημα της ασφαλιστικής εταιρείας, αλλά και η ασφάλιση του παίκτη σχετικά με τη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ. Η Ρωσική Ομοσπονδία θα προσπαθήσει να βρει τη λύση του θέματος. Δεν έχω αμφιβολία πως θα επιχειρηθεί κάθε προσπάθεια από την πλευρά της σχετικά με την ασφάλιση του Βίκτορ», δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν της ΤΣΣΚΑ. Ο Μπλατ δεν μπορεί παρά να περιμένει, ελπίζοντας ότι θα έχει τον παίκτη στη διάθεσή του.

 

About nikolask11

Check Also

Κριτική, ξεκατίνιασμα και… ζαχαροπλαστική!

Μπορεί να τελείωσε το Ευρωμπάσκετ, αλλά όπως γίνεται κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν τελειώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *