Home / ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2011 / Έφυγε ο Λιμονάντ

Έφυγε ο Λιμονάντ

Στα κρύα του λουτρού άφησε την εθνική Ισραήλ ο Ραβίβ Λιμονάντ, καθώς αποχώρησε από την προετοιμασία μόνος του. Αρχικά, η επίσημη δικαιολογία από την Ομοσπονδία ήταν ότι πήρε άδεια από τον Άρικ Σίβεκ να φύγει, αλλά μάλλον δεν είναι ακριβώς έτσι, αφού ο προπονητής του Ισραήλ έκανε δηλώσεις για το θέμα δείχνοντας την εμφανή δυσαρέσκειά του.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Λιμονάντ ήταν… «στραβωμένος» από την αρχή, καθώς ο Σίβεκ είχε καλέσει 8 περιφερειακούς δείχνοντάς του ότι δεν τον πιστεύει για τη δωδεκάδα και ότι θα έπρεπε να αποδείξει από την αρχή την αξία του. Έτσι, αποφάσισε να… διευκολύνει τον προπονητή του στην επιλογή.

Ο Άρικ Σίβεκ είπε για το θέμα, καρφώνοντας τον παίκτη του: «Μίλησα μαζί του και τον ρώτησα τι άλλαξε τις τελευταίες ημέρες. Ήθελα να μάθη αν κάποιος του είπε κάτι, αν κάποιος τον πλήγωσε, αλλά είπε ότι δεν του άρεσε η θέση του στην ομάδα αυτή τη στιγμή. Άκουσα ότι ο ατζέντης του του είπε ότι είχε ήδη παρθεί η απόφαση για το πόσο θα έπαιζε, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Είναι περίεργο μετά από δύο ημέρες προπονήσεων, αλλά τι να κάνω, είπα στον Ραβίβ ότι τον αγαπάω, τον φίλησα και τον άφησα να φύγει. Δεν ξεχνώ ανθρώπους, ιδίως εκείνους οι οποίοι έπαιξαν καλά για μένα στο παρελθόν. Προσωπικά μου στοίχισε. Τον αγαπώ αλλά είμαι απογοητευμένος από την απόφασή του. Ίσως έκανα λάθος που τον κάλεσα εξαρχής, αλλά δεν το μετανιώνω. Έπρεπε να αποδείξει ότι αξίζει τη θέση του στην ομάδα».

Έτσι, στην προετοιμασία συνεχίζουν 15 άτομα, τα οποία θα μείνουν 14 λίγο πριν ενσωματωθεί ο Ντέιβιντ Μπλου στην ομάδα.

 

About nikolask11

Check Also

Κριτική, ξεκατίνιασμα και… ζαχαροπλαστική!

Μπορεί να τελείωσε το Ευρωμπάσκετ, αλλά όπως γίνεται κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν τελειώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *