Home / ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2011 / Έφυγε ο Σχορτσανίτης!

Έφυγε ο Σχορτσανίτης!

(Το άρθρο αναθεωρήθηκε την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 04:00)

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ενημέρωσε τον Ηλία Ζούρο ότι αποχωρεί από την προετοιμασία της εθνικής και δεν θα λάβει μέρος στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, προσθέτοντας ένα ακόμα πρόβλημα στον ομοσπονδιακό προπονητή. Ο Σχορτσανίτης είναι ο 4ος παίκτης που χάνει το Ευρωμπάσκετ μετά την ανακοίνωση της προεπιλογής, αφού προηγήθηκαν οι Περπέρογλου, Σπανούλης, Μαυροκεφαλίδης.

Ο Σχορτσανίτης ακούστηκε ότι ζητούσε επίμονα άδεια εδώ και αρκετές ημέρες από τον Ηλία Ζούρο, λόγω ενός σοβαρού προσωπικού προβλήματος (οι πληροφορίες, που μεταφέρουμε με επιφύλαξη καθώς δεν μπορέσαμε να τις διασταυρώσουμε, λένε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα η κοπέλα του), αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός λέγεται ότι δεν του την έδωσε.

Έτσι, την Τρίτη ο Σχορτσανίτης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την προετοιμασία αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την ομάδα και με μόλις 3 επιλογές στο σέντερ, Κουφό, Μπουρούση, Βουγιούκα.

Αναμένεται η αντίδραση της ΕΟΚ, που οι πληροφορίες λένε ότι θα τιμωρήσει (και αυτόν) τον παίκτη αυστηρά.

Ο Ηλίας Ζούρος, πάντως, διαφώνησε με όσα ακούστηκαν και είπε ότι ο παίκτης δεν είχε ζητήσει άδεια, ενώ το τεχνικό επιτελείο έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει στην εθνική: “Προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα ήθελα να διευκρινίσω πως ουδέποτε τέθηκε θέμα αίτησης άδειας από τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Μας ανακοίνωσε ότι θέλει να σταματήσει από την Εθνική Ομάδα για προσωπικούς λόγους. Κάτι που και έκανε, παρά τις ενέργειες του τεχνικού επιτελείου και της ομάδας να παραμείνει σε αυτήν”.

About nikolask11

Check Also

Κριτική, ξεκατίνιασμα και… ζαχαροπλαστική!

Μπορεί να τελείωσε το Ευρωμπάσκετ, αλλά όπως γίνεται κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν τελειώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *