Home / ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2011 / Εκτός Ευρωμπάσκετ ο Βελίτσκοβιτς

Εκτός Ευρωμπάσκετ ο Βελίτσκοβιτς

Τελικά, η Σερβία θα παραταχθεί στο Ευρωμπάσκετ χωρίς τον Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και αποκλείστηκε από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Μάρκο Κέσελι παραμένει ακόμα αμφίβολος, καθώς έχει σπάσει το ζυγωματικό του από τον αγώνα με τη Γαλλία.

Μετά την επιστροφή της ομάδας από το τουρνουά στο Λονδίνο, ο Βελίτσκοβιτς έκανε εξετάσεις, αλλά έδειξαν ότι δεν μπόρεσε να φτάσει σε ικανοποιητική κατάσταση για το Ευρωμπάσκετ.

Ο γιατρός της ομάδας είπε σχετικά: «Ο Νόβιτσα μπόρεσε να βελτιώσει την κατάστασή του όσο βρίσκεται με την εθνική, αλλά το ειδικό πρόγραμμα που ακολούθησε και η θεραπεία που έκανε δεν ήταν αρκετά για να τον κάνουν απολύτως υγιή για το Ευρωμπάσκετ. Η τωρινή του κατάσταση δεν είναι αρκετά καλή για να αντέξει μια τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως το Ευρωμπάσκετ».

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς φάνηκε απογοητευμένος από την εξέλιξη: «Δεν χρειάζεται καν να πω πόσο σημαντικός είναι ο Βελίτσκοβιτς για την ομάδα αυτή. Όχι μόνο στη θέση του, αλλά και ως κάποιος που δημιουργεί καλή ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα. Δυστυχώς, η σκληρή δουλειά που έκανε για να επανέλθει δεν ήταν αρκετή για να ξεπεράσει το πρόβλημα».

About nikolask11

Check Also

Κριτική, ξεκατίνιασμα και… ζαχαροπλαστική!

Μπορεί να τελείωσε το Ευρωμπάσκετ, αλλά όπως γίνεται κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν τελειώνει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *