Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2011-12 / Ελεύθερο πρωτάθλημα μπάσκετ 2011-12! Δηλώστε συμμετοχή τώρα!

Ελεύθερο πρωτάθλημα μπάσκετ 2011-12! Δηλώστε συμμετοχή τώρα!

Ανακοινώνεται η διοργάνωση του 2ου ανεξάρτητου πρωταθλήματος μπάσκετ το 2011-12, για όλους όσοι αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να περάσουν έναν μπασκετικό χειμώνα παίζοντας σε κλειστά γήπεδα, νιώθοντας τον πυρετό ενός πρωταθλήματος.

Η προκήρυξη αφορά μόνο σε όσους δεν έχουν ενεργό δελτίο σε κάποια από τις κατηγορίες της ΕΟΚ, για όσους έχουν… αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με την σπυριάρα μπάλα και θέλουν να παλέψουν για έναν ακόμα τίτλο, ή να διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ. Φτιάξτε την ομάδα σας και δηλώστε συμμετοχή.

Το 1ο ανεξάρτητο πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΕΦΟ Νικηφόρου ολοκληρώθηκε το 2010-11 με απόλυτη επιτυχία, εξ ου και η προκήρυξη για δεύτερη σεζόν, με το πρωτάθλημα να ξεκινά στα μέσα Οκτώβρη. Το να δηλώσετε συμμετοχή είναι απλό: Μοναδικός περιορισμός να μην αγωνίζονται ήδη σε κάποιο από τα πρωταθλήματα της ΕΟΚ οποιασδήποτε κατηγορίας. Όλοι οι αγώνες γίνονται σε κλειστά γήπεδα στο Αιγάλεω.

Το Age of Basketball μετά την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών στηρίζει και τη νέα προσπάθεια με εμπιστοσύνη για το επίπεδο και την ποιότητα του αποτελέσματός της.

Όλες οι πληροφορίες
που θέλετε να μάθετε για το νέο πρωτάθλημα, όπως και το πώς να δηλώσετε συμμετοχή βρίσκονται στο παρακάτω ζιπαρισμένο αρχείο pdf, το οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας άμεσα και να το ανοίξετε για να το διαβάσετε.

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές οι Ρούκουνες! – Η τελική κατάταξη

Οι Ρούκουνες κατέκτησαν τον τίτλο στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργάνωσε ο ΝΕΦΟ Νικηφόρος, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *