Home / NBA / Σακίλ εναντίον Slamson στο τραμπολίνο! (vid.)

Σακίλ εναντίον Slamson στο τραμπολίνο! (vid.)

Κι εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει… όλα, έρχεται ένα απόγευμα που ανακαλύπτεις ότι ο Σακίλ Ο’ Νιλ θέλησε να ανταγωνιστεί τον Slamson, τη μασκότ των Σακραμέντο Κινγκς, στα καρφώματα μέσω τραμπολίνου. Στο στούντιο. Με κουστούμι. Οι δυο τους έχουν ιστορία, βεβαίως, που ξεκινά από τα πλέι οφς του 2002 και φτάνει στο 2009, όταν ο ένας παρενοχλούσε… σεξουαλικά τον άλλον σε αγώνα Κινγκς-Σανς!

Η «κόντρα» ξεκίνησε το 2002 όταν στο 7ο παιχνίδι της σειράς Λέικερς-Κινγκς, μέσα στο Σακραμέντο, ο Σακίλ είχε 35 πόντους, 13 ριμπάουντ και 4 τάπες (με 11/15 βολές!) για να χαρίσει στους Λέικερς την πρόκριση στους τελικούς του NBA, μετά από παράταση, με 106-112. Ο Σακ λέει ότι ο Slamson είναι ακόμα θυμωμένος για την εμφάνισή του εκείνη.

Η συνέχεια ήρθε το 2009, με το περιστατικό που περιγράψαμε παραπάνω (και υπάρχει στο βίντεο), ενώ τώρα ήρθε να προστεθεί το τρίτο κεφάλαιο στη σχέση των δύο, με τον Slamson να είναι υποψήφια για καλύτερη μασκότ απ’ όλα τα ομαδικά αθλήματα στις Η.Π.Α. (μία από κάθε άθλημα) και τον Ο’ Νιλ να προσπαθεί να καρφώσει με τραμπολίνο στο στούντιο κατά τη διάρκεια του «game time» με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα…

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *