Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2011-12 / Τιμωρίες παικτών: εBEERοι-Ρούκουνες

Τιμωρίες παικτών: εBEERοι-Ρούκουνες

 

Μετά την αποδοχή της πρότασης των διοργανωτών από τα μέλη του πειθαρχικού συμβουλίου, ανακοινώνεται ότι οι ποινές ισχύουν όπως προτάθηκαν και τρέχουν από την αμέσως επόμενη αγωνιστική. Αναλυτικά:

Ο αθλητής Βαρσαμουλης Δ. της ομάδας Ρούκουνες τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 2 αγωνιστικών και αυστηρή προειδοποίηση ότι αν επαναλάβει στο μέλλον παρόμοια συμπεριφορά θα αποκλειστεί από το πρωτάθλημα.

Ο αθλητής Γκούσκος Μ. της ομάδας εBEERοι τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 2 αγωνιστικών από τις αγωνιστικές δραστηριότητες.

Ο αθλητής Γκούσκος Δ. της ομάδας εBEERοι δέχτηκε αυστηρή επίπληξη – προειδοποίηση η οποία θα διπλασιάσει τυχόν ποινή που θα δεχθεί στο μέλλον.

Και οι τρεις αθλητές θεωρούνται πλέον υπότροποι σε τυχόν τιμωρίες τους στο μέλλον.

Οι τιμωρίες ισχύουν από τα αμέσως επόμενα παιχνίδια τους. Αυτό σημαίνει ότι ο Βαρσαμούλης Δ. δεν θα αγωνιστεί στο ματς Ρούκουνες-Barcelioma (και στο επόμενο που θα προγραμματιστεί για την ομάδα του), ενώ ο Γκούσκος Μ. δεν θα αγωνιστεί στο ματς εBEERοι-Θαλασσόλυκοι (και στο επόμενο που θα προγραμματιστεί για την ομάδα του).

Οι αθλητές κατά τη διάρκεια της ποινής τους απαγορεύεται να κάθονται στον πάγκο της ομάδας τους την ώρα του αγώνα.

Η έκθεση των διοργανωτών με το σκεπτικό της απόφασης και τα υπομνήματα από διαιτητή, γραμματεία και αρχηγούς ομάφων αναλυτικά.

* Σχόλια σε άρθρα που αφορούν τα του πειθαρχικού συμβουλίου του πρωταθλήματος δεν θα δημοσιεύονται για προφανείς λόγους.

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές οι Ρούκουνες! – Η τελική κατάταξη

Οι Ρούκουνες κατέκτησαν τον τίτλο στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργάνωσε ο ΝΕΦΟ Νικηφόρος, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *