Home / ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ / Λάρι Αγιούσο: το έχει ακόμα!

Λάρι Αγιούσο: το έχει ακόμα!

Όταν το 2010 ο Λάρι Αγιούσο δήλωνε προβληματισμένος με το ρόλο του στην εθνική ομάδα του Μανουέλ Σιντρόν, έφευγε από τις προπονήσεις και η ομοσπονδία της χώρας του τον απέκλειε από την εθνική, οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι αυτό θα ήταν το κύκνειο άσμα του μεγάλου σκόρερ, που ήδη βάδιζε τότε προς το 34ο έτος της ζωής του.

Όμως, ο Αγιούσο, στα 35 του φέτος, εξακολουθεί να ξεχωρίζει στα παρκέ και τα τελευταία κατορθώματά του, άνοιξαν και πάλι τη συζήτηση για το αν θα πρέπει να αρθεί η τιμωρία από την ομοσπονδία και ο Αγιούσο να είναι στο ρόστερ για το προολυμπιακό τουρνουά το καλοκαίρι.

Για το αν θα γίνει αυτό και θα δούμε τον Αγιούσο με τη φανέλα του Πουέρτο Ρίκο το καλοκαίρι, μάλλον θα το μάθουμε τον Ιούνιο. Προς το παρόν, ο βετεράνος άσος πυροβολεί όπως μόνο αυτός ξέρει στα αντίπαλα καλάθια.

Στο ματς της Καπιτάνες ντε Αρεσίμπο με την Λεόνες Σάντο Ντομίνγκο ο Αγιούσο σταμάτησε στους 27 πόντους, σκοράροντας το καλάθι της ισοφάρισης που έστειλε το ματς στην παράταση, σουτ πίσω από το κέντρο του γηπέδου στην εκπνοή του αγώνα, αλλά και το νικητήριο καλάθι για το 85-83 στο τέλος της παράτασης.

Δείτε το βιντεάκι με τα τρομερά σουτ του Αγιούσο (η Καπιτάνες είναι με τα μαύρα-κίτρινα):

About nikolask11

Check Also

Ομαδική… εμπλοκή σε απίστευτη φάση!

Αδιανόητες σκηνές εκτυλίχτηκαν στο παιχνίδι της Σλοβακίας με το Μεξικό για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U17 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *