Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2011-12 / Ανακοίνωση αποβολής από το πρωτάθλημα

Ανακοίνωση αποβολής από το πρωτάθλημα

 

Η ανακοίνωση των διοργανωτών για την αποβολή μιας από τις ομάδες από το πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης»:

«Με λύπη μας αναγκαστήκαμε να αποβάλουμε την ομάδα TSUNAMI από το Πρωτάθλημά μας.

Η συγκεκριμένη ομάδα για 2ο αγώνα, και παρά τις συστάσεις που της έγιναν, προσήλθε στο τελευταίο της αγώνα με μόλις 4 παίκτες στην σύνθεσή της.

Αυτή η πρακτική έφερε σε δύσκολη θέση τόσο την διοργάνωση όσο την αντίπαλη ομάδα και τον διαιτητή.

Οι μέχρι τώρα αγώνες που έχει δώσει η ανωτέρω ομάδα ισχύουν κανονικά, οι επόμενοι αγώνες κατοχυρώνονται υπέρ των αντιπάλων με σκορ 20-0.

Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη εκείνα της ομάδος TSUNAMI τα οποία ήταν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και ελπίζουμε στο επόμενο πρωτάθλημα να είναι κοντά μας με νέα πληρέστερη σύνθεση.»

Υποσημείωση από Age of Basketball: Αυτό το Σαββατοκύριακό θα έχουν προστεθεί στη βαθμολογία τα χρωστούμενα ματς των Tsunami ως και τη 18η αγωνιστική, ενώ από εδώ και στο εξής, με βάση το πρόγραμμα, κάθε εβδομάδα στα αποτελέσματα θα περιλαμβάνεται και το ματς των Tsunami, και θα προστίθεται στη βαθμολογία (νικηφόρο με 20-0 για την αντίπαλη ομάδα).

Επίσης, μετά την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα, αλλάζει (αναγκαστικά) και το σύστημα των πλέι οφς. Πλέον, χωρίς αγώνα στην πρώτη φάση περνούν (κατευθείαν στα προημιτελικά δηλαδή) οι 3 πρώτοι (και όχι οι 2 όπως ίσχυε ως τώρα) της βαθμολογίας. Δείτε το άρθρο με το σύστημα των πλέι οφς για περισσότερα.

About nikolask11

Check Also

Πρωταθλητές οι Ρούκουνες! – Η τελική κατάταξη

Οι Ρούκουνες κατέκτησαν τον τίτλο στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» που διοργάνωσε ο ΝΕΦΟ Νικηφόρος, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *