Home / ΜΠΑΣΚΕΤΟΚΟΥΒΕΝΤΕΣ / Μπασκετική Ανάσταση 2012

Μπασκετική Ανάσταση 2012

Το Age of Basketball παραδοσιακά στο πνεύμα των ημερών, βρίσκει πέντε λόγους για μπασκετική ανάσταση μέσα στο χλωμό κλίμα της εποχής μας:

1. Ένα ακόμη ελληνικό final-4 στην Ευρωλίγκα: Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Ελλάδα εκπροσωπείται στους τέσσερις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Αυτή τη φορά, όπως και το 2009, και οι δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη και υπόσχονται μάχη για το Κύπελλο! Ας ελπίσουμε ότι για τέταρτη συνεχή φορά θα έχουμε ομάδα στον τελικό, ενώ φέτος υπάρχει και το σενάριο να δούμε «ελληνικό» τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία!

2. Το αύριο της Εθνικής: Η Εθνική άλλαξε σελίδα και εμφανίστηκε με ανανεωμένο ρόστερ πρώτη φόρα στο Ευρωμπάσκετ. Πρώτο δείγμα συγκρατημένα θετικό. Επόμενο (τεράστιο) στοίχημα το Προολυμπιακό τουρνουά.

3. Σε μια Α1 που δεν έχει πολλά να μας προσφέρει και κάθε χρόνο έχει όλο και περισσότερα προβλήματα, η ελπίδα έρχεται από την επαρχία. Κολοσσός Ρόδου, ΑΓΟΡ και Καβάλα βρέθηκαν στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα, με τον Κολοσσό να γίνεται η πρώτη ομάδα επαρχίας στην ιστορία της Α1 που πετυχαίνει 16 νίκες και τον ΑΓΟΡ να ακολουθεί με 15, ενώ καμία ως φέτος δεν είχε ποτέ πάνω από 14. Ας είναι αυτό η αρχή για μια νέα εποχή στο ελληνικό μπάσκετ, που θα το βοηθήσει να αναγεννηθεί από τις στάχτες του.

4. Οι κοπέλες του Αθηναϊκού γράφουν ιστορία αφού, μετά το ρεκόρ Γκίνες, κυνηγούν και την κατοστάρα. Μέσα στη σεζόν έφτασαν τις 91 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, για να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες (90 είχε το Κονέκτικατ), ενώ πλέον βρίσκονται μια ανάσα από τις 100 συνεχόμενες (97 αυτή τη στιγμή), ρεκόρ αδιανόητο αλλά και τόσο προσιτό πλέον!

5. Για ακόμα μία χρονιά, το Age of Basketball άντεξε παρά τις οικονομικές αντιξοότητες και βρίσκεται με καθημερινές ανανεώσεις στις οθόνες των υπολογιστών σας. Ακόμη κι αν διανύει τους τελευταίους μήνες ύπαρξής του, η παρουσία του νιώθουμε ακόμα ότι προσφέρει κάτι διαφορετικό στο ελληνικό διαδίκτυο.

About nikolask11

Check Also

Μπασκετικός Καζαμίας 2011!

Το 2010 τελείωσε και μπαίνουμε στο 2011. Με τη νέα χρονιά να ανοίγει το Age …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *