Home / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Πού θα βρείτε εισιτήρια για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας

Πού θα βρείτε εισιτήρια για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας

Επειδή αρκετοί αναγνώστες του Age of Basketball έστειλαν e-mail τις τελευταίες ημέρες ρωτώντας πού και πώς μπορούν να βρουν εισιτήρια για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, 11-13 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη, όπου Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα παλέψουν για το τρόπαιο, είπαμε να ανοίξουμε αυτό τον δίαυλο ώστε να γίνουν περισσότερο γνωστές οι διέξοδοι.

Εφόσον δεν βρήκατε εισιτήρια από τις ομάδες, αυτά τα περίπου 1.000 που πήρε η καθεμία, και δεν είχατε αγοράσει στην αρχή της σεζόν όταν πωλούνταν από την Ευρωλίγκα στο σάιτ της, τότε, ουσιαστικά, μοναδική σας διέξοδος αν θέλετε να βρεθείτε στην Κωνσταντινούπολη, είναι η μαύρη αγορά.

Αν ανήκετε σε εκείνους που έχουν κάποιο φίλο, ο οποίος έχει εισιτήρια και σας τα δίνει πάνω κάτω στην τιμή τους… μην το πείτε σε κανέναν, είστε πολύ τυχεροί. Πέραν αυτών, εισιτήρια μπορείτε να βρείτε σε διάφορα σάιτ αγγελιών.

Ένα σάιτ με εισιτήρια, το οποίο είναι και ελληνικό, είναι το viagogo.gr, το οποίο προσφέρει καλές υπηρεσίες, είναι αξιόπιστο, και δεν θα χάσετε τα λεφτά σας χωρίς να πάρετε στα χέρια σας το μαγικό χαρτάκι.

Βεβαίως, όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας, στο viagogo, τα εισιτήρια είναι από άλλους χρήστες, οπότε οι τιμές είναι τσιμπημένες, καθότι είναι «μαύρη αγορά». Αν, όμως, θέλετε να κάνετε την υπέρβαση, ή τα έχετε υπολογίσει, τότε το σάιτ διασφαλίζει ότι δεν θα σας κλέψουν. Αυτή τη στιγμή το viagogo έχει περίπου 140-150 εισιτήρια ανεξαρτήτως ομάδας προτίμησης (αυτά είναι για τους τύπους, πριν το φάιναλ φορ ξαναχωρίζονται οι οπαδοί από την Ευρωλίγκα εφόσον πουν ότι υποστηρίζουν άλλη ομάδα).

Αν ξέρετε άλλα σάιτ
που διαθέτουν εισιτήρια, τότε γράψτε το σε ένα σχόλιο ώστε να βοηθήσετε τους υπόλοιπους που ενδιαφέρονται να βρουν. Τα σάιτ θα προσπαθήσουμε να ελέγχονται όσο γίνεται, ώστε τυχόν ακραίες περιπτώσεις απάτης να μην εγκρίνονται καν για δημοσίευση στα σχόλια. Αλλά σε τελική ανάλυση ο καθένας έχει την ευθύνη της τσέπης του και το παρόν άρθρο είναι απλώς ένας οδηγός και τίποτα παραπάνω.

Ξεκαθαρίζουμε ότι το Age of Basketball επ’ ουδενί δεν συνδέεται οικονομικά με το παραπάνω σάιτ ή κάποιο άλλο απ’ όσα τυχόν αναφερθούν, δεν κερδίζει κάτι από την πώληση εισιτηρίων και δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια τυχόν αγορά κάνουν οι αναγνώστες του μέσω αυτών των σάιτ. Είναι δική σας ευθύνη, μεγάλα παιδιά είμαστε, μπορεί ο καθένας να κρίνει.

About nikolask11

Check Also

Το «αχ» της Φενέρ, η κούπα του Μίλος και του Χριάπα!

Μετά από έναν τελικό «for the ages» που λένε και οι Αμερικανοί, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *