Home / NBA / Όταν διδάσκει ο… παππούς!

Όταν διδάσκει ο… παππούς!

Μαζεύεστε για ένα pick-up παιχνίδι σε ένα ανοιχτό γήπεδο και κάποιος φέρνει τον… μπάρμπα του. Ο τύπος δεν μπορεί να σηκωθεί από την εξέδρα που κάθεται για να μπει να παίξει. Το ξενέρωμα είναι εμφανές σε όλους που σκέφτονται ότι μόλις χάλασε το παιχνίδι τους.

Και ξαφνικά ο… παππούς αρχίζει να τους δουλεύει. Τριποντάκια, ντράιβ, ντρίμπλες πιο γρήγορες απ’ όσο μπορούν να δουν τα μάτια τους, καρφώματα. Το γήπεδο έγειρε και ο παππούς δίδαξε τους πιτσιρικάδες πώς παίζεται το μπάσκετ. Ποιος είναι ο λάκκος στη φάβα;    

Η Pepsi πήγε σε κάποιο ανοιχτό γήπεδο του Νιου Τζέρσεϊ για να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για έναν streetballer με το όνομα Κέβιν και ο κόσμος μαζεύτηκε. Οι καλύτεροι χωρίστηκαν σε ομάδες και το παιχνίδι άρχισε. Ο Κέβιν έφερε μαζί του και τον θείο του, τον Ντρου. Όταν κάποιος παίκτης της ομάδας του Κέβιν «τραυματίζεται», ο Κέβιν προτείνει να μπει ο θείος Ντρου στη θέση του.

Ο θείος Ντρου μοιάζει σκουριασμένος και πολύ, πολύ γερασμένος, αλλά μόλις οι παίκτες αρχίζουν να νιώθουν ότι το παιχνίδι χαλάει, ο θείος Ντρου δείχνει ότι κάνει την πλάκα του μαζί τους, τρελαίνοντας συμπαίκτες, αντιπάλους και κόσμο με τις απίστευτες ικανότητές του.

Κανείς εκτός από τον Κέβιν και τους ανθρώπους της Pepsi δεν ξέρει ότι ο θείος Ντρου είναι ο Κάιρι Έρβινγκ μεταμφιεσμένος…

Απολαυστικό:

About nikolask11

Check Also

1-0 με strength in numbers!

Η σειρά των τελικών του NBA και μπορούμε όλοι να απολαύσουμε μπάσκετ, να πούμε και …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *