Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Πειθαρχικός έλεγχος 1ης αγ.: Οι ποινές

Πειθαρχικός έλεγχος 1ης αγ.: Οι ποινές

 

Ανακοινώθηκαν από τους διοργανωτές οι ποινές στους παίκτες/ομάδες που είχαν κληθεί σε απολογία μετά την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος “Πάνος Ζαχαρογιάννης”. Αναλυτικά:

«ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία τα οποία μας παρέθεσαν οι διαιτητές, η γραμματεία και οι εμπλεκόμενοι, μέσω των απολογιών τους, αποφασίζουμε

Α) Την επιβολή ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στον αθλητή Γκότση Μ. (νο.15, Άφοβος), για τις τεχνικές ποινές που δέχθηκε και το κλότσημα της μπάλας. Για την αντισυναδελφικη χειρονομία αποδείχθηκε ότι εξελήφθη λανθασμένα σαν τέτοια.

Ελήφθη υπόψη η συγγνώμη του αθλητή για την συμπεριφορά του στην συγκεκριμένη φάση προς τους αντιπάλους.

Τυχόν ποινή που θα του επιβληθεί στο μέλλον θα διπλασιαστεί λόγω της παρούσης απόφασης.

Β) Την επιβολή τιμωρίας ΜΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ στον αθλητή Μπουρδανιώτη Α. (νο.5, Jets), λόγω της αποβολής του για έντονη διαμαρτυρία και υλικές ζημιές στο γήπεδο, τις οποίες θα επιβαρυνθεί οικονομικά.

Γ) Την επιβολή ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στον αθλητή Στεφανιδάκη Γ. (νο.14, Alley Ουπς), για απρεπή συμπεριφορά προς αντίπαλο. Η αναφορά του διαιτητή για εξύβριση προς αυτόν δεν στοιχειοθετήθηκε από τις μαρτυρίες των εκπροσώπων της διοργάνωσης στο γήπεδο.

Ελήφθη υπόψη η συγγνώμη του αθλητή για την συμπεριφορά του στην συγκεκριμένη φάση προς τους αντιπάλους.

Τυχόν ποινή που θα του επιβληθεί στο μέλλον θα διπλασιαστεί λόγω της παρούσης απόφασης.

Δ) Η ομάδα ALLEY ΟΥΠΣ καλείται να απομονώσει τους 2-3 φίλους της που δημιούργησαν πρόβλημα με την συμπεριφορά τους, καθώς η ατυχής αυτών συμπεριφορά χαλάει την πολύ καλή εικόνα της ομάδας τους αλλά και τις προσπάθειες που κατέβαλε ο εκπρόσωπός τους Ανδρέας Σταυρόπουλος να τους συνετίσει και να τους επαναφέρει στην τάξη.

Τυχόν επανάληψη αυτής της συμπεριφοράς θα επισύρει την τιμωρία της ομάδας ALLEY ΟΥΠΣ και φυσικά την αποβολή των συγκεκριμένων από το γήπεδο, πιθανόν δε και την απαγόρευση εισόδου σε αυτό στην διάρκεια των αγώνων.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Η απολογία όσων εμπλέκονται σε πειθαρχικά παραπτώματα θα πρέπει να είναι εστιασμένη στην κατηγορία αυτή καθ’ εαυτή και να μην γίνεται επί παντός επιστητού. Στην περίπτωση που παίκτες και η ομάδα τους έχουν οποιοδήποτε παράπονο από την διοργάνωση ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ για να λαμβάνουν γνώση όλοι όσοι συμμετέχουν στο «ΠΑΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ», έτσι ώστε να ελέγχεται και η ορθότητα του παραπόνου ή όχι.»

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *