Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 4ης αγωνιστικής: Τελευταία ευκαιρία για διορθώσεις!

Preview 4ης αγωνιστικής: Τελευταία ευκαιρία για διορθώσεις!

Η 4η αγωνιστική του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» σηματοδοτεί το τέλος του χρονικού πλαισίου που έχουν οι ομάδες για αλλαγές στο ρόστερ τους. Την ερχόμενη Τετάρτη, 24/10, όλες υποχρεούνται να έχουν παραδώσει τα τελικά τους ρόστερ στους διοργανωτές. Πόσο θα επηρεάσει αυτό την 4η αγωνιστική; Θα έχουμε τις τελευταίες δοκιμές στα ρόστερ; Το Σαββατοκύριακο κρύβει πολλά ντέρμπι, κάτι που προφανώς θα μετρήσει στις αποφάσεις των ομάδων.


Το ματς της αγωνιστικής:
Αρχή στην 4η αγωνιστική το Σάββατο στις 15:45 και μάλιστα με ένα από τα πιο καυτά ντέρμπι του τριημέρου. Οι Desperado (3-1) ανεβασμένοι από την πρόσφατη νίκη τους επί των Barceλιώμα θα κοντραριστούν με τους Alley Ουπς, μια από τις τρεις ομάδες που βρίσκονται στο 3-0 (και μια από τις 4 που παραμένουν αήττητες). Η πιο σκληρή, ως τώρα, δοκιμασία για τους Alley Ουπς, που θα πρέπει να βρουν τρόπους να σταματήσουν τους 5 παίκτες των Desperado που έχουν πάνω από 8.0 πόντους μέσο όρο (Κροκόδειλας, Σεφέρης, Κατσιαβάρας, Μουρούτης, Ράγκας), ενώ και οι αντίπαλοί τους δεν θα έχουν εύκολο έργο, εκτός από τους δύο «διψήφιους» (Κουλουπής, Στεργίου), οι Alley Ουπς έχουν 7 παίκτες που βάζουν από 4.0 έως 6.0 πόντους μέσο όρο!

Συνέχεια το Σάββατο στις 17:30 με δύο από τις περσινές ομάδες, οι Jets (3-0) θα προσπαθήσουν να παραμείνουν αήττητοι, απέναντι στους Barceλιώμα (1-2) που θα θέλουν να «γλείψουν τις πληγές τους» μετά την απρόσμενη (όπως εξελισσόταν το ματς) ήττα από τους Desperado. Οι Jets θα έχουν ξανά μαζί τους τον Μπουρδανιώτη Α., που εξέτισε την τιμωρία του, προέρχονται από μεγάλη νίκη επί των εBEERων, με τους Ουζουνίδη και Μπουρδανιώτη Π. να είναι οι πρωταγωνιστές στην επίθεσή τους φέτος, και τους Μπελαλή και Ονουφρίου να συνεπικουρούν. Απ’ την άλλη, όσοι είδαν το ύφος του Μουχάκη μετά το ματς της Τετάρτης, ξέρουν ότι οι Barceλιώμα το Σάββατο δεν θα παραδοθούν εύκολα. Δίπλα στον πρώτο σκόρερ και MVP της περσινής σεζόν, ο Ταμβάκης και ο Τσιαμούλης, με τον Μαρκάκη να μπαίνει μετά τον τραυματισμό του ξανά στην ομάδα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει στις 20:30 με το… ντέρμπι των παλιών, Ρούκουνες (1-2) εναντίον Nothing But Net (0-2) θα παλέψουν θα παλέψουν για το ροζ φύλλο και όσοι ήταν παρόντες τα δύο προηγούμενα χρόνια στο πρωτάθλημα, περιμένουν σκληρό αγώνα. Οι Ρούκουνες προέρχονται από τη νίκη στην παράταση επί των Desperado, με τον Θεοδωρόπουλο να ξεχωρίζει επιθετικά φέτος και άλλους τρεις να ακολουθούν με διψήφιο μέσο όρο πόντων (Μητρόπουλος, Καραμπάτσος, Μιχάλης Σ.). Απ’ την άλλη οι Nothing But Net θα ψάξουν για την πρώτη τους νίκη, ενισχυμένοι με τον Μπαμπάκο, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά και τους Βαγιάνο Γ. και Βαγιάνο Δ. σε πολύ καλή κατάσταση.

Την Κυριακή οι αγώνες ξεκινούν στις 12:00, με τον Αίγλη lobby Άφοβο (1-2) να αντιμετωπίζει την Drink Team (1-2). Οι δυο ομάδες είχαν παρεμφερές ξεκίνημα στη σεζόν τους και είναι πολύ το παιχνίδι να είναι ντέρμπι, ιδίως αν ο Λαζάρου είναι υγιής και παίξει κανονικά για την Drink Team, μιας και είναι ο πρώτος τους σκόρερ και απουσίασε από το τελευταίο παιχνίδι. Γιαννιτσιώτης και Τσαβούρογλου Γ. τραβούν το κουπί στην επίθεση δίπλα του, ενώ απ’ την άλλη ο Καρατζούνης έχει συνοδοιπόρους επιθετικά τους Ντούβα και Γκότση.

Στις 13:45, η Τιρινίνι (2-1) θα παίξει με τους Τριπόντιους (0-1), τη νέα ομάδα του πρωταθλήματος. Με αρκετές απουσίες θα στηριχθεί σε Παντελή και Λεγάκη επιθετικά με τον Αντωνόπουλο και τον Σταματέρη να τους συνεπικουρούν, στην προσπάθειά της να φτάσει στην 3η της νίκη. Οι Τριπόντιοι ηττήθηκαν στην πρεμιέρα τους, αλλά όπως κάθε νέα ομάδα θα εμφανίζονται καλύτεροι σε κάθε αγώνα τους. Ο Παβατζόγλου και ο Χασόγιας είχαν διψήφιο αριθμό πόντων στο πρώτο ματς της ομάδας τους. Το πιο… γλυκό ροζ φύλλο θα κοιτάξουν να πάρουν οι Τριπόντιοι, αφού πάντα το πρώτο είναι και εκείνο που γεννά τα πιο ισχυρά συναισθήματα (εκτός βεβαίως από το… τελευταίο αν είναι στον τελικό)!

Στις 15:30 η Havana Rum (2-1) θα παίξει με τη Σοφοκλέους (0-2), που δεν έχει ακόμα ροζ φύλλο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Αττική έδειξε εμφανή σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το πρώτο της ματς. Ο Βουλέλης και ο Φραγκάκης με τον Φέγγο θα είναι πρωτομάστορες της επίθεσης της Σοφοκλέους, ενώ για τη Havana Rum o Χιώτης θα έχει δίπλα του τον Μπακαυγά Α. και τον Μπακαυγά Γ., αλλά θέλει και τον Δραβίλλα, που έχει τον υψηλότερο μέσο όρο πόντων, αλλά έχει παίξει σε ένα μόλις ματς.

Στις 17:15 οι Θαλασσόλυκοι (2-1) αναμένεται να έχουν μπροστά τους σκληρό ντέρμπι απέναντι στη S-Parta BC (2-1). Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν και θα λύσουν αρχικά τις διαφορές τους στο μεταξύ τους παιχνίδι. Αν οι πρώτες τρεις αγωνιστικές είναι δείγμα για την πορεία του πρωταθλήματος, χωρίς να υπάρχει δεύτερος γύρος, μία νίκη ακόμη και τώρα ίσως αποδειχτεί καθοριστική στην τελική βαθμολογία. Οι Θαλασσόλυκοι έχουν και φέτος ένα από τα μικρότερα σε αριθμό ρόστερ αλλά με 4 παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων (Λέντζος Φ., Καραγιαννίδης Γ., Λέντζος Γ., Γερμενής) και άλλους δύο (Μανάι, Τεντόμας) στους 9.0 πόντους μέσο όρο, μπορούν να «σκοτώσουν» κάθε ομάδα αν η επίθεσή τους λειτουργήσει στους ρυθμούς που θέλει. Οι S-Parta BC έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και με τον Κουζουβουνά Χ. να τους οδηγεί θέλουν να συνεχίσουν με νίκη. Δίπλα του στην επίθεση ο Κωνσταντόπουλος, ο Κουζοβουνάς Σ. και ο Μυλωνάς.

Στις 18:45 οι εBEERοι (2-1) θέλουν να ξεχάσουν πολύ γρήγορα την ήττα τους την περασμένη αγωνιστική από τους Jets, απέναντι στην Πλατεία (0-3), που θεωρεί ότι χωρίς τις απουσίες που είχε κατά της Τιρινίνι, μπορεί να χτυπήσει κάθε ματς, κάτι που είχε κάνει στην πρεμιέρα με την Αττική. Ο Αλεβίζος οδηγεί τους εBEERους και όλο το πρωτάθλημα στο σκοράρισμα και δεν πήρε με καθόλου καλό μάτι την ήττα (αλήθεια, υπάρχει κανείς που να παίρνει με καλό μάτι τις ήττες, άλλωστε;). Για βοήθειες στην επίθεση θα ψάξει τον Γκούσκο Δ., αλλά και τους Χανιωτάκη, Ζώτο. Η Πλατεία θα στηριχτεί στον Σκοπελίτη, αλλά και τους Χρυσούλα Χ., Παπαϊωάννου.

Στις 20:30, η Κάτω Γειτονιά (0-3) θα αναζητήσει το πρώτο της ροζ φύλλο απέναντι στους Στιγκιντριακούς (1-1), που είδαν τον αρχηγό τους να «βράζει» μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τους Gademians. Ο Λιακόπουλος ήταν απών στο τελευταίο ματς στη Ζωφριά για την Κάτω Γειτονιά, αν επιστρέψει θα ηγηθεί της επίθεσης της ομάδας του, με τον Μαυράκη και τους Φωτιάδη Χ. και Κωνσταντόπουλο να τον συνεπικουρούν. Απ’ την άλλη ο Γράψας θέλει να δείξει στους συμπαίκτες του το δρόμο προς το ροζ φύλλο, αλλά θα χρειαστεί βοήθεια, ως τώρα Εγγλέζος και Τσουντουράκης βοηθούν περισσότερο επιθετικά. Στα άσχημα για τους Στιγκιντριακούς το γεγονός ότι ο Γαβρίδης, 2ος σκόρερ σε μέσο όρο στην πρώτη σεζόν του πρωταθλήματος, δεν θα είναι παρών λόγω τραυματισμού.

Στις 13:00 (ο αγώνας μεταφέρθηκε στις 18:30 λόγω κωλύματος του γηπέδου) η Cream Team (1-0) θα υποδεχτεί την Ήρεμη Δύναμη (0-3) και η ατμόσφαιρα μυρίζει ντέρμπι. Η Ήρεμη Δύναμη αναζητά την πρώτη της νίκη, ενώ η Cream Team να χτίσει πάνω στο καλό ξεκίνημα. Με 4 παίκτες που έχουν διψήφιο αριθμό πόντων αλλά ο καθένας έχει παίξει μόλις 1 ματς, αλλά και τους Βασιλέλη και Χάχαλη Β. να σκοράρουν καλά, είναι δύσκολο από τόσο νωρίς να προβλέψεις πώς θα παραταχθεί η Ήρεμη Δύναμη, ενώ στον πρώτο αγώνα της Cream Team ο Ζουλιάς και ο Βαμβακάς είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Στις 20:00 οι Gastone (1-2) θα αντιμετωπίσουν τους Zeppelin (3-0), σε έναν αγώνα που αν βρει τις δύο ομάδες πλήρεις θα ανταμείψει όποιον τον παρακολουθήσει, το υπογράφω. Δυο ιδιαίτερα επιθετικές ομάδες, άκρως θεαματικές, χαρακτηριστικό ότι στα δύο περσινά παιχνίδια τους είχαν μέσο όρο πάνω από 135 πόντους ανά αγώνα. Οι Zeppelin είναι αήττητοι ως τώρα και παρουσιάζουν τρομερή συνοχή, με τον Παπαδάτο να ηγείται στο σκοράρισμα και τους Κουτσό, Τσαντζαλή, Ποζιό να ακολουθούν. Οι Gastone έχουν τον… «σεσημασμένο» τριποντάκια Πανδή στην κορυφή των σκόρερ, ενώ Κορμανός και Βλαχογεώργης ακολουθούν.

Την αγωνιστική κλείνει τη Δευτέρα το ματς της Αττικής (2-1) με τους Gademians (2-1) στις 22:00. Ισόβαθμες οι δυο ομάδες, με βίους παράλληλους, αφού αμφότερες είχαν μεγάλες νίκες στον τελευταίο τους αγώνα. Η Αττική κέρδισε πολύ εύκολα τη Σοφοκλέους με 44 πόντους διαφορά, ενώ οι Gademians ήταν θεαματικοί στο ματς με τους Στιγκιντριακούς. Ο Τρουλάκης ηγείται της επίθεσής τους, με τον Αδαμόπουλος, τον Βέρρα και τον Κοζαδίνο να ακολουθούν. Απ’ την άλλη ο Μπέλλος με τον Καραλή Α. και τον Αναγνωστόπουλο Α. τραβούν το επιθετικό κουπί για την ομάδα του Μπουργαζά με τον Τρικαλιώτη να είναι δαιμονιώδη φόρμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *