Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 5ης αγωνιστικής: Ατενίζοντας τη σεζόν

Preview 5ης αγωνιστικής: Ατενίζοντας τη σεζόν

Την τιμητική της έχει η… Ζωφριά στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής, με 4 αγώνες να γίνονται εκεί. Οι ομάδες έχουν ήδη μπει στο κλίμα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» και κάθε εβδομάδα, πια, το θερμόμετρο ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο. Μετά την οριστικοποίηση των ρόστερ ο καθένας… κινείται με τα όπλα που έχει ως το τέλος, οπότε μοναδικός δρόμος είναι η ματιά προς το μέλλον, η ομαδική βελτίωση και το δέσιμο των παικτών.

Η αγωνιστική ξεκινά την Παρασκευή στις 19:30 με τον αγώνα ανάμεσα στον Αίγλη lobby Άφοβο και την Ήρεμη Δύναμη να λειτουργεί ως ορεκτικό για το κυρίως πιάτο του Σαββατοκύριακου. Συγκυρίες και ελλείψεις παικτών έχουν φέρει την Ήρεμη Δύναμη στο 0-4 να ψάχνει την πρώτη της νίκη. Στο ρόστερ της έχει 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Βασιλέλης, Βλάχος, Γρίβας, Ανυφαντάκης, Τσέρτος), που όμως δεν έχουν ακόμα παίξει μαζί παρά μόνο ανά δυάδες. Ο Άφοβος (2-2) θα στηριχτεί επιθετικά στον Καρατζούνη με τους Ντούβα και Γκότση να τον συνεπικουρούν, για να διπλασιάσει τις συνεχόμενες νίκες του στο πρωτάθλημα.

Το Σάββατο (15:45), όπου η Σοφοκλέους (0-3) κάθε εβδομάδα μοιάζει να πατά και καλύτερα στα πόδια της. Οι Gademians (2-2) θα πρέπει να βρουν λύση για τον Βουλέλη αλλά και τις συνεχείς αλλαγές της Σοφοκλέους που κρατά τους παίκτες της ξεκούραστους στη διάρκεια του ματς. Απ’ την άλλη, οι Gademians με τον Τρουλάκη και τους Αδαμόπουλο, Κοζαδίνο και Βέρρα ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες μετά από το εξαντλητικό σωματικά και πνευματικά παιχνίδι με την Αττική.

Στις 17:30, σε αγώνα της 7ης αγωνιστικής, οι Alley Ουπς (4-0) θα αντιμετωπίσουν τους Τριπόντιους (0-2). Οι Τριπόντιοι, αν και ακόμη… νέοι στο πρωτάθλημα, έχουν μπροστά τους την υπέρτατη πρόκληση του να κερδίσουν τη μόνη (πλέον) αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος και ο Ράλλης με τον Χασόγια και την παρέα τους σίγουρα θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους. Απ’ την άλλη, οι Alley Ουπς δεν είναι τυχαία πρώτοι και αήττητοι στο πρωτάθλημα, με καταπληκτικό πλουραλισμό στους σκόρερ τους, και τον Κουλούπη με τον Στεργίου να τους οδηγούν, η ομάδα του Σταυρόπουλου Αν. προς το παρόν προελαύνει στη λίγκα.

Στις 20:00 οι Gastone (2-2) υποδέχονται την Τιρινίνι (3-1). Ο Πανδής, ο Κορμανός, ο Βλαχογεώργης και η παρέα τους μπήκε μέτρια στο πρωτάθλημα, αλλά όσο περνούν οι αγώνες είναι ολοένα και καλύτεροι, θυμίζοντας την ομάδα που πέρσι έφτασε στον τελικό. Απέναντί τους η Τιρινίνι, που με τον Λεγάκη, τον Παντελή και τον Αντωνόπουλο να την οδηγούν επιθετικά θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το ροζ φύλλο.

Η βραδιά δεν τελειώνει εκεί, καθώς στις 21:30, οι Ρούκουνες (1-3) συγκρούονται με τους εBEERους (3-1). Οι δυο ομάδες διάγουν βίους αντίθετους φέτος όσον αφορά στο ρεκόρ τους, αλλά μην πάρετε αψήφιστα τον αγώνα, έχουν κάτι… άλυτες διαφορές από τον περσινό ημιτελικό. Οι εBEERοι, με τον Αλεβίζο να ηγείται κάθε πιθανής στατιστικής κατηγορίας στο πρωτάθλημα και τους Γκούσκο Δ. και Ζώτο να τον συνεπικουρούν επιθετικά, θα προσπαθήσουν για την άτυπη εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό τους. Απ’ την άλλη ο Θεοδωρόπουλος έχει μπει καταπληκτικά στο πρωτάθλημα και έχει δίπλα του άξιο συμπαραστάτη τον Μητρόπουλο, για τους Ρούκουνες που ως τώρα δεν έχουν σταθεροποιήσει το εβδομαδιαίο ρόστερ τους (λόγω αρκετών απουσιών).

Κι αν ως τώρα δεν πειστήκατε για την αγωνιστική, η συνέχεια κρύβει ακόμα περισσότερα ντέρμπι. Την Κυριακή, οι αγώνες ξεκινούν στις 14:00, όταν οι Θαλασσόλυκοι (2-2) αντιμετωπίζουν την Drink Team (1-3) με τις δυο ομάδες να αναζητούν επιστροφή στις νίκες και όλοι ξέρουμε πόσο παθιασμένος είσαι όταν δεν θες να δεις ξανά κίτρινο χρώμα στο φύλλο αγώνα. Οι Θαλασσόλυκοι με το… μινιμαλιστικό ρόστερ, αλλά με τα 6/10 του να σκοράρουν πάνω από 9 πόντους μέσο όρο και τον Λέντζο Φ. να ηγείται όλων ως τώρα, ξέρουν ότι πρέπει να επιβάλλουν το ρυθμό τους στην επίθεση, την ώρα που η Drink Team θα χτυπήσει από το τρίποντο και θα ψάξει τον Λαζάρου, τον Τσαβούρογλου Γ. και τον Γιαννιτσιώτη στην επίθεση.

Στις 15:30 η Κάτω Γειτονιά (0-4) θα συγκρουστεί με τη Havana Rum (3-1) και τα έχουμε πει για τις ομάδες χωρίς νίκη. Κάθε εβδομάδα τις ωθεί να παλεύουν πιο σκληρά, αν κάποιος δεν είχε πειστεί το κατάλαβε στην περασμένη αγωνιστική, όταν η Κάτω Γειτονιά πούλησε πολύ ακριβά το τομάρι της απέναντι στους Στιγκιντριακούς. Ο Λιακόπουλος έχει δίπλα του 4 παίκτες που σκοράρουν 5-6 πόντους ανά αγώνα και με αυτούς θα πορευτεί επιθετικά για τη νίκη. Απ’ την άλλη η Havana Rum ακόμα θα είναι πολύ χαρούμενη από τη συνύπαρξη του Δραβίλα και του Χιώτη στο περασμένο ματς, των δύο πρώτων της σκόρερ, συνύπαρξη που έφερε τη νίκη.

Στις 17:15 οι Στιγκιντριακοί (2-1) κοντράρονται με την Πλατεία (0-4) και ο Γράψας νιώθει πιο σίγουρος που στο προηγούμενο ματς βρήκε δίπλα του τον Ιόλαο στον Ηρακλή του, τον Δάμωνα στον Φιντία του, με τον Γαβρίδη, περί ου ο λόγος, να θυμίζει σε όλους γιατί ήταν 2ος σκόρερ την πρώτη χρονιά του πρωταθλήματος. Δίπλα τους ο Εγγλέζος θα κοιτάξει να είναι συνεπείς στο ραντεβού τους με το ροζ φύλλο. Απ’ την άλλη, η Πλατεία δεν θα κατέβει για να χάσει, με τον Σκοπελίτη να την οδηγεί και τους Παπαϊωάννου, Χρυσούλα Χ. δίπλα του είναι σίγουρο πως νιώθει ότι ήρθε η ώρα για το πρώτο ροζ φύλλο.

Στις 19:00 οι Barceλιώμα (3-2 πλέον) μετά το… trash-talking προς τον πρώτο σκόρερ και MVP του περσινού πρωταθλήματος (περισσότερα επ’ αυτού όταν δημοσιευτεί η περιγραφή του τελευταίου τους αγώνα) αναμένουν μπροστά τους ντέρμπι απέναντι στους S-Parta BC (3-1) σε αγώνα της 6ης αγωνιστικής. Ο Μουχάκης μαζί με τον Ταμβάκη τους οδηγούν, αλλά ο νεοφερμένος Λιμνιώτης οδήγησε τον αρχηγό της ομάδας να… την πει στη «σημαία» του ρόστερ του και περιμένουμε αντιδράσεις. Οι S-Parta θα κοιτάξουν να συνεχίσουν το πολύ καλό ξεκίνημά τους στο πρωτάθλημα και σε αυτό θα τους οδηγήσει επιθετικά ο Κουζουβουνάς Χ. μαζί με τους Κωνσταντόπουλο και Κουζοβουνά Σ..

Ματς της αγωνιστικής: Μια μικρή διακοπή μετά για να ανασκουμπωθούμε, να ηρεμήσουμε και να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι της αγωνιστικής (22:00). Η Αττική (3-1) και οι Nothing But Net (1-2) είναι παλιοί γνώριμοι, παρόντες από την πρώτη σεζόν του πρωταθλήματος. Κι αν εναντίον των νέων ομάδων το πάθος και η ένταση ξεκινά την ώρα του τζάμπολ, όποτε παίζεις με παλιούς γνώριμους… τους σκέφτεσαι όλη την εβδομάδα που προηγείται. Απ’ τη μία ο Μπαμπάκος, ο Βαγιάνος Δ. και ο Βαγιάνος Γ. ηγούνται της επίθεσης της ομάδας τους, απ’ την άλλη ο Αναγνωστόπουλος Α., ο Καραλής Α. και ο Τρικαλιώτης για την Αττική, που είδε με χαρά την επιστροφή του Γαλάνη απ’ τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Κι αν το βράδυ της Κυριακής σας θεωρούσατε ότι θα κυλήσει αδιάφορα, σκεφτείτε το ξανά και περάστε μια βόλτα.

Η αυλαία αυτής της ομάδας αγώνων πέφτει τη Δευτέρα στις 20:15, όταν Zeppelin (3-1) και Jets (3-1) νιώθουν ότι έχουν… μαζευτεί πολλοί στη μεταξύ τους ισοβαθμία και κάποιος θα πρέπει να αποχωρήσει. Το ματς ανήκει στη 12η αγωνιστική, με τους Zeppelin να θέλουν να ξορκίσουν τις πρόσφατες κακές αναμνήσεις από τη Ζωφριά με τον Παπαδάτο, τον Τσαντζαλή και τον Ποζιό να τους οδηγούν επιθετικά. Απ’ την άλλη, οι Jets θέλουν να ξεχάσουν την πρόσφατη ήττα από τους Barceλιώμα και ποιος καλύτερος τρόπος από ένα ροζ φύλλο. Προς αυτό θέλουν να τους οδηγήσουν ο Μπουρδανιώτης Π., ο Πρατσινέβελος και ο Ουζουνίδης.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *