Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 6ης αγωνιστικής: μάχες στο… «καζάνι»!

Preview 6ης αγωνιστικής: μάχες στο… «καζάνι»!

Ξεκινά ξανά την Παρασκευή η αγωνιστική δράση στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης». Πολλά τα ενδιαφέροντα παιχνίδια, 7 αγώνες έχουν προγραμματιστεί για το κλειστό της Ζωφριάς, με το πρωτάθλημα να είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο αλλά να έχει φανεί ότι θα υπάρχει μεγάλη διασπορά αποτελεσμάτων, 14 ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι, σε απόσταση μίας ήττας η μία από την άλλη!

Η δράση ξεκινά την Παρασκευή στις 21:45, όταν η Cream Team (2-1) υποδέχεται την Αττική (4-1), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Η περσινές βερσιόν των ομάδων είχαν εμπλακεί σε ένα ματς-ρεκόρ, με την Αττική να πετυχαίνει τη μεγαλύτερη διαφορά και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Φέτος τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά υπόσχονται τα ως τώρα αποτελέσματα της Cream Team. Η Αττική προέρχεται από τη θεαματική εμφάνιση στο ματς με τους Nothing But Net, στηρίζεται επιθετικά στον Καραλή Α., στον Αναγνωστόπουλο Α. και τους Μπέλλο και Τρικαλιώτη. Η Cream Team θα στηριχτεί στον Ζούλια, τον Βαμβακά και τον Ζήση Γ. επιθετικά, για να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία της στο πρωτάθλημα.

Συνέχεια το Σάββατο στις 19:30, οι Alley Ουπς (5-0) κοντράρονται με τον Αίγλη lobby Άφοβο (3-2) σε ένα ματς που έχει τα φόντα για να γίνει ντέρμπι. Οι Alley Ουπς άθελά τους έχουν γίνει στόχος για όλες τις ομάδες της λίγκας, αυτή είναι η μοίρα του πρωτοπόρου, να δίνει δόξα στην πρώτη ομάδα που θα τον κερδίζει, ή να παίρνει όλη τη δόξα αυτός όσο συνεχίζει αήττητος. Ο Σταυρόπουλος Αν. είδε την ομάδα του να καθαρίζει και το τελευταίο της ματς εύκολα, με τον Κουλούπη, τον Στεφανιδάκη, τον Στεργίου και τον Τσιριγώτη να την οδηγούν επιθετικά. Απ’ την άλλη, ο Άφοβος προέρχεται και αυτός από νίκη, έχει τον Καραντζούνη, τον Καρουτά και τον Ντούβα ηγέτες στην επίθεση με τον Γκότση να ακολουθεί. Αξίζει η βόλτα από το γήπεδο το Σάββατο, θα μας αποζημιώσει.

Νωρίτερα, στις 17:30, ξεκινά η δράση για τη 18η αγωνιστική συγκρούονται οι Gastone (3-2) και οι Θαλασσόλυκοι (3-2) σε μια… προσπάθεια να πετάξει ο ένας τον άλλο από πάνω του, καθώς οι δυο τους ισοβαθμούν. Οι Θαλασσόλυκοι προέρχονται από ευρεία νίκη (επιθετικό ρεκόρ για φέτος) και οι Λέντζος Γ., Λέντζος Φ., Τεντόμας, Γερμενής και Καραγιαννίδης Γ. δείχνουν να έχουν βρει ρυθμό. Απ’ την άλλη, οι Gastone προέρχονται κι αυτοί από μεγάλη νίκη, ο Πανδής τους οδηγεί, ο Βλαχογεώργης, ο Κορμανός και ο Πλευριάς τον συνεπικουρούν. Με πολύ ενδιαφέροντα αγώνα ξεκινά το Σαββατοκύριακο στη Ζωφριά.

Η συνέχεια έχει ματς στις 19:00, εBEERοι (4-1) και Τριπόντιοι (0-3) συγκρούονται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Οι πρώτοι θέλουν να χτίσουν πάνω στη σημαντική τους νίκη επί των Ρούκουνων, ενώ οι δεύτεροι αναζητούν το πρώτο τους ροζ φύλλο στη χρονιά, προέρχονται από ευρεία ήττα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τους Alley Ουπς έδειξαν σαφή σημάδια βελτίωσης. Ο Αλεβίζος οδηγεί την επίθεση των εBEERων, ο Γκούσκος Δ., ο Κολυβάς και ο Ζώτος ακολουθούν, ενώ μαζί με τους συμπαίκτες τους θα πρέπει να σταματήσουν τους Τσαφαντάκη Δ. και Κ., Παβατζόγλου, Ράλλη και Χασόγια.

Στις 20:30 του Σαββάτου έχουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, οι Jets (3-2) κοντράρονται με τους Nothing But Net (1-3) και οι καλές σχέσεις των δύο ομάδων θα μπουν για λίγο στην άκρη. Κάτι η αναγκαιότητα νίκης και για τους δύο, κάτι οι… μετακινήσεις παικτών το καλοκαίρι, είναι σίγουρο ότι κανείς δεν θα είναι διατεθειμένος να χαλαρώσει ούτε για ένα δευτερόλεπτο στο ματς. Οι Jets θέλουν να ξορκίσουν την ήττα με 1 πόντο που υπέφεραν στην πρόσφατη επίσκεψή τους στη Ζωφριά, με τον Μπουρδανιώτη Π., τον Πρατσινέβελο, τον Μάρκο και τους Ουζουνίδη-Κωνσταντίνου που πέρσι έπαιζαν στους Net θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Απ’ την άλλη οι Nothing But Net θέλουν να ξεχάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το παιχνίδι με την Αττική και τι καλύτερο από μια σημαντική νίκη για να γίνει αυτό; Ο Βαγιάνος Δ., ο Καραμανής, αλλά και ο Βαγιάνος Γ. με τον Μπαμπάκο θα προσπαθήσουν για τη νίκη που θέλουν να σημάνει την αντεπίθεση της ομάδας τους στον βαθμολογικό πίνακα.

Συνέχεια την Κυριακή, με πρωινό, καφέ ή πορτοκαλάδα και ωραίο ματς. Οι Zeppelin (4-1) ανεβασμένοι από τη νίκη τους επί των Jets θα αντιμετωπίσουν στις 11:00 τους μαχητικούς Gademians (3-2) που επίσης προέρχονται από νίκη. Οι δυο ομάδες έχουν την ευκαιρία να μας προσφέρουν ωραίο θέμα χάρη στο nice-to-watch μπάσκετ που παίζουν αμφότερες, με έμφαση στην επίθεσή τους. Ο Τσαντζαλής ήταν σε τρομερή κατάσταση κατά των Jets, θα έχει κοντά του τον Παπαδάτο, τον Θεοδωράτο και τον Κουτσό. Απ’ την άλλη, ο Τρουλάκης κάθε εβδομάδα προσφέρει ένα δυσεπίλυτο γρίφο στους αντιπάλους των Gademians στην προσπάθειά τους να τον περιορίσουν, ενώ κοντά του θα έχει τον Αδαμόπουλο και τον Κοζαδίνο να τον συνεπικουρούν επιθετικά.

Στις 12:30, η Τιρινίνι (3-2) κοντράρεται με την Ήρεμη Δύναμη (0-5) και μη σας ξεγελά η βαθμολογική κατάσταση των δύο ομάδων. Η Τιρινίνι προέρχεται από μια κακή εμφάνιση και ο Λεγάκης, ο Παντελής και ο Κώτσος θα θέλουν να τη βάλουν πίσω τους με έναν καλό αγώνα. Η Ήρεμη Δύναμη μπορεί να ψάχνει ακόμα το πρώτο της ροζ φύλλο, αλλά η τύχη την έχει φέρει με πολλές απουσίες στα πρώτα της παιχνίδια. Αν Ανυφαντάκης, Γρίβας, Βλάχος, Βασιλέλης και Τσέρτος βρεθούν μαζί στο παρκέ, μιλάμε για 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ ο Χάχαλης Β. ακολουθεί από κοντά.

Στις 14:00, οι Στιγκιντριακοί (3-1) δείχνουν να πατούν πολύ καλύτερα στα πόδια τους πλέον και θα θέλουν να το δείξουν απέναντι στη Havana Rum (4-1) που προέρχεται από νίκη μετά από σκληρό ντέρμπι με την Κάτω Γειτονιά. Ο Γράψας οδηγεί την ομάδα του επιθετικά, με τον Εγγλέζο και τον Γαβρίδη να ακολουθούν από κοντά, αλλά για να φτάσουν στη νίκη θα πρέπει να σταματήσουν τον Δραβίλα, τον Χιώτη και τους Μπακαυγά Α. και Γ.. Παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον το ματς, που σίγουρα είναι ένα τεστ και για τους δύο.

Στις 16:00 (αν δεν υπάρξει αλλαγή) Τη Δευτέρα στις 21:00, η Πλατεία (0-5), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, θα κοντραριστεί με τους Ρούκουνες (1-4). Οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττες που θέλουν να ξεχάσουν, οι Ρούκουνες από τους εBEERους στη Ζωφριά, η Πλατεία στο ντέρμπι του Αιγάλεω από τους Στιγκιντριακούς. Ο Θεοδωρόπουλος, με τον Μητρόπουλο, τον Καραμπάτσο και τον Βαρβερόπουλο θα ηγηθούν της επίθεσης των Ρούκουνων, στην προσπάθειά τους να κάμψουν την αντίσταση του Σκοπελίτη, του Χρυσούλα, του Παπαϊωάννου και της παρέας τους.

Λίγο νωρίτερα στις 15:30 η Drink Team (1-4) κοντράρεται με τη Σοφοκλέους (0-4) σε ένα από τα ματς που αναμένουμε να είναι σκληρό ντέρμπι. Η Σοφοκλέους αναζητά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και το κίνητρο κάθε εβδομάδα είναι όλο και μεγαλύτερο. Την περασμένη αγωνιστική έδειξε ότι πια έχει προσαρμοστεί στο πρωτάθλημα και είναι υπολογίσιμη αντίπαλος χάνοντας με 11 πόντους από τους Gademians αλλά κερδίζοντας στο επιμέρους σκορ το δεύτερο ημίχρονο. Απ’ την άλλη η Drink Team θέλει να διασκεδάσει τις άσχημες εντυπώσεις από τη βαριά ήττα της από τους Θαλασσόλυκους. Αν ο Λαζάρου πατήσει πάλι στο παρκέ θα νιώθει σιγουριά στα χέρια του, μαζί με τους Γιαννιτσιώτη, Σέμα και Τσαβούρογλου Γ. θα παλέψουν για το ροζ φύλλο απέναντι στον Βουλέλλη, τον Φραγκάκη και την παρέα τους.

Η Cream Team (2-1) στις 17:00 θα παίξει εξ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής απέναντι στους S-Parta BC (4-1). Οι δυο ομάδες έχουν από μία ήττα (βέβαια τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι την Κυριακή, καθώς μεσολαβεί το ματς της Cream Team με την Αττική) με την S-Parta BC να περιμένει από τους Κουζουβουνά Χ., Κωνσταντόπουλο και Κουζοβουνά Σ. τη συνήθη παραγωγικότητά τους ώστε να συνεχίσει την πολύ καλή της πορεία. Απ’ την άλλη, Βαμβακάς, Ζούλιας και Ζήσης Γ. θα θέλουν να κρατήσουν ψηλά την Cream Team.

Ματς της αγωνιστικής: Στις 18:30 Τη Δευτέρα στις 19:30, έχουμε το κλου της αγωνιστικής, η Κάτω Γειτονιά (0-5) συγκρούεται με τους Desperado (3-2) και σύμφωνα με τους παίκτες της δεν πρόκειται να ηρεμήσει αν δεν κερδίσει. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, ελπίζει αυτό να αλλάξει τώρα. Οι Desperado, τους οποίους επαγγελματικές υποχρεώσεις κράτησαν μακριά από το πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα, επανέρχονται και θέλουν να αρχίσουν να χτίζουν και πάλι momentum. Ο Σεφέρης, ο Κορκονδείλας, ο Κατσιαβάρας, ο Ράγγας και η παρέα τους θα θέλουν τη νίκη, αλλά απέναντί τους θα βρουν τον Λιακόπουλο, τον Μαυράκη, τον Χατζηπαρασκευά και τους υπόλοιπους παίκτες της Κάτω Γειτονιάς, διψασμένους όσο ποτέ για το ροζ φύλλο.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *