Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 7ης αγωνιστικής: Μετά από περιπέτειες με ντέρμπι!

Preview 7ης αγωνιστικής: Μετά από περιπέτειες με ντέρμπι!

Μετά από αρκετές περιπέτειες η 7η αγωνιστική του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο και μας επιφυλάσσει αρκετά ντέρμπι με τη χρονιά να έχει ανάψει για τα καλά πλέον. Στα… σίγουρα της 7ης αγωνιστικής ότι θα δούμε τουλάχιστον μία ακόμη ομάδα να κάνει την πρώτη της νίκη, ότι η τετράδα των ομάδων που έχουν μόλις μία ήττα θα μειωθεί τουλάχιστον κατά μία και ότι ήρθε η ώρα για τις πρώτες live μεταδόσεις της χρονιάς!

Η απεργία στο δήμο Φυλής έφερε αναστάτωση στο πρωτάθλημα, αλλά οι διοργανωτές με… αντανακλαστικά οδηγού φόρμουλα 1 κατάφεραν να εντάξουν τους δύο από τους τρεις αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι για το κλειστό της Ζωφριάς στο πρόγραμμα της αγωνιστικής. Μοναδικό παιχνίδι που αναβλήθηκε αυτό ανάμεσα στους εBEERους και τους Gastone, καθώς δεν βρέθηκαν περισσότερες ώρες τελευταία στιγμή.

H live μετάδοση της εβδομάδας! Το πρόγραμμα ξεκινά, λοιπόν, με τον αγώνα των Barceλιώμα (3-3) με τους Στιγκιντριακούς (4-1) στις 19:30 το βράδυ του Σαββάτου και το παιχνίδι αυτό θα σημάνει την πρώτη live διαδικτυακή αναμετάδοση της χρονιάς για το πρωτάθλημά μας! Άρα, όσοι δεν μπορέσετε να περάσετε, μην ξεχάσετε να συντονιστείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα (που θα έχει και σχολιασμό). Και δεν είναι τυχαίο το πρώτο ματς που επιλέχθηκε! Είναι αγώνας της ομάδας του περσινού MVP και πρώτου σκόρερ της λίγκας μας, Νίκου Μουχάκη. Οι Barceλιώμα του έχουν ήδη 3 ήττες και παρέα με τους Ταμβάκη, Λουμιώτη και Μαρκάκη δεν θέλουν ούτε να σκεφτούν ότι θα χάσουν κι άλλο έδαφος στη μάχη. Απέναντί τους οι Στιγκιντριακοί του Γράψα, ξέρουν ότι μια νίκη απέναντι σε έναν τόσο καλό αντίπαλο είναι πολύτιμη. Γαβρίδης, Εγγλέζος και Μιχαηλίδης θα προσπαθήσουν μαζί με τον αρχηγό τους για το ροζ φύλλο.

Η βραδιά κλείνει με ματς για την 20η αγωνιστική στις 21:00 με μία ακόμα live διαδικτυακή μετάδοση (χωρίς σχολιασμό αυτή τη φορά). Οι πρωτοπόροι και αήττητοι Alley Ουπς (6-0) θα πρέπει να αναβάλουν την επίσκεψη στη Ζωφριά για άλλη φορά, καθώς η απεργία θα φέρει από το Αιγάλεω την Cream Team (2-3), συνηθισμένη ως τώρα να παίζει τα ματς της στο κλειστό της Φυλής. Με τους Ζούλια, Βαμβακά και Ζήση Γ. θα προσπαθήσουν να είναι αυτοί που θα πάρουν το παράσημο της πρώτης νίκης απέναντι στους πρωτοπόρους της λίγκας. Απ’ την άλλη ο Σταυρόπουλος Αγ. είναι σίγουρο ότι θα θέλει να δει Κουλούπη, Τσιριγώτη, Στεργίου και Στεφανιδάκη σε κέφια για να συνεχίσει η ομάδα του να ταξιδεύει με όλα τα πανιά της σηκωμένα στον άνεμο της κορυφής.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ξεκινά από τις 10:30 το πρωί με τις… κραιπάλες του Σαββατόβραδου να μειώνονται αναγκαστικά. Η Drink Team (1-5) και οι Desperado (3-3) θα συγκρουστούν την ώρα που το υπόλοιπο πρωτάθλημα θα πίνει τον πρωινό του καφέ με φόντο την πρώτη νίκη της ημέρας. Ο Λαζάρου, μαζί με τους Γιαννιτσιώτη Β. και Τσαβούρογλου Γ. περιμένουν τη βοήθεια των συμπαικτών τους για τη δεύτερη νίκη στη λίγκα και ξέρουν ότι έχουν πλεονέκτημα ύψους στο ματς. Οι Desperado, που δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τις απουσίες Σεφέρη και Κορκονδείλα στο τελευταίο τους παιχνίδι, ελπίζουν να δουν τους δύο πρώτους σκόρερ τους να τους ενισχύουν και μαζί με τους Κατσιαβάρα και Ράγγα να βγάλουν τη γνωστή τους ενέργεια για την επιστροφή στις νίκες.

Στις 12:10 η Ήρεμη Δύναμη (0-6) θα κυνηγήσει την πρώτη της νίκη (σε ματς της 9ης αγωνιστικής) απέναντι στους Gademians (4-2) που προέρχονται από μεγάλη νίκη επί των Zeppelin. Η Ήρεμη Δύναμη ακόμη ψάχνει το πρώτο ματς που θα δει Γρίβα, Βλάχο, Βασιλέλη, Ανυφαντάκη μαζί στο παρκέ με τον Χάχαλη Β. και τον Χριστοδούλου που σηκώνουν το βάρος προς το παρόν. Απ’ την άλλη, οι Gademians στηρίζονται στον Τρουλάκη, με τους Αδαμόπουλο και Κοζαδίνο να ακολουθούν και τους Αθανασόπουλο και Μωραϊτάκη να κάνουν θεαματικό ντεμπούτο την περασμένη εβδομάδα.

Στις 13:50 οι Jets (4-2) κοντράρονται με την Τιρινίνι (4-2) σε ντέρμπι ισόβαθμων ομάδων. Αμφότεροι προέρχονται από νίκες με μεγάλη διαφορά την περασμένη εβδομάδα και θέλουν να χτίσουν πάνω σε αυτό για να ρίξουν ο καθένας τον αντίπαλό τους από την ισοβαθμία. Μπουρδανιώτης Π., Πρατσινέβελος, Ουζουνίδης και Μάρκος τα πρώτα βιολιά των Jets, με τους Παντελή, Λεγάκη και Κώτσο απέναντί τους. Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες πέρσι να μας προσφέρουν ντέρμπι που κρίθηκε στον πόντο και στην τελευταία επίθεση (στον β΄ γύρο) υπέρ των Jets.

Στις 15:30, ο Άφοβος (3-3) θα παίξει με τη Havana Rum (4-2) κυνηγώντας το προφανές: νίκη και να φτάσει τους αντιπάλους του στη βαθμολογία. Ο Γκότσης θα είναι κανονικά παρών αναμένοντας την τιμωρία του, μαζί με τους Καραντζούνη, Καρουτά και Ντούβα, θα πρέπει να βρουν τρόπο για να σταματήσουν τους Δραβίλα, Χιώτη, Μπακαυγά Α. και Παπαδημητρίου για να πετύχουν το στόχο τους. Απ’ την άλλη, η Havana Rum θέλει επιστροφή στις νίκες, θέλει να ρίξει τον Άφοβο δύο ήττες πιο χαμηλά της.

Στις 17:10, οι Θαλασσόλυκοι (3-3) θα πρέπει να βρουν τρόπο να περιορίσουν τον ενθουσιασμό της Σοφοκλέους (1-5) που την περασμένη εβδομάδα έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και, σίγουρα, της έχει ανοίξει τώρα η όρεξη για περισσότερες! Ο Λέντζος Γ., ο Τεντόμας, ο Καραγιαννίδης Γ. και ο Γερμενής θέλουν να βρουν χώρους για να σκοράρουν γρήγορα, όπως συνηθίζουν, με τον Βουλέλλη να θέλει να οδηγήσει τους Φραγκάκη, Σπανό, Φέγγο και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του σε δεύτερο συνεχόμενο ροζ φύλλο.

Στις 18:40 οι Ρούκουνες (2-4) και οι Zeppelin (4-2) είναι παλιοί γνώριμοι στη λίγκα και θα προσθέσουν μία ακόμα μονομαχία στη μεταξύ τους ιστορία. Ο Θεοδωρόπουλος είναι ασταμάτητος φέτος, και, με τον Μητρόπουλο, τον Τοπαλίδη και τον Καραμπάτσο να τον συνεπικουρούν επιθετικά, θα αναζητήσει με το γνωστό πάθος του την 3η νίκη της ομάδας του. Ο Παπαδάτος, ο Τσαντζαλής, ο Κουτσός και ο Θεοδωράτος θα βρεθούν απέναντί τους για να τους σταματήσουν και το μόνο για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι ότι δύο φύσει επιθετικές ομάδες θα μας προσφέρουν καλό θέαμα και ένα ωραίο παιχνίδι.

Ματς της αγωνιστικής: Στις 20:15 Τριπόντιοι (0-4) και Πλατεία (0-6) ξέρουν ότι το βράδυ της Κυριακής υπάρχει ένας δρόμος προς τη ροζ γη της επαγγελίας. Και οι δύο ακόμη χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, παρά τις προσπάθειές τους, και οι δύο σίγουρο ότι δεν πρόκειται να αφήσουν το ματς (εξ αναβολής ματς της 6ης αγωνιστική) αν δεν τα έχουν δώσει όλα. Δεν είναι τόσο το γεγονός ότι ο αντίπαλος είναι ισόβαθμος, όσο η πρόκληση της πρώτης χαράς απέναντι στη μιζέρια του να βλέπεις το αντίστοιχο στον αντίπαλό σου. Ο Τσαφαντάκης, ο Παβατζόγλου και ο Χασόγιας θα πρέπει να επιβάλλουν το νόμο τους και να βρουν λύση για τον Σκοπελίτη, αλλά και τους Σαντικτσή, Χρυσούλα Χ. και Παπαϊωάννου, αν θέλουν να χαμογελάσουν αυτοί τελευταίοι (στο ματς) και πρώτοι (στη βαθμολογία του πρωταθλήματος).

Το πρόγραμμα της Κυριακής κλείνει στις 21:50 με την Αττική (5-1) να κοντράρεται με την S-Parta BC (5-1) και τις δύο ομάδες προφανώς και να είναι πλήρως συνειδητοποιημένες του πόσο σημαντικό είναι ένα ματς με ισόβαθμή σου στο πρωτάθλημα. Ο Μπουργαζάς θέλει να δει τον Καραλή Α., τον Μπέλλο, τον Αναγνωστόπουλο και τον Τρικαλιώτη να οδηγούν την επίθεση της ομάδας του, αλλά και να βρίσκουν, με τη γνωστή τους άμυνα, τρόπο να σταματήσουν τους Κουζουβουνά Χ., Κουζοβουνά Σ., Κωνσταντόπουλο και Ορνιθόπουλο. Φόντο το ροζ φύλλο και η… ήρεμη, χαμογελαστή βδομάδα που πάντα έχουν οι νικητές ενός ντέρμπι.

Αγώνας, όμως, υπάρχει και τη Δευτέρα το βράδυ (21:45), με το ματς των Nothing But Net (1-4) με την Κάτω Γειτονιά (1-5) για τη 17η αγωνιστική να κλείνει το πρόγραμμα της εβδομάδας. Οι ομάδες δεν είναι ακριβώς ισόβαθμες, αφού δεν έχουν τον ίδιο αριθμό αγώνων, αλλά και οι δύο έχουν 1 νίκη ως τώρα, οπότε καμία δεν πρόκειται να πάρει το ματς αψήφιστα. Οι Nothing But Net με τον Καραμανή, τον Βαγιάνο Δ., τον Μπαμπάκο και τον Βαγιάνο Γ. θα παλέψουν για το ροζ φύλλο απέναντι στον Λιακόπουλο, τον Μαυράκη Δ., τον Φωτιάδη Χ., τον Χατζηπαρασκευά και την παρέα τους που θα είναι σίγουρα ανεβασμένοι μετά την πρώτη τους νίκη την περασμένη εβδομάδα και θα θέλουν να γευτούν ξανά το νέκταρ του νικηφόρου αποτελέσματος.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *