Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview αναβολών: Τελικές ανακατατάξεις

Preview αναβολών: Τελικές ανακατατάξεις

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Μια ανάσα πριν τα πλέι οφς στον δεύτερο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» με 4 μόλις αγώνες να απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου. Προφανές είναι ότι όλη η προσοχή είναι στραμμένη εκεί, καθώς από τα 4 αυτά ματς εξαρτάται η κατάταξη και τα διασταυρώματα όλων των ομάδων της λίγκας!

Αρχή το Σάββατο στις 16:00, όταν οι Ready 2 fire (12-3) θα παίξουν την 3η θέση της λίγκας απέναντι στους Άσσους (6-9). Μια νίκη θα ανέβαζε τους Άσσους στην ισοβαθμία της 9ης θέσης, ενώ η ήττα θα τους αφήσει με ταβάνι την 11η θέση (ή και τη 12η αν κερδίσουν οι Fast Break), οπότε και γι’ αυτούς είναι σημαντικό το παιχνίδι. Οι Ready 2 fire προέρχονται από τη μεγάλη νίκη με τα Κουλουβάχατα, νίκη που θα τους φέρει στην 3η θέση αν κερδίσουν το Σάββατο. Ο Παππάς Σ., ο Ζεστός, ο Κουράκος Αν. και ο Βαραμέντες το ξέρουν και θα προσπαθήσουν για τη νίκη. Απ’ την άλλη, ο Καλοπήτας, ο Φελεμέγκας, ο Κούπας και ο Βασιλακόπουλος θέλουν να χαρίσουν στην ομάδα τους το ροζ φύλλο, να είναι καλή η τελευταία γεύση πριν τα πλέι οφς, για να τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Ματς της εβδομάδας: Στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου το Μπάχαλο (5-10) κοντράρεται με τους Fast Break (6-9) με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη βαθμολογική άνοδο από το ματς αυτό. Αν το Μπάχαλο κερδίσει μπορεί να φτάσει μέχρι και 11ο, ανάλογα με τις διαφορές πόντων στην ισοβαθμία που θα προκύψει, αν χάσει είναι σίγουρα 14ο. Απ’ την άλλη, οι Fast Break θέλουν τη νίκη για να ανέβουν… σκαλοπάτι σε άλλη ισοβαθμία, από την οποία μπορούν να τερματίσουν και 10οι, ενώ η ήττα μπορεί να τους φέρει και 14ους. Ο Παυλόπουλος, ο Μακρής, ο Τρίγκας και ο Σπηλιωτόπουλος θα κυνηγήσουν τη νίκη για τους Fast Break, αλλά θα πρέπει να τα καταφέρουν απέναντι στους Καστρίτσιο, Παπαδόπουλο, Μητρόπουλο και Ραουάτ Α..

(Η ακριβής ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα δεν έχει οριστικοποιηθεί)
Οι Buzzer Beeres (11-4) κοντράρονται με την ΑΕΚ Περιστερίου (13-1) και ενώ οι ίδιοι δεν μπορούν να ανέβουν πιο ψηλά ή να πέσουν πιο χαμηλά στη βαθμολογία από την 5η θέση, η ΑΕΚ Περιστερίου θέλει ακόμα μία νίκη για να ξέρει ότι θα είναι 1η στην κανονική περίοδο. Ο Τραχάνης, ο Χρυσόστομος, ο Μπερτσιάς και ο Βλαχάκης θα προσπαθήσουν για τη νίκη της ομάδας τους, ποια καλύτερη επιβεβαίωση της αυτοπεποίθησής σου πριν τα πλέι οφς από μια νίκη επί του πρωτοπόρου, αλλά θα πρέπει να κερδίσουν το κίνητρο των Καραθανάση, Ιωαννίδη, Κουφογιάννη και Παληού.

Την Πέμπτη στις 22:15 η κανονική περίοδος κλείνει με το ματς της ΑΕΚ Περιστερίου (13-1) με τους Δικαστές (7-8), αγώνα που, ανάλογα με τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου μπορεί να αφορά μέχρι και 7 ομάδες για την κατάταξή τους, δηλαδή μέχρι και 13 όσον αφορά στα διασταυρώματα της Α φάσης των πλέι οφς, δείχνοντας προφανώς πόσο ανταγωνιστικό ήταν το πρωτάθλημα! Ο Καρούσος, ο Φέτσης, ο Πετσανάς και ο Γεωργακόπουλος θέλουν την ομάδα τους 1η, αν η νίκη δεν έχει έρθει στο ματς με τους Buzzer Beeres θα την κυνηγήσουν εδώ, αλλά ούτως ή άλλως κανείς δεν θέλει να μπει στα πλέι οφς με ήττα. Οι Δικαστές θα θέλουν κι αυτοί τη νίκη, αν την πάρουν θα είναι μόνοι 8οι στη βαθμολογία, αλλιώς μπλέκουν σε ισοβαθμίες (μέχρι και σε ισοβαθμία 5 ομάδων αναλόγως του τι έχει γίνει την Κυριακή!), γι’ αυτό Χατζηγεωργίου, Στρατηγάκος, Τούμπας και Βαζαίος θα κυνηγήσουν το ροζ φύλλο για την ομάδα τους.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *