Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 8ης αγωνιστικής: Η εβδομάδα των ντέρμπι;

Preview 8ης αγωνιστικής: Η εβδομάδα των ντέρμπι;

Στην 8η αγωνιστική έχει φτάσει πια το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης»  και τα πράγματα έχουν… ανάψει για τα καλά. Οι ομάδες ξέρουν, πλέον, λίγο πολύ τους αντιπάλους τους, ξέρουν τι να περιμένουν από κάθε αγώνα και προετοιμάζονται καλύτερα. 23 ομάδες έχουν πάρει ροζ φύλλο ως τώρα, 23 ομάδες έχουν πάρει και κίτρινο φύλλο. Η διαφορά στα δύο παραπάνω; Μόνο μία προσπαθεί να κάνει 24 εκείνες που έχουν πάρει ροζ, αλλά… 23 παλεύουν για να έχουν όλες από ένα κίτρινο!

Ματς της αγωνιστικής: Η δράση θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 18:00 , με τον αγώνα της εβδομάδας, ο οποίος θα έχει και κάλυψη και σχολιασμό (live streaming). Οι Alley Ουπς (6-0) θα αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη πρόκληση ως τώρα, αφού απέναντί τους θα βρουν τους Στιγκιντριακούς (5-1), με τις δύο ομάδες να χωρίζει μόλις μία ήττα. Ο Γράψας, μαζί με τον Εγγλέζο, τον Γαβρίδη, τον Νούκα και τους συμπαίκτες τους θα προσπαθήσουν να γίνουν αυτοί που θα διακόψουν το αήττητο σερί των αντιπάλων τους. Απ’ την άλλη, ο Σταυρόπουλος Αν. είναι σίγουρο ότι θα έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους Κουλούπη, Τσιριγώτη, Στεφανιδάκη, Στεργίου και τους υπόλοιπους Alley Ουπς του για τη νίκη και το 7-0. Όλο το πρωτάθλημα αναμένει το ντέρμπι και όσοι δεν θα βρεθούν, ας συντονιστούν στο site των διοργανωτών, δεν θα χάσουν.

Μετά από ένα μικρό κενό, στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, η Πλατεία (1-6) αντιμετωπίζει τους Nothing But Net (1-5). Οι δύο ομάδες έχουν ίδιο αριθμό νικών, με την Πλατεία να έχει παίξει ένα ματς παραπάνω, αλλά να έχει γλυκαθεί από την πρόσφατη νίκη της και, έχουμε πει, όταν γεύεσαι το νέκταρ της νίκης δεν θες να πίνεις τίποτα άλλο! Οι Nothing But Net προέρχονται από την ήττα στην παράταση από την Κάτω Γειτονιά και θα θέλουν επιστροφή στις νίκες, με τον Βαγιάνο Γ., τον Βαγιάνο Δ., τον Καραμανή και τον Φανό να θέλουν να οδηγήσουν εκεί την ομάδα τους. Για να το καταφέρουν, θα πρέπει να προσπεράσουν έναν μεγάλο… σκόπελο, καθώς ο Σκοπελίτης μοιάζει ασταμάτητος για την Πλατεία, και θα έχει δίπλα του τους Χρυσούλα Χ., Σαντικτσή και Παπαϊωάννου να τον συνεπικουρούν.

Κυριακή μεσημέρι, 12:45, και οι Gademians (4-3) θα έχουν μπροστά τους ένα ντέρμπι ισόβαθμων με τους Jets (4-3). Ο Τρουλάκης, ο Κοζαδίνος, ο Αδαμόπουλος και οι συμπαίκτες τους, θα πρέπει να καταβάλουν την αντίσταση των Μπουρδανιώτη Π., Ουζουνίδη και Μάρκου, αν θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Δεν θα είναι εύκολο, αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττα και θα κυνηγήσουν το ροζ φύλλο με όλες τους τις δυνάμεις.

Στις 14:30 η Havana Rum (4-3) θα βρει απέναντί της την Ήρεμη Δύναμη (1-6), που παρέμεινε… ήρεμη όσο χρειαζόταν μέχρι να πάρει το πρώτο της ροζ φύλλο την περασμένη εβδομάδα και τώρα προφανώς θα κυνηγήσει τη δεύτερή της νίκη. Η Havana Rum θα θέλει να αποδείξει στον εαυτό της ότι το δεύτερο ημίχρονο με τον Άφοβο ήταν μια κακή παρένθεση και με τον Χιώτη, τον Δραβίλα και τον Μαγιάτη, θα προσπαθήσει να σταματήσει τους αντιπάλους της, τον Χάχαλη Β., τον Ανυφαντάκη, τον Γρίβα. Το ματς αναμένεται να παρουσιάσει αρκετό ενδιαφέρον.

Στις 16:15 η Τιρινίνι (5-2) θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Αίγλη lobby Άφοβο (4-3), σε έναν αγώνα που έχει ήδη ξεκινήσει διαδικτυακά ανάμεσα στις δύο πλευρές με… ανελέητο (χιουμοριστικό προφανώς) trash-talking στο facebook! Η κορύφωση θα έρθει την Κυριακή όταν οι δυο πλευρές θα συγκρουστούν και για 40 λεπτά θα παλέψουν για τη νίκη. Ο Άφοβος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γκότση, καθώς είναι τιμωρημένος, και ο Καραντζούνης με τους Ντούβα, Καρουτά και τα άλλα παιδιά της ομάδας θα πρέπει να αντέξουν περισσότερο βάρος στις πλάτες τους απ’ ότι συνήθως. Απ’ την άλλη, ο Παντελής, ο Λεγάκης και ο Κώτσος θα προσπαθήσουν να χτίσουν πάνω στη νίκη της ομάδας τους την τελευταία αγωνιστική, για ένα ακόμα ροζ φύλλο.

Στις 18:15 οι Τριπόντιοι (0-5) θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη απέναντι στους Ρούκουνες (2-5) που προέρχονται από την ήττα στο ντέρμπι με τους Zeppelin. Σε κάθε αγώνα και καλύτεροι παρουσιάζονται οι Τριπόντιοι, αλλά θα πρέπει ο Τσαφαντάκης, ο Ράλλης, ο Χασόγιας και ο Παβατζόγλου να βρουν τρόπο ώστε η ομάδα τους να έχει διάρκεια και στα 40 λεπτά του ματς, κάτι που οι πρόσφατοι αγώνες δείχνουν ότι δεν θα αργήσει να έρθει. Απ’ την άλλη, ο Θεοδωρόπουλος, ο Μητρόπουλος, ο Τοπαλίδης και ο Καραμπάτσος θέλουν να πάρουν το 3ο ροζ φύλλο της ομάδας τους φέτος.

Τελευταίο ματς την Κυριακή αυτό στις 19:40 ανάμεσα στην Κάτω Γειτονιά (2-5) και τους Barceλιώμα (3-4). Η Κάτω Γειτονιά την περασμένη Δευτέρα έκανε τη 2η της νίκη μετά από ένα καταπληκτικό ματς με τους Nothing But Net, που κρίθηκε στην παράταση, και θα προσπαθήσει να κάνει την 3η της με τους Barceλιώμα. Απέναντί της θα βρει μια ομάδα που θα γλείφει τις πληγές της από την ήττα στο ντέρμπι με τους Στιγκιντριακούς, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολη λεία. Η μονομαχία ανάμεσα στον Λιακόπουλο της Κάτω Γειτονιάς και τη φροντ λάιν των Barceλιώμα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Μουχάκης, Ταμβάκης, Μαρκάκης και Λουμιώτης θα παλέψουν για τους Barceλιώμα, με τους Φωτιάδη Χ., Φωτιάδη Α. και Μαυράκη να συνεπικουρούν τον Λιακόπουλο απ’ την άλλη.

Η αρχή θα γίνει νωρίς, στις 14:30, σε μια… σπάνια μεσημεριανή εμφάνιση της Αττικής (5-2) απέναντι στη Drink Team (1-6) σε εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα, η Drink Team έφτασε μια ανάσα από τη νίκη στο ματς με τους Desperado, αλλά ο Λαζάρου, ο Γιαννιτσιώτης και ο Τσαβούρογλου Γ. με τον Μπεκρή θα πρέπει να κυνηγήσουν το 2ο ροζ φύλλο από εδώ και στο εξής. Απέναντί τους ο Καραλής Α., ο Αναγνωστόπουλος Α. και ο Τρικαλιώτης με τον Μπέλλο θα πρέπει να παίξουν σε ώρα που δεν έχουν συνηθίσει (λόγω δουλειάς). Πόσο θα επηρεάσουν οι «ειδικές συνθήκες» την αναμέτρηση (ώρα, ενδεχόμενες απουσίες) θα το ξέρουμε περίπου στις 16.30 της Κυριακής.

Και θα έχουμε κοντά στις δύο ώρες για να το επεξεργαστούμε, ως τις 18:20 που συνεχίζεται το πρόγραμμα με τον αγώνα ανάμεσα στους Gastone (4-2) και την S-Parta BC (6-1). Και μόνο η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων μας προδιαθέτει για ντέρμπι, με τον Πανδή, τον Βλαχογεώργη, τον Κορμανό και τον Πλευριά να θέλουν να δείξουν ότι… ο παλιός είναι αλλιώς, σε μια από τις καλύτερες ως τώρα (βαθμολογικά) νέες ομάδες της λίγκας. Απέναντί τους ο Κουζοβουνάς Σ., ο Κουζουβουνάς Χ., ο Κωνσταντόπουλος και ο Ορνιθόπουλος θέλουν να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους μετά και το ροζ φύλλο με την Αττική.

Στις 20:15 , η Σοφοκλέους (1-5) θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Cream Team (2-3) σε ματς της 14ης αγωνιστικής και είναι βέβαιο ότι οι δυο ομάδες θα βλέπουν εντελώς διαφορετικά το ματς. Η μία (Σοφοκλέους) θα κοιτάζει το βαθμολογικό πίνακα και θα λέει ότι απέχει μία νίκη από τους αντιπάλους της, με τον Βουλέλλη, τον Φραγκάκη, τον Γρίβα Ν. και τον Νάκη να θέλουν να εξαλείψουν αυτή τη διαφορά. Η άλλη (Cream Team) θα κοιτάζει τη βαθμολογία και θα λέει ότι έχει μια νίκη παραπάνω και 2 ήττες λιγότερες από τους αντιπάλους της με τους Βαμβακά, Ζούλια, Σταθόπουλο και Ζήση Γ. να θέλουν να διευρύνουν την απόσταση των δύο. Το ποιος έχει δίκιο θα το μάθουμε κατά τις 10 το βράδυ…

Βεβαίως, αγώνες έχουμε και τη Δευτέρα, όπου στις 21:00 οι Desperado (4-3) θα συγκρουστούν με τους ισόβαθμούς τους Θαλασσόλυκους (4-3) με τις δύο ομάδες να καλούνται να λύσουν τότε όσα (θέλουν να) τις χωρίζουν στο βαθμολογικό πίνακα. Οι Desperado πέρασαν από χίλια κύματα μέχρι να κερδίσουν την Drink Team και με τον Σεφέρη, τον Ράγγα, τον Μαυροφρύδη και τον Κορκονδείλα θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα. Απ’ την άλλη, δεν διαφέρει σε κάτι η διάθεση των Θαλασσόλυκων, που με τον Γερμενή, τον Λέντζο Γ., τον Μανάι και τον Τεντόμα θα θελήσουν και αυτοί το ροζ φύλλο. Λεπτές οι ισορροπίες, τον πρώτο λόγο θα έχει η ομάδα που θα επιβάλει το ρυθμό της στο ματς.

Τέλος στις αναμετρήσεις της εβδομάδας, με τον αγώνα των εBEERων (5-1) με τους Zeppelin (5-2) στις 22:20. Οι Zeppelin έρχονται από μια νίκη που έστειλε το ηθικό τους στα ύψη, με ρόστερ 5 παικτών κέρδισαν τους Ρούκουνες την περασμένη εβδομάδα, και Τσαντζαλής, Παπαδάτος, Θεοδωράτος και Κουτσός θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς. Απ’ την άλλη, οι εBEERοι είχαν… υποχρεωτικό ρεπό με την απεργία στη Ζωφριά, αφού ο αγώνας τους αναβλήθηκε και τώρα θα θέλουν να ξαναβρούν τα πατήματά τους. Ζώτος, Αλεβίζος, Ρήγας και Χαντόπουλος θα τους βοηθήσουν να παλέψουν για το ροζ φύλλο.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *