Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 11ης αγωνιστικής: δοκιμασίες για όλους!

Preview 11ης αγωνιστικής: δοκιμασίες για όλους!

Με φόντο την έναρξη του δευτέρου ομίλου στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «Πάνος Ζαχαρογιάννης» θα διεξαχθεί η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μπορεί οι δυο όμιλοι να μην διασταυρώνονται φέτος (τα πρωταθλήματα είναι ξεχωριστά για φέτος), αλλά σίγουρα αρκετά βλέμματα πλέον είναι στραμμένα και στις δύο πλευρές. Πολλά είναι τα ενδιαφέροντα ματς της αγωνιστικής, σε ένα πρωτάθλημα που κάθε εβδομάδα αποδεικνύεται ολοένα και πιο κλειστό.

Η αρχή θα γίνει στις 19:00 το Σάββατο με τον αγώνα των Στιγκιντριακών (8-1) εναντίον των Nothing But Net (3-6). Μπορεί τις ομάδες να χωρίζουν 5 ήττες, αλλά το παιχνίδι, εφόσον τα ρόστερ τους είναι πλήρη δεν αναμένεται εύκολο για κανέναν. Ο Γράψας, μετά τη νίκη της ομάδας τους επί της S-Parta BC, θέλει μαζί με τον Εγγλέζο, τον Γρυπάρη και τον Καζάκο, να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, περιμένοντας ήττα των πρωτοπόρων Alley Ουπς, για να σκαρφαλώσουν στην κορυφή. Με τον Γαβρίδη μάλλον εκτός, το ματς κρύβει πολλές παγίδες για τους Στιγκιντριακούς. Ο Φανός, ο Εμμανουηλίδης, ο Παναγιωτόπουλος και ο Καραγεωργάκης θα ηγηθούν της προσπάθειας των Nothing But Net για νίκη και ελπίζουν στην παρουσία του Μπαμπάκου, για έξτρα δύναμη στη ρακέτα.

Στις 19:00, θα γίνει και το δεύτερο παιχνίδι του Σαββάτου. Οι Gastone (6-2) επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά την αναβολή της περασμένης εβδομάδας, απέναντι στην Drink Team (2-8) που λίγες ημέρες πριν γιόρτασε τη 2η της νίκη στο πρωτάθλημα, και θα πάει στο ματς με ανεβασμένη ψυχολογία. Ο Πανδής και η παρέα του δεν θέλουν να χάσουν την επαφή με την κορυφή, Κορμανός, Ροντογιάννης, Βλαχογεώργης θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να επιβάλλει η ομάδα τους το ρυθμό της στον αγώνα, με τον Λαζάρου, τον Γιαννιτσιώτη Β., τον Κουμάνη και τον Τσαβούρογλου Γ. να θέλουν να κλέψουν το ροζ φύλλο φεύγοντας από τη Ζωφριά.

Συνέχεια την Κυριακή, με το κυρίως πιάτο της αγωνιστικής, 9 αγώνες. Το πρωί στις 11:45 αρχίζει το πρόγραμμα, οι Gademians (5-5) θα βρουν απέναντί τους τους Θαλασσόλυκους (6-4) και ίσως το γεγονός ότι οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττες παίξει ρόλο στο πάθος που θα επιδείξουν για το ροζ φύλλο. Ο Παπασγουρίδης Ε. ελπίζει δίπλα στον Παπαδόπουλο, τον Αδαμόπουλο και τον Κοζαδίνο να δει ξανά τον Τρουλάκη που απουσίασε από το τελευταίο παιχνίδι, ενώ ο Λέντζος Γ. με τον Καραγιαννίδη Γ., τον Τεντόμα και τον Μανάι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Το ματς λογικά (εφόσον οι ομάδες δεν παραταχτούν… μισές, λόγω ώρας) θα είναι ντέρμπι και μια καλή διέξοδος για τον πρωινό καφέ της Κυριακής για εμάς τους υπόλοιπους.

Στις 13:30, οι Havana Rum (4-6) κοντράρονται με τους εBEERους (7-2), οι οποίοι προέρχονται πολύ τη μεγάλη νίκη επί της Αττικής. Το πολύ καλό ξεκίνημα της Havana Rum στο πρωτάθλημα δεν είχε τη συνέχεια που θα ήθελαν, με την πίεση για επιστροφή στις νίκες να μεγαλώνει κάθε εβδομάδα. Ο Μαγιάτης, ο Μπακαυγάς Α. και ο Χιώτης θέλουν τον Δραβίλα κοντά τους στη δύσκολη αυτή αναμέτρηση, απέναντι στον πρώτο σκόρερ της λίγκας, Αλεβίζο, και την παρέα του των Χαντόπουλου, Ζώτου, Χανιωτάκη, που τη Δευτέρα που μας πέρασε έπιασαν πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης. Ματς ρυθμού λογικά, αν οι εBEERοι καταφέρουν να τρέξουν στα γνωστά τους στάνταρ θα ξεφύγουν στο σκορ, με την άμυνα της Havana Rum, που βγάζει πολλή ενέργεια, να έχει μπροστά της ένα πολύ δύσκολο τεστ.

Στις 15:15, οι πρωτοπόροι Alley Ουπς (9-1) δοκιμάζονται απέναντι στην Τιρινίνι (6-4). Οι Alley Ουπς προέρχονται από την επεισοδιακή νίκη απέναντι στην Πλατεία, ενώ εδώ και 3 εβδομάδες παίζουν με αρκετές απουσίες, απουσίες, όμως, που θα έχει και ο αντίπαλός τους, λόγω τραυματισμών αλλά και της τιμωρίας του Ξενόφου Μ. από τη λίγκα. Το ματς ίσως έχει αρκετό ενδιαφέρον, ανάλογα με το ποια ομάδα θα επιβάλει το ρυθμό της, το μόνο σίγουρο είναι ότι το βλέμμα των Στιγκιντριακών θα είναι στραμμένο σε αυτό τον αγώνα, είτε έχουν κερδίσει το Σάββατο είτε όχι.

Ματς της αγωνιστικής:
Στις 17:00 ο Άφοβος (7-3) θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή του πορεία στο πρωτάθλημα απέναντι στους πάντα υπολογίσιμους Zeppelin (6-4). Οι δυο ομάδες έχουν τελείως διαφορετική αγωνιστική λογική αλλά και λογική στησίματος, κάτι που ίσως κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το μεταξύ τους παιχνίδι. Ο Γιαννόπουλος είναι σίγουρο ότι θα έχει κάνει το σκάουτινγκ του για τους Zeppelin και με τον Καραντζούνη, τον Ντούβα και τον Αναγνώστου θα θέλουν να τους στείλουν δύο ήττες πιο κάτω τους. Κατά πόσο είναι εύκολο να κερδίσεις την παρέα του Τσαντζαλή με τους Παπαδάτο, Κουτσό, Θωμά, είναι κάτι που θα το μάθουμε περίπου στις 18:30, μετά από έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα αγώνα.

Μετά από μικρό κενό για να φιλοξενηθούν αγώνες του δευτέρου ομίλου, η δράση συνεχίζει στις 20:15, με την Κάτω Γειτονιά (2-8) να έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στους Jets (7-3). Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε διαφορετικές μεριές του βαθμολογικού πίνακα, αλλά όποιος τις έχει δει να αγωνίζονται ξέρει ότι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το ματς θα είναι χαλαρό. Με τον Λιακόπουλο, τον Μαυράκη, τον Κωνσταντόπουλο και τον Τσαμάλη, η Κάτω Γειτονιά θα προσπαθήσει για τη νίκη απέναντι στην παρέα του Ουζουνίδη, του Μάρκου, του Ονουφρίου και του Καλογρίδη, με τους Jets να μην έχουν στη διάθεσή τους τον τραυματία Μπουρδανιώτη Π..

Στις 22:00 κλείνει το πρόγραμμα, με τη Σοφοκλέους (1-8) να κοντράρεται με τους Ρούκουνες (4-6) που θα έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά την απίστευτη ανατροπή τους επί των Gademians από το -22 την περασμένη εβδομάδα. Ο Θεοδωρόπουλος και οι υπόλοιποι πρωταθλητές έδειξαν ότι impossible is nothing στη λίγκα, αλλά αυτό μπορεί να τους… γυρίσει μπούμερανγκ, αν η Σοφοκλέους το πιστέψει, μια Σοφοκλέους που κόντραρε για τρεις περιόδους τους Jets στον τελευταίο της αγώνα. Ο Πανόπουλος, ο Μορφιάδης και ο Καραμπάτσος θα έχουν αρκετή δουλειά απέναντι στον Βουλέλλη, τον Ίσαρη, τον Περιστεράκη και τον Φραγκάκη.

Αγώνες έχει η Κυριακή, αρχής γενομένης από το ματς στις 19:00 ανάμεσα στην Cream Team (4-5) και τους Desperado (5-5). Η Cream Team θέλει επιστροφή στις νίκες, μετά τη χαμένη αναμέτρηση με τους Zeppelin την περασμένη εβδομάδα και ο Ζούλιας, ο Τούσης, ο Βαμβακάς και ο Ταταμίδης θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να το καταφέρουν. Όμως, απέναντί τους θα έχουν τον Κατσιαβάρα, τον Σεφέρη, τον Κορκονδείλα και τον Εμμανουηλίδη, που προέρχονται από τη νίκη στο σκληρό ντέρμπι με την Ήρεμη Δύναμη και έχουν καλή ψυχολογία.

Στις 20:30, η Πλατεία (1-9) δοκιμάζεται απέναντι σε έναν ακόμα εκ των πρωτοπόρων της λίγκας, την S-Parta BC (7-3) κι αν η απόδοσή της στο ματς κόντρα στους Alley Ουπς είναι δείγμα, τότε θα έχουμε ντέρμπι. Ο Χρυσούλας Χ., ο Σαντικτσής, ο Γεωργακόπουλος και οι υπόλοιποι, περιμένουν από τον Σκοπελίτη να είναι παρών στον αγώνα, όπως κάθε φορά ως τώρα. Απέναντι τους ο Κουζοβουνάς, ο Μυλωνάς Γ., ο Κουκάκης και ο Ορνιθόπουλος, έφτασαν μια ανάσα από τη νίκη επί των Στιγκιντριακών και δεν θέλουν δεύτερο σερί κίτρινο φύλλο.

Τελευταίος αγώνας για την Κυριακή το ματς στις 22:00 ανάμεσα στους Τριπόντιους (1-7) και την Barceλιώμα (5-4), ματς που σηματοδοτεί την επιστροφή του MVP, Μουχάκη, στο ρόστερ των δεύτερων, μετά από απουσία δύο εβδομάδων, σύμφωνα με… αποκλειστικές πληροφορίες του site από το άδυτο των Barceλιώμα. Οι Τριπόντιοι προέρχονται από το ντέρμπι με την Drink Team και ο Χασόγιας, ο Χασιώτης και ο Παβατζόγλου περιμένουν τον Ράλλη και τους άλλους να είναι πανέτοιμοι, γιατί η πρόκληση απέναντι στους Ταμβάκη, Μενεξιάδη, Μαρκάκη, είναι μεγάλη.

Αγώνα έχει και η Δευτέρα, στις 22:30, η Αττική (7-3) θέλει να γλείψει τις πληγές της από την πρόσφατη ήττα, με την Ήρεμη Δύναμη (2-8) να παρατάσσεται απέναντί της. Ο Μπέλλος θα είναι απών λόγω του τραυματισμού του, άρα Αναγνωστόπουλος Α., Τρικαλιώτης και Γαλάνης θα έχουν περισσότερο βάρος στα χέρια τους, σε ένα ματς στο οποίο πολλά θα εξαρτηθούν για την εξέλιξή του από το ρόστερ που θα έχει η Ήρεμη Δύναμη στο γήπεδο. Ο Χάχαλης Β. και ο Μπίτσικας, θέλουν να δουν τους Γρίβα, Βασιλέλη, Ανυφαντάκη στον αγώνα ώστε να κοντράρουν τους αντιπάλους τους.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *