Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 15ης αγωνιστικής: Ενόψει αλλαγών στην κορυφή;

Preview 15ης αγωνιστικής: Ενόψει αλλαγών στην κορυφή;

Αρκετές ιδιαιτερότητες έχει η 15η αγωνιστική του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης», καθώς είναι η πρώτη, μετά τη στιγμή που οι Στιγκιντριακοί ανέβηκαν στην κορυφή της λίγκας, στην οποία οι πρωτοπόροι θα μπουν προερχόμενοι από ήττα. Οι μνηστήρες της κορυφής πολλοί, τα ντέρμπι στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας επίσης πολλά και η αγωνιστική αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Αρχή το Σάββατο στις 16:15, όπου Κάτω Γειτονιά (4-10) και Σοφοκλέους (2-11) διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο ή το καλύτερο πλασάρισμα στα play out ή την άνοδο πάνω από τη γραμμή των play out. Το παιχνίδι έχει όλα τα φόντα να είναι το καλύτερο ορεκτικό για το Σαββατοκύριακο, με την Κάτω Γειτονιά να ξέρει ότι αν κερδίσει η Δευτέρα θα τη βρει ακόμα πιο μακριά από τα play out και ο Λιακόπουλος, με τον Μαυράκη, τον Φωτιάδη Χ. και τον Κωνσταντόπουλο θα κάνουν τα πάντα γι’ αυτό. Αλλά, για να τα καταφέρουν, θα πρέπει να ξεπεράσουν την αντίσταση των Βουλέλλη, Φραγκάκη, Περιστεράκη, Νάκη, που προέρχονται από τη 2η νίκη τους στη σεζόν.

Συνέχεια το Σάββατο στις 19:00 με τον αγώνα των Gastone (10-3) με τους Jets (9-6). Οι Gastone πέρσι είχαν πάρει και τα δύο παιχνίδια και οι Jets σίγουρα θα θέλουν να απαντήσουν σε αυτό και να συνεχίσουν την ανάκαμψή τους, που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα. Απ’ την άλλη, ο Πανδής, ο Καραλής, ο Ζέκιος και ο Βλαχογεώργης «μυρίζονται» ευκαιρία κορυφής και δεν θα αφήσουν το ματς χωρίς μάχη στους Ουζουνίδη, Ονουφρίου, Μάρκο, Κιούση και τους άλλους Jets.

Την Κυριακή η δράση ξεκινά στις 12:00, όταν η Havana Rum (4-11) θα προσπαθήσει να ξορκίσει τους δαίμονες των συνεχόμενων ηττών απέναντι στην S-Parta BC (11-3), που θέλει να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Χιώτης, ο Μαγιάτης, ο Μπακαυγάς Γ. ξέρουν ότι αν ο Δραβίλας είναι μαζί τους οι πιθανότητες νίκης αυξάνονται, ενώ ο Κουζοβουνάς, ο Κουκάκης, ο Ορνιθόπουλος και ο Μυλωνάς θέλουν να συνεχίσουν να συλλέγουν ροζ φύλλα.

Στις 13:45 οι Τριπόντιοι (1-11), πάντα διψασμένοι για νίκες, κοντράρονται με τους Desperado (6-7), που προέρχονται από την ψυχοφθόρα ήττα με έναν πόντο της περασμένης αγωνιστικής. Οι Τριπόντιοι, Ο Χασόγιας, ο Ράλλης, ο Χασιώτης και ο Καλορίτης, δείχνουν σαφή σημάδια βελτίωσης και θέλουν τη νίκη, αλλά θα πρέπει να τα καταφέρουν απέναντι στον Εμμανουηλίδη, τον Ράγγα, τον Κορκονδείλα, τον Σεφέρη και την παρέα τους.

Στις 18:15, η Drink Team (3-11) έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο στο ματς με την Πλατεία (1-13) και αυτός δεν είναι άλλος από τη νίκη. Οι δυο ομάδες βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία, αλλά ο Λαζάρου, ο Γιαννιτσιώτης Β., ο Σέμας και ο Τσαβούρογλου ξέρουν ότι αν κερδίσουν πολύ δύσκολα πια θα τους πιάσουν οι αντίπαλοί τους, ενώ θα παλεύουν πλέον για να βγουν από τα play out. Απ’ την άλλη, ο Χρυσούλας Χ., ο Μπαλής Ε., ο Παπαϊωάννου και ο Βλαχαδάμης, καταλαβαίνουν ότι αυτό το παιχνίδι είναι ξεκάθαρα ένα ματς που πρέπει να παλέψουν για να κερδίσουν, αν θέλουν να ανέβουν στη βαθμολογία.

Στις 19:45, οι πρωτοπόροι Στιγκιντριακοί (11-2) κοντράρονται με τους Zeppelin (8-7) και η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν θα είναι. Μετά από την ήττα στο ματς με την Αττική, Ο Γράψας, ο Γαβρίδης, ο Νούκας και ο Εγγλέζος, θα αναζητήσουν την επιστροφής τα ροζ φύλλα, αλλά θα πρέπει να καταφέρουν να ελέγξουν την περιφέρεια των Zeppelin για να κερδίσουν. Παπαδάτος, Ποζιόπουλος, Τσαντζαλής και Θωμάς ξέρουν ότι αν επιβάλλουν το ρυθμό τους η είναι θα είναι κοντά, αλλά καταλαβαίνουν ότι με τις καλές ομάδες δεν γίνεται να μπαίνουν στη λογική του αγώνα μετά το… -20 και να προσπαθούν από εκεί να κάνουν την ανατροπή (όπως έγινε με τους Barceλιώμα). Θεωρώ ότι το παιχνίδι μπορεί να μας προσφέρει πολλές συγκινήσεις.

Στις 21:30 την Κυριακή, στο τελευταίο ματς, οι Θαλασσόλυκοι (8-6) μετά τη νίκη τους επί των Ρούκουνων την περασμένη εβδομάδα, καλούνται να αντιμετωπίσουν τους Alley Ουπς (12-3) σε ένα πολύ δυνατό τεστ. Γερμενής, Τεντόμας, Καραγιαννίδης Γ. και Λέντζος Φ. ξέρουν ότι πρέπει να τα δώσουν όλα αν θέλουν να κερδίσουν τους Alley Ουπς των Γονιδάκη, Παπαδόπουλου, Κουλούπη, Παρασκευόπουλου, οι οποίοι δεν θέλουν επ’ ουδενί να πέσουν πιο μακριά από την κορυφή.

Αγώνας την Κυριακή υπάρχει και στη, στις 20:30 ο Άφοβος (9-4) δοκιμάζεται απέναντι στην Cream Team (6-7) και το παιχνίδι αναμένεται αμφίρροπο. Ο Καραντζούνης, ο Ντούβας, ο Συσκάκης και ο Τραϊφόρος θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους Ζήση Δ., Ζούλια, Ταταμίδη, Βαμβακά. Καθώς και οι δύο ομάδες είναι ιδιαίτερα φιλόδοξες, το παιχνίδι θα είναι σκληρό και καμία δεν πρόκειται να παραδοθεί εύκολα.

Τη Δευτέρα στις 22:15 η Αττική (10-3) μετά την υπέροχη νίκη της επί των Στιγκιντριακών την περασμένη εβδομάδα, καλείται να κερδίσει και την Τιρινίνι (9-5) για να παραμείνει μια ανάσα από την κορυφή. Τις δυο ομάδες ενώνουν πολλά, χωρίζουν ελάχιστα, με τις σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες να είναι οι καλύτερες δυνατές και να υπόσχονται ένα σκληρό ντέρμπι με το καλύτερο δυνατό κλίμα. Ο Τρικαλιώτης, ο Αναγνωστόπουλος Α., ο Καραλής Α. και ο Γαλάνης προέρχονται από ένα καταπληκτικό παιχνίδι και θέλουν να επαναλάβουν παρόμοια εμφάνιση απέναντι στους Λεγάκη, Κώτσο, Παντελή, Γαλανόπουλο, που είναι σίγουρο ότι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη επίσης για να ανέβουν πιο ψηλά στον πίνακα.

Το ματς της αγωνιστικής: Τη Δευτέρα, λίγο νωρίτερα, στις 20:30, οι εBEERοι (11-3) και οι Barceλιώμα (9-4) είναι σίγουρο ότι θα μας προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου, αφού πρόκειται για δύο πολύ δυνατές ομάδες, που μοιράζονται κοινούς στόχους στο πρωτάθλημα. Ο Ζώτος, ο Αλεβίζος, ο Χαντόπουλος και ο Μόντι θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να καλύψουν το μειονέκτημα ύψους που έχουν απέναντι στους Barceλιώμα. Απ’ την άλλη, Μουχάκης, Μαντάκος, Ταμβάκης και Μαρκάκης ξέρουν ότι οι εBEERοι είναι πιο γρήγοροι και ότι αν θέλουν τη νίκη θα πρέπει να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα. Το καλύτερο δυνατό φινάλε στην αγωνιστική προσφέρουν οι δύο αναμετρήσεις της Δευτέρας.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *