Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 11ης αγωνιστικής: Σκληρές δοκιμασίες

Preview 11ης αγωνιστικής: Σκληρές δοκιμασίες

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Η 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» κρύβει πολλά ωραία παιχνίδια, που πρόκειται να μας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον. Σκληρές δοκιμασίες υπάρχουν στην κορυφή, αλλά και πιο χαμηλά στη βαθμολογία πολλές ομάδες θα λύσουν τις (βαθμολογικές) τους διαφορές.

Αρχή την Παρασκευή στις 22:30, όπου οι Divers (2-6) προφανώς και έχουν γλυκαθεί από την πρώτη ήττα των Κουλουβάχατων (7-1) και θα θέλουν να τους… τις διπλασιάσουν. Βεβαίως, τα Κουλουβάχατα δεν θέλουν επ’ ουδενί να χάσουν την επαφή τους με την κορυφή, οπότε η νίκη φαντάζει μονόδρομος. Ο Κουμεντάκης, ο Κοκονίδης, ο Χρυσικόπουλος και ο Τσιλάβης θα τα δώσουν όλα για να σταματήσουν τον ασταμάτητο ως τώρα Καβρουδάκη και τους Κοτρόλο, Τσάπαλο και Μανδήλα.

Το Σάββατο στις 19:45 οι C-Drifters (4-4) κοντράρονται με το Μπάχαλο (4-5) μετά τη μεγάλη τους νίκη επί των Άσσων. Το παιχνίδι θα βάλει τη μία ομάδα πάνω από την άλλη ανεξαρτήτως του ποιος από τους δύο θα κερδίσει. Ο Κουτσοβασίλης, ο Γκότσης, ο Ξενόφος και ο Χατζηιωαννίδης πρέπει να βρουν τρόπο να μπλοκάρουν την επίθεση του Μπάχαλου και τους Μητρόπουλο, Παπαδόπουλο, Καστρίτσιο και Γιάνναρη, αν θέλουν να πάρουν τη νίκη στο ματς, με το Μπάχαλο να θέλει να γυρίσει στους αγώνες με νίκη.

Στις 19:30 το Σάββατο οι Rolling Stones (1-9) κοντράρονται με τους Ready 2 fire (9-0) μοναδική αήττητη ομάδα της λίγκας. Κανείς δεν έχει βρει ως τώρα τον τρόπο να σταματήσει τους Ready 2 fire, ο Παππάς Σ., ο Κουράκος Αν. ο Καραμανιόλας και ο Αντίοχος ως τώρα κερδίζουν όποτε πατάνε παρκέ. Οι δυο ομάδες απέχουν αρκετά στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά η πρόκληση είναι μεγάλη μπροστά στους Rolling Stones και ο Χανίδης Φ., ο Ευλογιάς, ο Καλογερόπουλος, ο Χουρδάκης και η παρέα τους, δεν θα αφήσουν το ματς χωρίς μάχη.

Την Κυριακή στις 13:45 οι Άσσοι (3-7) αντιμετωπίζουν τους Δικαστές (4-4) και θέλουν μετά την άτυχη βραδιά απέναντι στους C-Drifters να επιστρέψουν στις νίκες. Καλοπήτας, Κούπας, Καπέτης και Βασιλακόπουλος θα τα δώσουν όλα για τη νίκη της ομάδας τους, αλλά δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στον Τούμπα, τον Βλαζάκη, τον Βαζαίο και τον Χατζηγεωργίου, που με νίκη θα ανέβουν πάνω από το 50% και, βεβαίως, ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Ματς της αγωνιστικής:
Στις 21:30 την Κυριακή, τα Κουλουβάχατα (7-1) θα αντιμετωπίσουν τους Buzzer Beeres (8-1) σε ένα ματς που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της αγωνιστικής. Μετά την Παρασκευή οι δυο ομάδες ή θα είναι απόλυτα ισόβαθμες, ή θα απέχουν μία ήττα μεταξύ τους, ανάλογα τι θα κάνουν στο παιχνίδι τους τα Κουλουβάχατα. Οι Buzzer Beeres δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση, έχουν τα μάτια στραμμένα στην κορυφή και ξέρουν ότι νίκη στο ματς θα σημαίνει ένα λιγότερο εμπόδιο στην προσπάθειά τους, Χρυσόστομος, Τραχάνης, Αρτόπουλος και Μπερτσιάς αναμένεται να ηγηθούν της προσπάθειας της ομάδας τους. Απ’ την άλλη, ο Κουμεντάκης, ο Κοκονίδης, ο Τσιλάβης και ο Καπέλης θέλουν τη νίκη, αν πάρουν δύο αυτή την εβδομάδα, τότε θα ανεβάσουν και πάλι την ψυχολογία τους, αντιδρώντας με τον καλύτερο τρόπο στην πρόσφατη ήττα που έσπασε το αήττητό τους.

Τη Δευτέρα οι Remal Madri (2-4) στις 21:00 αντιμετωπίζουν τους Halia Mavericks (3-7) με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία και αυτό να αυξάνει τους παλμούς του κινήτρου τους για νίκη πριν το τζάμπολ. Ο Παπαδόπουλος, ο Σελλάκης, ο Αλαφούζος και ο Ρούσσος με τους άλλους Remal Madri θα παλέψουν για τη νίκη απέναντι σε Αγγελιδέλη, Κοκκαλιάρη, Χριστοδουλάκη και Κλιμαντήρη Σ. σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι.

Την Τρίτη στις 22:30 ο Ρεμπελιακός (8-2) κοντράρεται με τους Fast Break (3-5) των οποίων η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη μετά την 3η τους νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Ρεμπελιακός δεν θέλει να χάσει έδαφος στη μάχη για την τετράδα, αλλά Καρράς, Ροδίτης Α., Ντούσιας και Λαρεντζάκης θα έχουν πολλή δουλειά απέναντι στους αρκετά ενθουσιώδεις Fast Break, με τον Παυλόπουλο να ηγείται και τους Τρίγκα, Μαργέτη, Σπηλιωτόπουλο να συνεπικουρούν, έτοιμοι για το 4ο ροζ φύλλο.

Την Τετάρτη οι Byron Celtics (5-5) παίζουν με τους Ασυμβίβαστους (5-5) στις 22:00 με τις δύο ομάδες να είναι απόλυτα ισόβαθμες και να ξέρουν ότι στο μεταξύ τους παιχνίδι θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν τις διαφορές τους. Ο νικητής θα είναι μια νίκη πιο ψηλά, αλλά ουσιαστικά δύο αποτελέσματα πιο πάνω, αφού θα έχει το πλεονέκτημα και στην ισοβαθμία. Ανδρικόπουλος Α., Ράμμος, Σιμιτζής και Κοντογιάννης θα βρουν απέναντί τους Σαχινίδη, Γκίκα, Ρούσσο και Μακρυμίχαλο και τους υπόλοιπους Byron Celtics σε μια μάχη εντελώς αμφίρροπη, με έναν, όμως, νικητή.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *