Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 16ης αγωνιστικής: Ρευστή κατάσταση σε κορυφή και βάση!

Preview 16ης αγωνιστικής: Ρευστή κατάσταση σε κορυφή και βάση!

Η 16η αγωνιστική στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης” είναι η πρώτη ουσιαστικά που όλες οι ομάδες θα πρέπει να έχουν ανακοινώσει την τελική αλλαγή στο ρόστερ τους, κάτι που σημαίνει ότι ίσως δούμε κάποια νέα πρόσωπα, όπως άλλωστε γίνεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Στην κορυφή έχουμε 6 ομάδες σε απόσταση μιας νίκης και τους Στιγκιντριακούς ακριβώς από πάνω, ενώ στη βάση της βαθμολογίας 6 ομάδες είναι σε απόσταση μιας ήττας. Ίδια κατάσταση και στη μέση της βαθμολογίας, με άλλη μια εξάδα ομάδων σε απόσταση μίας ήττας.

Το Σάββατο η δράση αρχίζει στις 19:30, με τους Gastone (11-3) να έχουν σκληρό τεστ μπροστά τους απέναντι στον Άφοβο (9-5). Ο Άφοβος στη δεύτερη συνεχόμενη επίσκεψή του στο συγκεκριμένο γήπεδο θέλει να ξορκίσει την ήττα από τους Cream Team, δύσκολα φεύγει από το μυαλό η ένταση ενός χαμένου μετά από δύο παρατάσεις αγώνα. Με Καραντζούνη, Καρουτά, Γκότση και Αναγνώστου θέλει να πάρει τη νίκη απέναντι στους Gastone, αλλά ο Πανδής, ο Καραλής, ο Μαρίνης και ο Ροντογιάννης ξέρουν ότι αν επιβάλλουν το ρυθμό τους, πολύ δύσκολα τους κερδίζει κανείς.

Στις 21:00 το Σάββατο, οι Zeppelin (8-8) θα πρέπει μέσα στο γήπεδο να αποδείξουν ότι είναι το φαβορί απέναντι στην Κάτω Γειτονιά (4-11). Ο Τσαντζαλής, ο Παπαδάτος, ο Μαρινάκης και ο Αντωνίου θέλουν με τη δύναμη της περιφέρειας της ομάδας να πάρουν τη νίκη, αλλά για να το καταφέρουν θα πρέπει πρώτα να βρουν τρόπο να σταματήσουν τον Λιακόπουλο και τους Χατζηπαρασκευά, Μαυράκη, Φωτιάδη Α..

Την Κυριακή η δράση ξεκινά νωρίς, στις 11:30 οι Ρούκουνες (5-8) κοντράρονται με την Drink Team (3-12) και πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάσταση του Λαζάρου που τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα. Ο Τσαβούρογλου Γ., ο Γιαννιτσιώτης και ο Βασιλάκης θα είναι εκεί για την Drink Team με τον Θεοδωρόπουλο να θέλει να συνεχίσει το τρελό πρωτάθλημα που κάνει, αλλά θα χρειαστεί βοήθειες και από τους Μητρόπουλο, Καραμπάτσο, Πανόπουλο για τη νίκη.

Στις 13:00 την Κυριακή η Havana Rum (4-12) έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στους Gademians (9-5) προκειμένου να σταματήσει το αρνητικό σερί ηττών που έχει. Ο Χιώτης, ο Παπαδημητρίου, ο Μπακαυγάς Γ. και ο Μαγιάτης θέλουν αυτή τη νίκη, αλλά θα πρέπει να μπορέσουν να σταματήσουν τον Τρουλάκη και τους Κοζαδίνο, Αθανασόπουλο, Αδαμόπουλο.

Στις 16:00 την Κυριακή η Τιρινίνι (9-6) κοντράρεται με τους Desperado (7-7) και τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις μια ήττα. Μια ήττα με buzzer-beater στην παράταση είναι πάντα δύσκολο να την καταπιείς, αλλά αυτό θα προσπαθήσει να κάνει η Τιρινίνι με Κώτσο, Σταματέρη, Λογοθέτη και Αντωνόπουλο. Απ’ την άλλη, ο Μουρούτης, ο Κορκονδείλας, ο Εμμανουηλίδης και ο Ράγγας θα τα δώσουν όλα για να συνεχίσουν σε νικηφόρους ρυθμούς και να πιάσουν τους αντιπάλους τους στη βαθμολογία.

Στις 19:00 έχουμε σκληρό ντέρμπι ανάμεσα σε ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία, οι S-Parta BC (12-3) κοντράρονται με τους Alley Ουπς (13-3), με τις δύο ομάδες να έχουν ίσο αριθμό ηττών ως τώρα. Βεβαίως, κατά τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής η μία από τις δύο θα ξέρει ότι έχει μια νίκη αβαντάζ και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία σε σχέση με την άλλη. Οι Alley Ουπς με τον Κουλούπη, τον Στεργίου, τον Καμζέλα και τον Παρασκευόπουλο θέλουν αυτή τη νίκη όσο τίποτε άλλο, αλλά θα πρέπει να βρουν τρόπο να σταματήσουν τον φορμαρισμένο Κουζοβουνά και τους Κουκάκη, Μυλωνά, Ορνιθόπουλο.

Κι αν αυτό το ντέρμπι δεν ήταν αρκετό, στις 20:30 οι εBEERοι (11-4) θα θέλουν να ανακάμψουν από την ήττα τους απ’ τους Barceλιώμα και ποιος καλύτερος τρόπος να το κάνεις αυτό από το να κερδίσεις τους πρωτοπόρους Στιγκιντριακούς (12-2). Βεβαίως, το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, αλλά η προσθήκη του Καζιάνη είναι ως τώρα πολύτιμη, με τον Αλεβίζο, τον Χαντόπουλο και τον Ρήγα να θέλουν αυτό το ροζ φύλλο. Βέβαια, απ’ την άλλη θα βρουν τους Νούκα, Διαμαντόπουλο, Γράψα, Εγγλέζο που δεν θέλουν ούτε να σκεφτούν ότι η 16η αγωνιστική θα είναι αυτή που θα τους χαρίσει παρέα στην κορυφή.

Στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής οι Barceλιώμα (10-4) μετά τη μεγάλη νίκη επί των εBEERων περιμένουν τους Nothing But Net (4-10). Οι δυο ομάδες μπορεί να έχουν αντίθετες πορείες ως τώρα, αλλά το ρόστερ με το οποίο θα παραταχθούν οι Nothing But Net ίσως κρίνει πολλά στην εξέλιξη του ματς. Ο Μουχάκης, ο Ταμβάκης, ο Μαντάκος και ο Σκαλτσογιάννης θέλουν να συνεχίσουν με νίκη, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στην κορυφή, με τους Σαπλατέρα, Φανό, Παλμό και Εμμανουηλίδη να τα δίνουν όλα για να τους εμποδίσουν.

Ματς της αγωνιστικής: Αγώνες η Κυριακή, στις 20:30 η Cream Team (7-7) και οι Θαλασσόλυκοι (8-7) θα παλέψουν για να σπάσουν αυτή την… άχαρη μεταξύ τους ισοβαθμία, να αναρριχηθούν ακόμα υψηλότερα στη βαθμολογία, αλλά και να έχουν το πλεονέκτημα σε περίπτωση που συναντηθούν στον πρώτο γύρο των πλέι οφς. Η Cream Team μετά τη νίκη επί του Άφοβου στη 2η παράταση νιώθει ότι έχει το momentum με τους Ζούλια, Τσαΐνη, Ζήση Γ. και Κολοβό Η. να έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους απέναντι στους Θαλασσόλυκους που επιζητούν επιστροφή στις νίκες με τον Καραγιαννίδη Γ., τον Δασκαλάκη, τον Λύρα και τον Τεντόμα.

Στις 22:00 την Κυριακή οι Jets (9-7) θα βρουν απέναντί τους την Ήρεμη Δύναμη (3-12) και είναι το φαβορί για τη νίκη. Απ’ την άλλη, όμως, μια ομάδα με αρκετά ασταθές ρόστερ και, άρα, αρκετά απρόβλεπτη στα σκορ που φέρνει. Ο Κωνσταντίνου, ο Ουζουνίδης, ο Μάρκος και ο Κιούσης θα έχουν αρκετή δουλειά αν θέλουν οι Jets τους να φύγουν με το ροζ φύλλο απέναντι στον Ανυφαντάκη, τον Μπίτσικα, τον Γεωργίου και τον Βασιλέλη.

Τελευταίο παιχνίδι της εβδομάδας τη Δευτέρα στις 22:30, όπου η Αττική (11-3) μετά τη μεγάλη της νίκη επί της Τιρινίνι περιμένει τους Τριπόντιους (1-12) σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο άκρες του βαθμολογικού πίνακα. Βέβαια, σε κάθε τέτοιο αγώνα το φαβορί έχει όλο το άγχος και καλείται να αποδείξει αυτόν τον χαρακτηρισμό απέναντι στον αντίπαλό του που ξέρει ότι μόνο να κερδίσει έχει από το ματς. Ο Καραλής Α., ο Γαλάνης, ο Αναγνωστόπουλος Α. και ο Ξερέας θα θελήσουν να επιβάλουν το νόμο τους στο γήπεδο απέναντι στους Χασιώτη, Χασόγια, Δαμιανάκη και τον πολύ φορμαρισμένο Ράλλη.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *