Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 19ης αγωνιστικής: Εδραιώνοντας τη θέση τους!

Preview 19ης αγωνιστικής: Εδραιώνοντας τη θέση τους!

Με φαβορί και αουτσάιντερ με βάση τη βαθμολογική θέση των ομάδων είναι σχεδόν όλα τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης». Αυτό εν ολίγοις σημαίνει ότι αν τα φαβορί κερδίσουν η παρούσα βαθμολογική εικόνα θα κρυσταλλωθεί ακόμα περισσότερο ενόψει των διασταυρωμάτων στα πλέι οφς. Αν, όμως, αρχίσουν οι εκπλήξεις, τότε η τράπουλα θα ανακατευτεί και πάλι, όπως τόσες φορές στη λίγκα μας.

Αρχή στους αγώνες θα γίνει το Σάββατο στις 16:15 με το παιχνίδι ανάμεσα στους Zeppelin (10-9) και τη Σοφοκλέους (3-13). Οι Zeppelin είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά η Σοφοκλέους έχει δείξει σημάδια ανόδου τον τελευταίο καιρό, κοντράροντας ομάδες που είναι αρκετά πιο πάνω της στη βαθμολογία. Με αυτό ως παράσημο θα παραταχθεί στο ματς, θέλοντας να συνδυάσει την καλή εμφάνιση με μια νίκη αυτή τη φορά και γι’ αυτό θα προσπαθήσουν Βουλέλλης, Φραγκάκης, Βλούτης και Νάκης. Απ’ την άλλη οι Zeppelin θέλουν να ξεπεράσουν την ήττα στο ντέρμπι με τους Alley Ουπς και Τσαντζαλής, Παπαδάτος, Θωμάς, Ποζιόπουλος θα κοιτάξουν να επιβάλουν το ρυθμό τους.

Στις 21:00 το Σάββατο οι Στιγκιντριακοί (15-2) αντιμετωπίζουν τους Desperado (7-10) σκεπτόμενοι πόσο… φτηνά τη γλίτωσαν την περασμένη εβδομάδα. Ένα προβάδισμα σε όλο το ματς, στο νικητήριο καλάθι, όμως ξέρουν ότι αυτό δεν μπορεί να επαναλαμβάνεται. Με τον Γαβρίδη, τον Εγγλέζο, τον Μιχαηλίδη και τον Μπότση, θέλουν να συνεχίσουν με νίκες, καθώς οι διώκτες τους καιροφυλακτούν. Απ’ την άλλη, οι Desperado θέλουν να βρουν ξανά νικηφόρο ρυθμό, αφού τον τελευταίο καιρό μοιάζουν αποδιοργανωμένοι αγωνιστικά. Ποια καλύτερη ευκαιρία από ένα παιχνίδι χωρίς άγχος με τους πρωτοπόρους για την παρέα του Μουρούτη, του Σεφέρη, του Ράγγα και του Κατσιαβάρα;

Στις 20:30 το Σάββατο οι Τριπόντιοι (1-15) ξέρουν ότι θα πρέπει να επιτάξουν κάθε κόλπο που ξέρουν αν θέλουν να κερδίσουν τους Gastone (12-4) μιας και οι δύο ομάδες απέχουν αρκετά στη βαθμολογία. Οι Gastone θέλουν να ξεχάσουν το όλο θέμα με το ματς με την Αττική που δεν έγινε ποτέ και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό για τους Πανδή, Καραλή, Ροντογιάννη, Βλαχογεώργη είναι μια πειστική εμφάνιση. Απ’ την άλλοι οι Τριπόντιοι αναζητούν την αγωνιστική βελτίωση ενόψει πλει οφς, έφτασαν μια ανάσα από τη νίκη στον τελευταίο τους αγώνα και οι Χασιώτης, Γεωργάτος, Ράλλης και Δαμιανάκης έχουν μάθει να εξαντλούν τις πιθανότητές τους παλεύοντας κάθε αναμέτρηση.

Στις 20:15 οι Nothing But Net (7-10) κοντράρονται με τη S-Parta BC (14-4) και σίγουρα θα θέλουν να συνεχίσουν με νίκη τις εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα. Ξεκάθαρα πάνω από τη ζώνη των play out πλέον οι Nothing But Net θέλουν με τον Κοτσίφη, τον Παλμό, τον Καραμανή και τον Σαπλατέρα να κερδίσουν το παιχνίδι για να έχουν καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία. Απ’ την άλλη, η S-Parta BC παραμένει άκρως φερέγγυα στις εμφανίσεις της και συνεχίζει να είναι από τα φαβορί για την τετράδα, με τους Κουζοβουνά, Κοτρώνη Κ., Ορνιθόπουλο και Κουκάκη δεν θα θέλει να χάσει έδαφος στη μάχη.

Την Κυριακή η δράση ξεκινά νωρίς, στις 12:00 η Havana Rum (4-15) θα έχει πολύ δύσκολο έργο αν σχεδιάζει απέναντι στους Alley Ουπς (16-3) να σπάσει το αρνητικό σερί της των 14 ηττών. Απ’ την άλλη, και οι Alley Ουπς θα γνωρίζουν ότι όταν έχεις απέναντί σου μια ομάδα με πληγωμένο εγωισμό, δεν μπορείς να την πάρεις αψήφιστα. Ο Τσομπάνος, ο Σταυρόπουλος Αγ., ο Κουλούπης και ο Μαζιώτης θα πρέπει να προσέξουν για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, απέναντι στους Μαγιάτη, Χιώτη, Μπακαυγά Γ., Μανίκα που διψούν για μια νίκη.

Στις 16:45 την Κυριακή, η Τιρινίνι (11-7) και η Κάτω Γειτονιά (4-15) διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα ματς που κρίνει πολλά και για τις δύο. Οριακά στη γραμμή των play out η Κάτω Γειτονιά, ξέρει ότι η διαφορά της παρουσίας της ή όχι εκεί μπορεί να καθοριστεί από έναν αγώνα, με τους Μαυράκη, Χατζηπαρασκευά, Φωτιάδη Α. και Φλόκα, θέλει να κερδίσει αυτή την αναμέτρηση. Απ’ την άλλη, κυνηγώντας ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα, η Τιρινίνι των Λεγάκη, Κώτσου, Κουρτογιάννη, Αντωνόπουλου, δεν θα φανεί αδιάφορη στον αγώνα και θα παλέψει για το ροζ φύλλο.

Στις 18:30 την Κυριακή, η Ήρεμη Δύναμη (3-15) και οι Ρούκουνες (8-8) θα έχουν ένα κοινό στόχο, το ροζ φύλλο. Οι Ρούκουνες για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό βρίσκονται στο 50% και ξέρουν ότι μια νίκη θα τους φέρει με θετικό ποσοστό νικών/ηττών. Ο πρώτος σκόρερ της λίγκας, Θεοδωρόπουλος, και η παρέα του με τους Μητρόπουλο, Λουπασάκη και Τοπαλίδη, θα προσπαθήσουν να ελέγξουν το ματς, απέναντι στους Χάχαλη Β., Πασσά, Νικολόπουλο, Αναστασίου και όποιον άλλο από το ρόστερ της Ήρεμης Δύναμης βρεθεί στο γήπεδο, ένα ρόστερ που πάντα εμφανίζει εκπλήξεις.

Στις 20:00 την Κυριακή η Drink Team (3-15) ξέρει ότι έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην πληρότητα του ρόστερ των Barceλιώμα (11-5) που όποτε εμφανίζονται χωρίς απουσίες είναι πάρα πολύ δυνατοί. Ο Μουχάκης, ο Ταμβάκης, ο Μαντάκος και ο Κονταράτος θέλουν μία ακόμα νίκη για να πλησιάσουν ακόμα πιο κοντά στην τετράδα, αλλά θα πρέπει να ελέγξουν τον ενθουσιασμό της Drink Team, που με Βασιλάκη, Κούμανη, Γιαννιτσιώτη Β. και Καβακιώτη Χ. θα παλέψει με την περιφέρειά της να κλέψει το ροζ φύλλο.

Ματς της αγωνιστικής: Στις 21:30 την Κυριακή οι εBEERοι (13-5) και ο Άφοβος (11-6) θα μας προσφέρουν το πιο δυνατό πιάτο του μενού της αγωνιστικής. Μια ήττα χωρίζει τις δύο ομάδες και αν ο Άφοβος θέλει να έχει ελπίδες να προσπεράσει τους εBEERους στο τέλος, θα πρέπει να κερδίσει αυτό το ματς. Απ’ την άλλη, οι εBEERοι δεν θέλουν να χάσουν έδαφος στη μάχη της τετράδας, ούτε να είναι αυτοί που θα πέσουν πρώτοι από την τριπλή ισοβαθμία στην 6η θέση. Για τη νίκη θα παλέψουν και οι δύο ομάδες, δύο ομάδες με εντελώς διαφορετική αγωνιστική νοοτροπία. Οι εBEERοι με Χαντόπουλο, Γκούσκο Δ., Ζώτο και Ρήγα αρέσκονται στο γρήγορο παιχνίδι, τρέχουν πολύ και βγάζουν αιφνιδιασμούς. Απ’ την άλλη, ο Άφοβος προσέχει πρώτα την άμυνά του, του αρέσει με τους Καραντζούνη, Ντούβα, Λοράνδο και Γκότση να ακολουθεί ένα πιο αργό τέμπο και να τρέχει μόνο αν του δώσουν τη δυνατότητα οι συνθήκες. Εκείνος που θα καταφέρει να ελέγξει το ρυθμό θα έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Στις 16:30 την Κυριακή, οι Cream Team (8-9) έχουν πολύ δύσκολο έργο απέναντι στους Gademians (12-5). Η Cream Team θέλει πολύ τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει όμως με τους Ζούλια, Τσαΐνη, Ζήση Γ. και Βαμβακά να ελέγξει απόλυτα τον ρυθμό και να περιορίσει το τρέξιμο και τους αιφνιδιασμούς των Gademians. Απ’ την άλλη, και οι Gademians βλέπουν ότι έχουν πλεονέκτημα απέναντι σε όλες τις ομάδες από πάνω τους, μιας και τις έχουν κερδίσει, οπότε δεν θέλουν να χάσουν έδαφος στη βαθμολογία, Τρουλάκης, Καραγγελής, Αθανασόπουλος και Παπασγουρίδης Ε. κυνηγούν πολύ ψηλό πλασάρισμα στον πίνακα.

Στις 20:00 την Κυριακή, η Πλατεία (3-14) θα βρει απέναντί της τους Jets (10-8) και θα πρέπει να παίξει πολύ καλά αν θέλει να κερδίσει. Απ’ την άλλη, οι Jets, με τον Μπελαλή, τον Ουζουνίδη, τον Μάρκο και τον Κιούση, θέλουν τη νίκη, καθώς είναι 5 οι ομάδες με 8-9 ήττες στη βαθμολογία και θέλουν όσο γίνεται να βρίσκονται στην κορυφή αυτού του «γκρουπ» και να μη χάσουν έδαφος. Η Πλατεία με Σκοπελίτη, Γεωργακόπουλος, Σαντικτσή, Χρυσούλα Χ. θα πρέπει να καταφέρει να σταθεί όρθια απέναντι στη σκληρή άμυνα των Jets αν θέλει τη νίκη.

Τέλος, τη Δευτέρα στις 22:00 η Αττική (14-3) και οι Θαλασσόλυκοι (9-9) θα κατεβάσουν την αυλαία για την αγωνιστική δράση του τριημέρου. Η Αττική βρίσκεται στην 3η θέση αλλά έχει κερδίσει τους πρωτοπόρους, οπότε σε ισοβαθμία έχει πλεονέκτημα. Αυτό σημαίνει ότι θα παλεύει σε κάθε ματς για τη νίκη, περιμένοντας το στραβοπάτημα των Στιγκιντριακών που μπορεί να τη φέρει στην κορυφή, Τρικαλιώτης, Καραλής Α., Γαλάνης και Αναγνωστόπουλος Α. το ξέρουν πολύ καλά αυτό. Οι Θαλασσόλυκοι είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, οπότε με τις 5 αγωνιστικές που απομένουν θέλουν να κάνουν ένα τελευταίο καλιμπράρισμα στο αγωνιστικό τους στιλ και να ανέβουν όσο πιο ψηλά γίνεται ενόψει των πλέι οφς.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *