Home / Πάνος Ζαχαρογιάννης 2012-13 / Preview 10ης αγωνιστικής: Ποιος θα σπάσει το αήττητο;

Preview 10ης αγωνιστικής: Ποιος θα σπάσει το αήττητο;

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – Ανεβαίνει το θερμόμετρο στον δεύτερο όμιλο του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρογιάννης» με δύο ομάδες να παραμένουν αήττητες και όλες τις υπόλοιπες να ψάχνουν το παράσημο που σημαίνει το να σπάσεις το αήττητο ενός πρωτοπόρου. Αρκετές οι «καυτές» αναμετρήσεις, μένει να δούμε πού θα κάτσει η μπίλια σε κάθε αγώνα.

*** Παρακαλούνται οι ομάδες να τσεκάρουν τα ρόστερ που έχουν δηλώσει στο σχετικό άρθρο, ώστε να διορθώσουν τυχόν λάθη. Θυμίζουμε ότι δεν μπορούν να αγωνιστούν παίκτες που δεν βρίσκονται δηλωμένοι στο τελικό ρόστερ. Αλλαγές ή προσθήκες σε περίπτωση λάθους μπορούν πια να γίνουν μόνο με παίκτες που έχουν ήδη αγωνιστεί στο πρωτάθλημα. ***

Το Σάββατο στις 19:30 ο αγώνας ανάμεσα στους Ασυμβίβαστους (4-5) και τους Whiskago Bulls (0-8) είναι το ορεκτικό της αγωνιστικής. Οι Ασυμβίβαστοι δεν θέλουν να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα παραχωρήσει ροζ φύλλο στους Whiskago Bulls και με τον Ανδρικόπουλο Τζ., τον Ράμμο, τον Λεβεντούρη και τον Μιχαλόπουλο θα τα δώσουν όλα για μια καλή εμφάνιση και μια νίκη που θα τους φέρει στο 50%. Απ’ την άλλη, οι Whiskago Bulls έχασαν την ευκαιρία νίκης στο τελευταίο τους παιχνίδι, αλλά εμφανίστηκαν ανταγωνιστικοί και με τον Μακρυγιάννη, τον Δημπουρλιάγκα, τον Χουδελούδη και τον Γούλα θα κυνηγήσουν ξανά τις πιθανότητές τους.

Στις 22:00 το Σάββατο οι Άσσοι (3-6) θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στους C-Drifters (3-4), με τις δύο ομάδες να έχουν ίδια αριθμό νικών ως τώρα, αλλά να τις χωρίζουν δύο ήττες. Ο Καλοπήτας, ο Βασιλακόπουλος, ο Φελεμέγκας και ο Τσεκούρας θα πρέπει να σταματήσουν τη φροντ λάιν των C-Drifters όπου δεσπόζει ο Γκότσης, αλλά και τους Ξενόφο, Κουτσοβασίλη, Χατζηιωαννίδη αν θέλουν τη νίκη. Οι C-Drifters θέλουν, μετά τη νίκη τους στο ματς με τους Ασυμβίβαστους να συνεχίσουν να έχουν ανοδική πορεία στον βαθμολογικό πίνακα.

Την Κυριακή στις 13:45 οι Halia Mavericks (2-7) και οι Δικαστές (4-3) θα ανοίξουν τις μάχες της ημέρας στον όμιλο και είναι σίγουρο ότι και οι δύο δεν θα παραιτηθούν εύκολα από τη νίκη. Αν και οι ισορροπίες του πρωταθλήματος έχουν λίγο πολύ τεθεί, ο χώρος για εκπλήξεις είναι ακόμα πολύ μεγάλος και ο Αγγελωνίτης, ο Κοκκαλιάρης, ο Αγγελιδέλης και ο Κυριαζόπουλος το ξέρουν, αυτό θα προσπαθήσουν να πετύχουν απέναντι στους Τούπα, Βαζαίο, Χατζηγεωργίου, Συκαρά και τους υπόλοιπους Δικαστές, που ξέρουν ότι μια ενδεχόμενη νίκη θα τους ανεβάσει για τα καλά πάνω από το 50%.

Στις 15:15 την Κυριακή, οι Rolling Stones (1-9) ανεβασμένοι από την πρώτη τους νίκη, κοντράρονται με τους Buzzer Beeres (8-1) που είναι ανεβασμένοι γενικά! Σε αντίθετες άκρες του βαθμολογικού πίνακα βρίσκονται οι δυο ομάδες και αυτό σημαίνει ότι ο Χουρδάκης, ο Χανίδης Φ., ο Καλογερόπουλος και ο Τσιγαρίδας θα έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους αν θέλουν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους. Απ’ την άλλη, Χρυσόστομος, Μπερτσιάς, Αρτόπουλος και Βλαχάκης θα θελήσουν να επιβάλουν το ρυθμό τους από νωρίς για να καθαρίσουν την αναμέτρηση.

Ματς της αγωνιστικής:
Στις 21:30 την Κυριακή ο Ρεμπελιακός (7-2) θα βάλει σε τεστ το αήττητο των Κουλουβάχατων (7-0) σε ένα παιχνίδι που σίγουρα ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της αγωνιστικής. Οι δυο ομάδες βρίσκονται κοντά στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από αυτό το παιχνίδι, καθώς μετά θα απέχουν είτε 1 ήττα είτε 3, με το δεύτερο σενάριο δύσκολα να μπορεί να ανατραπεί στη συνέχεια ως το τέλος της κανονικής περιόδου. Ο Κουμεντάκης, ο Τσιλάβης, ο Κοκονίδης και ο Καλλιγάς ξέρουν ότι το αήττητο θα πρέπει να το φυλάς ως κόρη οφθαλμού, αλλά και πόσες δυσκολίες κρύβει η διατήρησή του. Ακόμα κι αν δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ως τώρα, ο Φλώκαλης, ο Ροδίτης Α., ο Σαρρής, ο Κοντογεώργης, ο Καρράς και οι υπόλοιποι Ρεμπελιακοί έχουν σκοπό να τους κάνουν να το καταλάβουν καλά την Κυριακή.

Στις 15:00 την Κυριακή η ΑΕΚ Περιστερίου (6-1) θέλει να ξεπεράσει τις δυσκολίες του αγώνα με τους Divers (2-5) και να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην κορυφή. Μπορεί οι ομάδες να απέχουν αρκετά στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά το να αντιμετωπίζεις την ομάδα του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης ποτέ δεν είναι εύκολο. Ο Καβρουδάκης σκοράρει κατά βούληση ως τώρα και μαζί με τους Τσάπαλο, Τάρλα και Μανδήλα θέλουν να ανεβάσουν την ομάδα τους στη βαθμολογία. Απ’ την άλλη, ο κόουτς Καφαντάρης θα πρέπει να στήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους Καραθανάση, Καρούσο, Πετσανά, Φέτση και τους υπόλοιπους αθλητές της ομάδας του για να αντεπεξέλθουν σε αυτή την πρόκληση.

Την Τρίτη στις 22:30 οι Remal Madri (2-3) αντιμετωπίζουν τους Fast Break (2-5) με τις ομάδες να έχουν τις ίδιες νίκες αλλά όχι και τις ίδιες ήττες. Ο Παυλόπουλος, ο Τρίγκας, ο Σταυρόπουλος και ο Σπηλιωτόπουλος ξέρουν ότι με νίκη θα περάσουν τους αντιπάλους τους στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά η αποστολή τους απέναντι στον Παπαδόπουλο, τον Μαζιώτη, τον Σελλάκη και τον Χιονά μόνο εύκολη δεν θα είναι. Το παιχνίδι αναμένεται κλειστό και όποια ομάδα καταφέρει να διασπάσει πιο εύκολα την άμυνα της άλλης θα έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Τέλος, την Τετάρτη στις 22:00 οι Byron Celtics (5-4) αντιμετωπίζουν τους αήττητους ως τώρα Ready 2 fire (8-0) και θα πρέπει να τα δώσουν όλα να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, αφού αυτή την εβδομάδα είδαν το σερί 5 νικών τους να σπάει. Η αποστολή τους, βεβαίως, είναι η δυσκολότερη δυνατή με βάση τα όσα εύγλωττα μας λέει ο βαθμολογικός πίνακας, αλλά ο Σαχινίδης, ο Γκίκας, ο Χανιώτης και ο Ρούσσος, είναι σίγουρο ότι θα καλοδεχτούν την πρόκληση. Απέναντί τους η μία από τις δύο αήττητες ομάδες της λίγκας, ο Κουράκος Αν. ο Παππάς, ο Καραμανιώλας και ο Αντωνίου θέλουν να προστατεύσουν το αψεγάδιαστο ρεκόρ της ομάδας τους και δεν θα υποταχτούν εύκολα.

About nikolask11

Check Also

“Πάνος Ζαχαρογιάννης” 2012-13

Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα “Πάνος Ζαχαρογιάννης”, κατά την σεζόν 2012-13 διεξήχθη σε 3 διαφορετικούς ομίλους, αλλά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *